سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نامگذاری شرکت تولید و فروش آلوئه ورا (لطفا شرکت کنید)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
انشالله وقتی پروژه رو شروع کردم به امید خدا مرحله به مرحله با هزینه های مربوطه با هر قسمت اینجا ذکر خواهم کرد.درمورد وام هم وقتی سوال کردم، نتیجه رو اعلام میکنم.
اصلا یه سر به جهاد کشاورزی نور میزنم و جوابشونو میگم.
دوستان اسم واسه شرکت پیشنهاد بدین.منتظرم.
عزیزان با عرض معذرت از اینکه چند وقتی از زیارتتون محروم بودم، عرض کنم خدمتتون که من با یکی از کارشناسان جهاد کشاورزی صحبت کردم و ایشون با استقبال فرمودند که برای شروع کار وام 10 میلیونی هم میدیم بهت. که خیلی هم خوبه.
فقط فعلا من تو مسئله فروشش گیر کردم.
یعنی بازار فروششو پیدا نمیکنم.
اگه دوستان کسی بتونه کمکم کنه که خیلی ممنون میشم.
شما به برازجان (بوشهر)نزديكيد؟
سلام بله aaftaab24 بزرگوار
ما شهرستان فراشبندیم (بین فیروزآباد و کازرون) و نزدیک مرز بوشهر و فارس هستیم.
اتفاقا ديروز با يكي از همكارانم بحث آلوئه ورا مي كرديم. ميگفت چند مدت پيش قصد كشت داشته براي فروشش هم تحقيق كرده بود، رفته بود برازجان با يكي از توليد كننده ها صحبت كرده كسي هست كه مزارع اينها رو پيش خريد ميكنه. اگر آشنايي توي برازجان داريد از اونجا سراغ بگيريد اگر نه من روز شنبه از همين همكارم ميپرسم اگر شماره تماسي داره براي شما بگيرم.
با سلام خدمت مهندس ذوالفقارزاده

میخواستم بپرسم کارتون به کجا رسیده؟تونستین بازار فروششو پیدا کنین؟

برافروشش میدونم ک ی شرکتی تو کرمان هست که تو کار پرورش و تولید فرآورده این و چنتا گیاه دیگه و فروش همین محصولات تو چنتا استان دیگه هستش

ممنون میشم که مارو هم در جریان کاراتون بزارین
(05-26-2012 09:56 AM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: [ -> ]انشالله وقتی پروژه رو شروع کردم به امید خدا مرحله به مرحله با هزینه های مربوطه با هر قسمت اینجا ذکر خواهم کرد.درمورد وام هم وقتی سوال کردم، نتیجه رو اعلام میکنم.
اصلا یه سر به جهاد کشاورزی نور میزنم و جوابشونو میگم.

اسمشو بزار جنابخان فدایی دلره
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع