05-30-2012, 11:09 PM
از تمامی دوستان ممنونم که با نظراتشون دارن انرژی به من میدن. همتون رو دوست دارم و به خاطر خودمم نباشه به خاطر صحبتهای شما تمام سعی خودمو میکنم.
نمیدونم والله چطوری تشکر کنم ازتون ولی از همینجا دست همتون رو میبوسم.
بهنام جون 2 ترم حذف کردم کلا
این ترمم کلا نرفتم
ترم بعدی هم مشمول تشریف داره و خدمت و اینا. میدونی از ریخت دانشگاه حالم بهم میخوره دیگه. چون وقتش گذشته و باید تموم میشده تا حالا دیگه حوصلشو ندارم واسه همین زورم میاد کلا بهش فکر کنم
همه دوستان میگن سربازی خاطرست میدونم خب دوسال عمر آدم به باد بره خاطره میشه دیگه.
مخصوصا اینکه تا دیروز به خاطر نرفتنش زندگی کردی و برنامه هاتو ریختی و اجرا کردی ولی امروز بگن دوربین مخفی بود بخندی نظرمون عوض شد.
نمیشه انکار کرد عصبی شدن رو
نمیشه راحت گذشت از عمری که گذشت
نمیدونم والله چطوری تشکر کنم ازتون ولی از همینجا دست همتون رو میبوسم.
(05-30-2012 12:09 PM)behnam67 نوشته شده توسط: [ -> ]الان شرایط دانشگات چطوره؟
این ترم سرکلاس نرفتی دیگه؟
اگه امکان داره با سختی دوباره شروع کن و این ترمو ردش کن و انشالله از ترم بعد دیگه با جدیت بیشتر از اول ترم هم درس و هم دانشگاه رو پیش ببر.
بهنام جون 2 ترم حذف کردم کلا
این ترمم کلا نرفتم
ترم بعدی هم مشمول تشریف داره و خدمت و اینا. میدونی از ریخت دانشگاه حالم بهم میخوره دیگه. چون وقتش گذشته و باید تموم میشده تا حالا دیگه حوصلشو ندارم واسه همین زورم میاد کلا بهش فکر کنم
همه دوستان میگن سربازی خاطرست میدونم خب دوسال عمر آدم به باد بره خاطره میشه دیگه.
مخصوصا اینکه تا دیروز به خاطر نرفتنش زندگی کردی و برنامه هاتو ریختی و اجرا کردی ولی امروز بگن دوربین مخفی بود بخندی نظرمون عوض شد.
نمیشه انکار کرد عصبی شدن رو
نمیشه راحت گذشت از عمری که گذشت