سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی کرمانشاه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام من مهدی ازکرمانشاه هستم ومعلم هستم خیلی دلم می خواد که با شما در راه پیشرفت شهرمون همفکری داشته باشم
منم کرمانشاهم
سلام
بنده هادی سهامی هستم . ساکن کرمانشاه
به صورت موازی در حال انجام چند کار هستم و دارم به سمت اهدافم حرکت میکنم
خوشحالم از آشناییتون
سلام مهدیه هستم، اهل کرمانشاه و ساکن تهران
دانشجوی معماری داخلی ام
سودای کارآفرینی در سر دارم
برای همه آرزوی موفقیت میکنم
سلام منم حاضر
سلام همشهریان عزیز
پیام هستم 23 ساله دانشجوی کارشناسی حسابداری خوشحال میشم کسی باشه که افکارش حول و حوش پیشرفت و موفقیت باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم 09018404852
تلگرام پی ام بدید بیشتر آشنا شیم
سلام
فرشاد هستم از گیلان رشت میتونم برنج گیلان رو براتون بفرستم و همکاری کنم شما هم اگه چیزی رو میتونید از کرمانشاه بفرستید پیشنهاد بدید .لطفا تماس یا اس بدید چون همیشه در سایت نمیام09113381364
سلام من هم از کرمانشاه هستم ولی متاسفانه ساکن عسلویه.البته بدنبال پیشرفت در کار ازاد و ایجاد یک فرصت شغلی مناسب در شهرم هستم.خوشحال میشم همفکری با هم دیگه داشته باشیم
با سلام
اگر دوستانی در استان ایلام و کرمانشاه طرحی دارن که با سرمایه گذاری سود دهی خوبی خواهد داشت من امادگی کار رو دارم
سلام دوستان شرکت برنانه نویسی اندروید و طراحی سایت دارم خوشحال میشم اگه در این زمینه توانایی دارید با هم همکاری کنیم برنامه نویس لازم دارم ضمنا کارای بازاریابی هم انجام میدم هر محصولی داشتید براتون تو کرمانشاه توزیع می کنم
09371318529
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع