سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: میلیاردرهای ایرانی از راز خود می گویند...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
خوش بحال شما که از این امکانات استفاده میکردید. در دوره ما این کلاسها و دوره ها نبود. فقط باید خودمان میخواندیم.یادم میاد یک شب برای کنکور می خواندم سر د شد و من دوستم هم خسته شده بودیم . باتفاق دوستم رفتیم داخل جوب پیاده رو و پتو را پهن کردیم و یک طرفش را هم انداختیم روی خودمان و کتابها را هم بالش کردیم .مدتی نگذشت یک لحظه شوکه شدیم. آب را باز کرده بودند و آب از سر ما بالا رفت. پتو و کتاب را گذاشته و از سرما جیغ می کشیدیم تا به منزل رسیدیم. منزل رسیدن همانا و بیهوش شدن همان.بیدار شدم بغل بخاری بودم (آنموقع بخاری نفتی بود)دو تا لحاف هم رویم انداخته بودند ........کنکور قبول شدم.
برا رسیدن به موفقیت هر چی بیشتر سختی بکشی . لذت دستیابی به هدف خیلی بیشتره . من هم برا کنکور کلاس نرفتم . 45 روز بعد از امتحانهای دیپلم . کنکور دادم قبول شدم . یادش بخیر . 15 تا کتابای درسی رو خوندم والسلام
(11-09-2011 07:28 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]برا رسیدن به موفقیت هر چی بیشتر سختی بکشی . لذت دستیابی به هدف خیلی بیشتره . من هم برا کنکور کلاس نرفتم . 45 روز بعد از امتحانهای دیپلم . کنکور دادم قبول شدم . یادش بخیر . 15 تا کتابای درسی رو خوندم والسلام

باور کن سختی نیست , بلکه مسیر رسیدن به هدف است.و این مسیر باید باشد تا انسان بتواند به مقصد برسد. مثال مسافرت.در مسافرت مسیر طولانی را طی میکنیم تا به مقصد برسبم و اگر از این مسیر لذت نبریم عمرمان را کوتاه کرده ایم.
مسیر رسیدن به هدف ناهمواره .شما اگه تجربه یه جاده رو داشته باشی رانندگی براتون توی اون جاده راحته ولی اگه دفعه اول باشه سخته ((ولی ممکنه))
برای افراد موفق واژه شکست تجربه معنا شده است
یادمه چند وقت پیش با یکی از دوستام درباره کانون فرهنگی آموزش صحبت می کردم و سوال پیش اومد که آقای قلمچی سرمایشو از کجا آورده که دوستم با قاطعیت گفت اون یه استاد دانشگاه خر پول بوده که بعد از تدریس کردن شروع به زدن این کار کرده
الان می فهمم که پولشو از مغزش بدست آورده
آقا کامیار ممنون از مطلبتون
(11-11-2011 12:34 AM)arash67 نوشته شده توسط: [ -> ]یادمه چند وقت پیش با یکی از دوستام درباره کانون فرهنگی آموزش صحبت می کردم و سوال پیش اومد که آقای قلمچی سرمایشو از کجا آورده که دوستم با قاطعیت گفت اون یه استاد دانشگاه خر پول بوده که بعد از تدریس کردن شروع به زدن این کار کرده
الان می فهمم که پولشو از مغزش بدست آورده
آقا کامیار ممنون از مطلبتون

ممنون آرش جان!
دورادور ایشان را میشناسم!
با کمک خانواده و فامیل خود برای اولین بار این موسسه را بنا نهاد و اتفاقا آدم پولداری نبو.دند و آن زمان شرایط را خوب شناختند!
اما یک نکته را بگویم:
بنظرم اکنون ایشان دارند راه را غلط میروند و حضورشان دارد کم رنگ میشود چون با زمانه پیش نرفتند و بقولی زیاد از این گاو دوشیدند!
بنظرم باید با برند دیگر بر روی ارشد و دکتری سرمایه گذاری میکردند!
دانش آموزان روش فکر کردن را بیاموزند و بتوانند برای خودشان برنامه ریزی کنند
خیلی خوب بود
منتظر دیدن پست های بعدیتون و صحبتهای این کارآفرینهای بزرگ هستیم
مطمئنا تجاربی که دارن میتونه خیلی کمک کنه و حداقلش اینه کسی راه رفته رو دوباره نره چون بهمینجا میرسه.بلکه از تجربه ها استفاده کنه و ادامه بده
گاج چند تا کتاباش خیلی شاخه مثل کتابای آزاد راه....هرکی بخونه صد در صد بهترین رشته رو میتونه تو دانشگاه آزاد بیاره....توی یه سطح معمولی هم آدم باشه با دو سه ماه وقت گذاشتن میتونه راحت پزشکی آزاد رو بیاره با آزاد راه....اون زمان که کنکور داشتم متاسفانه من دو سه هفته مونده به کنکور باهاش آشنا شدم و پزشکی از دستم پرید.....البته خدا رو شکر پزشکی قبول نشدم Yosef.gif
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع