12-28-2012, 02:00 AM
12-28-2012, 02:19 AM
خدا را شکر می کنم بابت همه چی.........................................................................
12-28-2012, 11:27 AM
خدای مهربان
خواندمت پاسخم دادی .به تو تکیه کردم نجاتم دادی .به تو پناه اوردم کفایتم کردی .
خدای من
چگونه نا امید باشم در حالی که تو امید منی .
خواندمت پاسخم دادی .به تو تکیه کردم نجاتم دادی .به تو پناه اوردم کفایتم کردی .
خدای من
چگونه نا امید باشم در حالی که تو امید منی .
01-03-2013, 10:23 AM
تمام سپاسم از آن کسی است که به نیازی نداشت اما فراموشم نکرد...
کوروش بزرگ
کوروش بزرگ
01-03-2013, 10:28 AM
خدایا به من سلامتی دادی . شکر
خدایا بمن نیروی مقاومت دربرابر مشکلات دادی . شکر
خدایا من را به همه اهدافم رساندی .شکر
خدایا خانواده خوبی بمن دادی . شکر
خدایا دوستان خوبی بمن معرفی کردی . شکر
خدایا .........
شکر - شکر - شکر
خدایا بمن نیروی مقاومت دربرابر مشکلات دادی . شکر
خدایا من را به همه اهدافم رساندی .شکر
خدایا خانواده خوبی بمن دادی . شکر
خدایا دوستان خوبی بمن معرفی کردی . شکر
خدایا .........
شکر - شکر - شکر
02-10-2013, 12:41 AM
خدایا هزاران بار شکرت میکنم بابت اینکه دخترم امروز از تصادف بسیار شدید کاملا سالم هستش - خدایا شکرت / خدایا شکرت /خدایا شکرت
با اینکه دیروز با بررسی بیوریتمولوژی همسرم و دخترم به خانمم اخطار کرده بودم که حواست رو جمع کن اما رعایت نکرد
بیوریتم هر دوی آنها منحنی همدیگر رو قطع میکردند و این یعنی رخ دادن یک حادثه
از صبح اینقدر شکرگذاری کردم تا نفسم بند اومد و ساعت 17:11 زنگ زدند که دخترتون تصادف کرده - من به بیمارستان رفتم و میخندیدم . دکتر گفت چرا میخندی ؟ گفتم همه چیز روبراهه . گفت چی میگی ؟ گفتم حواسم بهش هست و دخترم سالمه . راننده فرار کرد اما شاهدین ماجرا میگویند : دخترت در تصادف به بالا پرت شد حتما شکستگی داره
گفتم محاله . چون همه چیز روبراهه
بعد دکتر عجیبه دخترتون سالمه / گفتم معجزه هر روز داره رخ میده مهم مترجم مغز توئه دکتر که از حوادث چی ترجمه و برداشتی داره - زندگی یعنی همین
با سپاس
با اینکه دیروز با بررسی بیوریتمولوژی همسرم و دخترم به خانمم اخطار کرده بودم که حواست رو جمع کن اما رعایت نکرد
بیوریتم هر دوی آنها منحنی همدیگر رو قطع میکردند و این یعنی رخ دادن یک حادثه
از صبح اینقدر شکرگذاری کردم تا نفسم بند اومد و ساعت 17:11 زنگ زدند که دخترتون تصادف کرده - من به بیمارستان رفتم و میخندیدم . دکتر گفت چرا میخندی ؟ گفتم همه چیز روبراهه . گفت چی میگی ؟ گفتم حواسم بهش هست و دخترم سالمه . راننده فرار کرد اما شاهدین ماجرا میگویند : دخترت در تصادف به بالا پرت شد حتما شکستگی داره
گفتم محاله . چون همه چیز روبراهه
بعد دکتر عجیبه دخترتون سالمه / گفتم معجزه هر روز داره رخ میده مهم مترجم مغز توئه دکتر که از حوادث چی ترجمه و برداشتی داره - زندگی یعنی همین
با سپاس
02-10-2013, 12:49 AM
خدا را صد هزار مرتبه شکر
خدایا شکرت
خدایا شکرت
خدایا شکرت
خدایا شکرت
خدایا شکرت
خدایا شکرت
02-10-2013, 12:57 PM
سلام.
من خدا را شکر میکنم که مرا به این انجمن آورد یا به قول یکی از دوستان در انجمن؛ انجمن را با من آشنا کرد....
و افتخار آشنایی با شما عزیزان را نصیب بنده نمود!
خدا شکرت...... و هزاران بار شکرت!
من خدا را شکر میکنم که مرا به این انجمن آورد یا به قول یکی از دوستان در انجمن؛ انجمن را با من آشنا کرد....
و افتخار آشنایی با شما عزیزان را نصیب بنده نمود!
خدا شکرت...... و هزاران بار شکرت!
02-10-2013, 01:14 PM
خدا رو شكر ميكنم كه روز خوبي دارم اميدوارم تا اخر شب هم همينطور باشه
02-10-2013, 01:37 PM
خدا رو شکرت بخاطر همه چی.دوست دارم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا