سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده ی در آمد زا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(12-15-2011 09:14 AM)aaftaab24 نوشته شده توسط: [ -> ]تا اونجايي كه من اطلاع دارم گيره آويزون كردن لباس توي خونه ها مصرف ميشه و وجود ماشين لباسشويي خشك كن و اتو نميتونه جلوي استفاده از گيره لباس رو بگيره. ولي نكته اي كه هست اينه كه عمر اين وسيله كوتاه نيست. يعني من يه بسته خريدم الان 3ساله هنوز دارم از اون استفاده ميكنم. (كيفيتش خوب بوده وگرنه كه هفته ها روي جا رختي تو معرض آفتاب 50 درجه بيرون مونده ولي نپوسيده)

من الان 5-6 ساله جز تو خونه ي مادر بزرگم نديدم كسي از گيره ي لباس استفاده كنه ، منظورتون همون گيرست كه واسه خشك كردن لباس رو طناب استفاده ميشه ؟
نقل قول :با سلام به تمام كسايي كه در اين تالار حضور دارند . راستش من دو سه ماهي هست كه عضو اين انجمن شدم و انصافا هم ايده هاي خوبي تو اين انجمن مطرح شده و از اينكه كه عضو ش هستم افتخار مي كنم
و اما اصل مطلب. من كارمند يك جاي صنعتي هستم و از اون جايي كه درآمدي كه دارم خرج هزينه هام رو نمي ده هميشه به فكر انجام يك كاري بودم كه هم نيمه وقت باشه و هم اينكه درآمد خوبي داشته باشه خلاصه بعد از كلي تحقيق و بررسي آخرش به يك طرحي رسيدم كه مي خوام اونو تو اين تالار مطرح كنم و نظر دوستان رو هم بدونم راستش طرحي كه من دارم در زمينه توليد گيره هاي لباس پلاستيكي هست . اقداماتي كه براي پياده سازي و اجراي اين طرح بايد انجام داد عبارتند از:
1- طراحي
2- ساخت قالب
3- تزريق ه قالب ( مي تونيم اين بخش رو از كارگاههاي مرتبط خدمات بگيريم)
4- مونتاژ
5- بسته بندي

خوب اين يك طرح كلي بود كه خدمتتان عرض كردم حالا از دوستان خواهش مي كنم درمورد اين طرح نظرات خودشون رو بدن. واقعيت اينه كه قسمت مهم اين طرح بحث فروشش هست و نگراني كه دارم اينه كه پس از توليد نتونم رو فروشش موفق عمل كنم.
از دوستان خواهش مي كنم من رو راهنمايي بفرمايند.
با تشكر

با تشکر از دوستانی که در این بحث شرکت کردند. در مورد نظر یکی از دوستان که فرموده بودند با وجود لباسشویی های ضد چروک نیازی به گیره های لباس نیست باید بگم همه خانواده ها از این نوع لباسشویی ها ندارند که مجبور نشن از این گیرها استفاده بکنند
و درمورد نظر دوست دیگمون که گفته بودند به دلیل بادوام بودن نیاز به خرید مجدد نیست ، حق با دوستمونه شاید یک بسته از اونها برای سالیان سال مورد استفاده قرار بگیره ولی اگه از طرحهای نو و ابتکاری استفاده بشه می تونه جهت تنوع در سبد خانوارها قرار بگیره.

نمونه ای از طرح:
[تصویر: new11.jpg]

باز هم منتظر نظرهای خوبتون هستم.
طرح های این عکس خیلی قشنگه من خودم اولین نفری هستم که برای مادرم یه بسته از این گیره هارو میخرم.
اگر بشه طرح یه شلوار ایستادرو درآورد خیلی جالب میشه.
(12-16-2011 07:07 PM)omid6020 نوشته شده توسط: [ -> ]
نقل قول :با سلام به تمام كسايي كه در اين تالار حضور دارند . راستش من دو سه ماهي هست كه عضو اين انجمن شدم و انصافا هم ايده هاي خوبي تو اين انجمن مطرح شده و از اينكه كه عضو ش هستم افتخار مي كنم
و اما اصل مطلب. من كارمند يك جاي صنعتي هستم و از اون جايي كه درآمدي كه دارم خرج هزينه هام رو نمي ده هميشه به فكر انجام يك كاري بودم كه هم نيمه وقت باشه و هم اينكه درآمد خوبي داشته باشه خلاصه بعد از كلي تحقيق و بررسي آخرش به يك طرحي رسيدم كه مي خوام اونو تو اين تالار مطرح كنم و نظر دوستان رو هم بدونم راستش طرحي كه من دارم در زمينه توليد گيره هاي لباس پلاستيكي هست . اقداماتي كه براي پياده سازي و اجراي اين طرح بايد انجام داد عبارتند از:
1- طراحي
2- ساخت قالب
3- تزريق ه قالب ( مي تونيم اين بخش رو از كارگاههاي مرتبط خدمات بگيريم)
4- مونتاژ
5- بسته بندي

خوب اين يك طرح كلي بود كه خدمتتان عرض كردم حالا از دوستان خواهش مي كنم درمورد اين طرح نظرات خودشون رو بدن. واقعيت اينه كه قسمت مهم اين طرح بحث فروشش هست و نگراني كه دارم اينه كه پس از توليد نتونم رو فروشش موفق عمل كنم.
از دوستان خواهش مي كنم من رو راهنمايي بفرمايند.
با تشكر

با تشکر از دوستانی که در این بحث شرکت کردند. در مورد نظر یکی از دوستان که فرموده بودند با وجود لباسشویی های ضد چروک نیازی به گیره های لباس نیست باید بگم همه خانواده ها از این نوع لباسشویی ها ندارند که مجبور نشن از این گیرها استفاده بکنند
و درمورد نظر دوست دیگمون که گفته بودند به دلیل بادوام بودن نیاز به خرید مجدد نیست ، حق با دوستمونه شاید یک بسته از اونها برای سالیان سال مورد استفاده قرار بگیره ولی اگه از طرحهای نو و ابتکاری استفاده بشه می تونه جهت تنوع در سبد خانوارها قرار بگیره.

نمونه ای از طرح:
[تصویر: new11.jpg]

باز هم منتظر نظرهای خوبتون هستم.

اين ها چقدر قشنگن !
اگر بتوني اين طرح ها رو به قيمت طرح هاي ساده ي چيني در بياريم نونمان در روغن است !
ماده اولیه گرانول و نیاز به دستگاه تزریق پلاستیک دارد.حرکت خوبی است.
يك راه هم اين است كه مدل هاي مورد نظر مان را براي چيني ها بفرستيم و آنها در مقدار زياد برايمان توليد كنند و بفرستند
باسلام
دوستان بحثای خیلی جالب دارید. تو این چن روزی که عضو سایت شدم روزی 3-4 ساعت تو انجمن ها دارم میگردم و از مطالب استفاده میکنم.من به شخصه خیلی لذت میبرم وقتی میبینم مثه بقیه جوونا (که تو خونه نشستن و هی میگن کار نیستو دولت واسه ما کاری نمیکنه..) نیستین
منم ایده های خوبی دارم که به مرور تو انجمنها مطرح میکنم(اجازه بدید اول یکمی باهاتون بیشتر آشنا بشم ؛) )
یه همچین انجمنی رو تو شهر خودمون داریم ایجاد کردیم که اسمشم گذاشتیم هندلینگ
کسب وکارای کوچیک داریم راه میندازیم و خودمون فقط هسته مدیریتیش هستیم
دوماه که یه کتابفروشی موفقیت و کارافرینی هم زدیم که البته به سودش اصلا فکر نمیکنیم
یه NGO هم داریم ثبت میکنیم به اسم مجمع کارافرینان جوان که تو مرحله بررسی فرمانداریه
ضمنا
سوالات حقوقی هم درمورد کسب و کار دارید میتونین رو من حساب کنین

خلاصه اینکه اولین باره که از عضویت تو یه فروم اینقد خوشحال و راضیم
ایشالا که همه اینجا به آرزوهاشون برسن
: همکاری
VIP
با سلام ؛ و تبريك سال نو ؛ دبير باز نشسته از شهرستان رشت مي باشم ؛پيشنهادي خدمت دوستان دارم كه هر كدام از عزيزان كه آمادگي شان را براي همكاري اعلان نمايند با شرايطي پذيراي همكاري شان مي باشم ، بنده مجوز و امتياز افتتاح مدرسه غير انتفاعي پسرانه در مقطع راهنمايي تحصيلي را در ناحيه يك رشت دارم . دوستاني كه توانايي سرمايه گذاري براي اجاره ي ساختمان و خريد تجهزات دارند حد اكثر تا 15 خرداد از طريق ايميل و يا شماره ي تماس زير با بنده جهت هما هنگي هاي لازم تماس حاصل نمايند . Ahmad- gh37@ yahoo.com
شماره تماس :09112307359
(03-29-2012 09:35 PM)zooranoon نوشته شده توسط: [ -> ]: همکاری
VIP
با سلام ؛ و تبريك سال نو ؛ دبير باز نشسته از شهرستان رشت مي باشم ؛پيشنهادي خدمت دوستان دارم كه هر كدام از عزيزان كه آمادگي شان را براي همكاري اعلان نمايند با شرايطي پذيراي همكاري شان مي باشم ، بنده مجوز و امتياز افتتاح مدرسه غير انتفاعي پسرانه در مقطع راهنمايي تحصيلي را در ناحيه يك رشت دارم . دوستاني كه توانايي سرمايه گذاري براي اجاره ي ساختمان و خريد تجهزات دارند حد اكثر تا 15 خرداد از طريق ايميل و يا شماره ي تماس زير با بنده جهت هما هنگي هاي لازم تماس حاصل نمايند . Ahmad- gh37@ yahoo.com
شماره تماس :09112307359

سلام دوست عزيز
شرمنده من در خراسان شمالي ساكن هستم وامكان همكاري دراين خصوص رو ندارم
ولي اگر امكانش هست شرايط اخذ مجوز براي مدارس غير انتفاعي رو برام بيان كنيد...
مرسي از لطفتون
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع