سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خدا را شكر ميكنم كه ...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
خداياشكرت كه وقتي نيستم منتظرم مي ماني ووقتي هستم مراازخودنميراني
خدايا شكرت كه وقتي ديگران مراازخود ميرانند تو مرا بسوي خودميخواني
خدايا شكرت كه نعمت بودن را به من عطاكردي وهرگز نگفتي برو خطاكردي
خداياشكرت كه بذر عشق به خودت رادردلم كاشتي وهرگز تنهايم نگذاشتي
خداياشكرت كه به تودل بستم و دل از هرچه غيرتوبگسستم
خداياشكرت كه فقط تورادارم و جزتوهيچ ندارم وچون تورادارم ديگر چه ندارم
خدايا شكرت بخاطرپسر باوفايم عليرضايم وبابت نورعينم اميرحسينم
خدايانوكرتم دربست تابهشت!
خدايا هرآنكس كه تو را دارد چه ندارد و آنكس كه تو را ندارد چه دارد.
هر وقت احساس دلتنگي و بي كسي ميكني ندايي در درون فرياد مي آورد كه بنده من عزيز من،من هستم.خداجون ممنون10_004
خدایا برای
هر آنچه که به من دادی و
هر آنچه که به من ندادی و
هر آنچه که به من خواهی داد
تو را شاکرم
دوستت دارم خدا
10_00410_00410_004
12_00212_00212_00212_00212_00212_002
سپاس‌گزاري شفابخش است
پژوهش‌گران طی تحقيقات متعددی دريافته‌اند، شکرگزاری و سپاس‌گزاري اثر شفابخشی دارد و سبب طول عمر می‌شود.
تحقيقات صورت گرفته در مرکز پژوهشی سلامت قلب کاليفرنيا طی بررسی اثرات مثبت سپاس‌گزاري بر سلامت جسمي‌ انسان حاکی است،

1- قدردانی، سپاس‌گزاری و شکرگزاری در صورتی که آگاهانه انجام شود موجب افزايش فعاليت دستگاه پاراسمپاتيک مي‌شود. با افزايش فعاليت پاراسمپاتيک، استرس و هيجانات منفی که از عمده‌ترين عوامل بيماری‌های قلبی به شمار مي‌آيند، کاهش مي‌يابد.

2- کسانی که تحت پيوند عمل قلب قرار گرفته‌اند و سپاس‌گزاری را به عنوان يک فريضه دينی انجام مي‌داده‌اند، تا حدود يک سال بعد از عمل، بسيار کمتر از ديگر افراد دچار درد و مشکلات ناشی از پيوند شده‌اند و احساس خيلی بهتری نيز داشته‌اند.

3- تشکر کردن، شادی و عواطف مثبتی که در پی آن احساس مي‌شود مي‌تواند تا 7 سال بر طول عمر فرد بيفزايد.

4- سپاس‌گزاري در تعديل تأثيرات ناشی از هيجانات منفی مثل حس رنجش، کينه، انتقام، حرص و طمع بسيار مؤثر است و با ايجاد پايداری و مقاومت در برابر موانع و مشکلات نقش حمايت‌کننده دارد، زيرا عواطف مثبت را در شخص بالا مي‌برد.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
لینک مرجع