سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خدا را شكر ميكنم كه ...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
خدا را شکر میکنم که در اینجا با استاد هایی اشنا شده ام که راه موفقیت را بدون چشم داشتی در اختیار من گذاشته اند.
دستانشان را میبوسم.
خدا را شکر می کنم بابت همه چی.........................................................................
خدای مهربان
خواندمت پاسخم دادی .به تو تکیه کردم نجاتم دادی .به تو پناه اوردم کفایتم کردی .
خدای من
چگونه نا امید باشم در حالی که تو امید منی .
تمام سپاسم از آن کسی است که به نیازی نداشت اما فراموشم نکرد...

کوروش بزرگ
خدایا به من سلامتی دادی . شکر
خدایا بمن نیروی مقاومت دربرابر مشکلات دادی . شکر
خدایا من را به همه اهدافم رساندی .شکر
خدایا خانواده خوبی بمن دادی . شکر
خدایا دوستان خوبی بمن معرفی کردی . شکر
خدایا .........
شکر - شکر - شکر
خدایا هزاران بار شکرت میکنم بابت اینکه دخترم امروز از تصادف بسیار شدید کاملا سالم هستش - خدایا شکرت / خدایا شکرت /خدایا شکرت

با اینکه دیروز با بررسی بیوریتمولوژی همسرم و دخترم به خانمم اخطار کرده بودم که حواست رو جمع کن اما رعایت نکرد

بیوریتم هر دوی آنها منحنی همدیگر رو قطع میکردند و این یعنی رخ دادن یک حادثه

از صبح اینقدر شکرگذاری کردم تا نفسم بند اومد و ساعت 17:11 زنگ زدند که دخترتون تصادف کرده - من به بیمارستان رفتم و میخندیدم . دکتر گفت چرا میخندی ؟ گفتم همه چیز روبراهه . گفت چی میگی ؟ گفتم حواسم بهش هست و دخترم سالمه . راننده فرار کرد اما شاهدین ماجرا میگویند : دخترت در تصادف به بالا پرت شد حتما شکستگی داره
گفتم محاله . چون همه چیز روبراهه
بعد دکتر عجیبه دخترتون سالمه / گفتم معجزه هر روز داره رخ میده مهم مترجم مغز توئه دکتر که از حوادث چی ترجمه و برداشتی داره - زندگی یعنی همین

با سپاس
خدا را صد هزار مرتبه شکر
خدایا شکرت
خدایا شکرت
خدایا شکرت
سلام.
من خدا را شکر میکنم که مرا به این انجمن آورد یا به قول یکی از دوستان در انجمن؛ انجمن را با من آشنا کرد....
و افتخار آشنایی با شما عزیزان را نصیب بنده نمود!
خدا شکرت...... و هزاران بار شکرت!
خدا رو شكر ميكنم كه روز خوبي دارم اميدوارم تا اخر شب هم همينطور باشه
خدا رو شکرت بخاطر همه چی.دوست دارم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااا
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
لینک مرجع