سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
دوستان محترم
به نظر شما چه اسمی برای تولید و پرورش الوئه ورا و انشالله بعداُ صادرات ان مناسب است؟
شرایط نامگذاری:
1. آلوئه ورای ایرانی را معرفی کند.
2.کوتاه باشد
3.برای ایجاد سایت هم قابل استفاده باشد (پس لطفا لاتین انرا هم بنویسید).
لطفا نظراتتونو بفرمایید.
آلوئه پارس
(05-25-2012 07:04 PM)میلاد نوشته شده توسط: [ -> ]آلوئه پارس

ممنون میلادجان.
ايران آلوئه
ورآلوئه
گرين آلوئه
yellow vera(اگه درست نوشته باشم ورای زرد)
پارس صبر(صبر زرد نام دیگر فارسی آلوئه ورا)
و...
به آلوئه ورا
تک آلوئه ورا
ممنون دوستان بزرگوار
بهنام جان راستش میخوام یه توصیه بکنم پشتکار شما در رابطه با این محصول تحسین برانگیزه ومیدانم برای شروع کار انتخاب اسم واجبه ولی قبل از آن میخوام بدونم آیا کاری هم در این رابطه انجام دادی یا نه امسال سال تولید ملیست واگر شروع نکردی شروع به تولید کن حتی در خوابگاه دانشجویی که هستی با دو تا گلدان امتحان کن که جای زیادی هم نمیگیره چون دوست دارم این ایده خوب را به عمل نزدیک کنی و بعدا بشنوم این گلدانها هزار هزار گلدان شده البته اگه این توصیه بیجا بود منو ببخش
(05-26-2012 02:43 AM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]بهنام جان راستش میخوام یه توصیه بکنم پشتکار شما در رابطه با این محصول تحسین برانگیزه ومیدانم برای شروع کار انتخاب اسم واجبه ولی قبل از آن میخوام بدونم آیا کاری هم در این رابطه انجام دادی یا نه امسال سال تولید ملیست واگر شروع نکردی شروع به تولید کن حتی در خوابگاه دانشجویی که هستی با دو تا گلدان امتحان کن که جای زیادی هم نمیگیره چون دوست دارم این ایده خوب را به عمل نزدیک کنی و بعدا بشنوم این گلدانها هزار هزار گلدان شده البته اگه این توصیه بیجا بود منو ببخش

خواهش میکنم آقای شهسوازی؛دوست خوبم
بله، خیلی فرمایشت درست و متین هست.
من تو شهر خودمون تو حیاط کاشتم و جواب داده و الان کلی پاجوش زده.
با یه نفر تو بوشهر هم صحبت کردم و قرار شده منو ساپورت کنه.انشالله عملی هست.
راستی بنظر شما جهاد در این رابطه وام بهم میده؟
این شد خبر خوب خیلی عالیست حتما کارهای عملی را هم ذکر کنید تا بقیه اطلاع پیدا کنند در مورد جهاد نمیدانم باید مراجعه حضوری داشته باشی ولی با این شرایط فکر میکنم کمک کنند
راستی شرایط کاشت و اینکه برای کاشتن چطوری گیاه را باید تهیه کنی و از کجا را در تاپیک کشت ذکر کنی تا کسی خواست این کار را انجام دهد با اطلاع شود خوب میشه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع