سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی کرمانشاه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(05-12-2013 08:59 AM)saraa.h1982 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من هم تازه عضو سایت شدم با عالمه اهداف بزرگ

تبریک ورود.
به امید موفقیت روز افزون
سلام بر همه دوستان همشهری کرمانشاهیم
براتون آرزوی بهترینها رو دارم که یکیش میلیاردر شدنه
رو ماهم حساب کنید
اگر کاری انجام دهی که همیشه انجام می دادی آن چه را همیشه بدست می آوردی نصیب خود میکنی!
آنتونی رابین
(06-28-2013 07:27 PM)secret88 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام بر همه دوستان همشهری کرمانشاهیم
براتون آرزوی بهترینها رو دارم که یکیش میلیاردر شدنه
رو ماهم حساب کنید
اگر کاری انجام دهی که همیشه انجام می دادی آن چه را همیشه بدست می آوردی نصیب خود میکنی!
آنتونی رابین

مقدمت گلباران.
سلام به همه
محمدرضا هستم. منم کرمانشاهی هستم. کارشناسی ارشد مهندسی صنایع می خونم، الان فقط پایان نامم مونده. خوشحال می شم بتونم تو زمینه های مختلف با شما دوستان همکاری کنم
سلام به دوستان گرامی خصوصا" کرمانشاهی های عزیز
من ماردین هستم.
محل زندگیم سقز و بانه هستش.
کار بازار یابی انجام میدم (مخصوصا" مواد غذایی)
خوشحال میشم از کرمانشاه و شرکتهایش نمایندگی بگیرم
استان کردستان و آذربایجان غربی را میتونم پوشش بدم.
سلام دوستان عزیز کرمانشاهی.
کسی هست که بتونه کمی اطلاعات (قیمت ، نحوه خرید ، تولید کنندگان و ...)در مورد روغن کرمانشاهی به من بده؟10_00410_004
یعنی هیچکدوم از دوستان کرمانشاهی اینجا حضور ندارند؟HuhHuh18
سلام من هم ترانه هستم فارغ التحصیل مهندسی صنایع تحلیل سیستم 2 سال سابقه کار تو کارخونه دارم ولی اصلا کار کارمندی با روحیه م سازگار نیست و دنبال کار آزادم و میخوام از کارم استعفا بدم ولی مدام اطرافیان منو میترسونن که تو کرمانشاه کار نیست و همین الانش همه هم رشته ایات دوست داشتن کار تورو داشت و این حرفها همین باعث شده خیلی دو دل شم از بیرون اومندن شغلم
تشخیص روغن کرمانشاهی اصل کار هرکسی نیست و رنج قیمتی وسیعی داره از کیلویی 25 تومن تا کیلویی 100 تومن میتونی پیدا کنی محل خریدش هم اگه سعی کنی از روستاهای اطراف کرمانشاه تهیه کنی خیلی بهتره چون معمولا توی شهر روغن های مرغوب و خالص کمتر پیدا میشه .اگه خواستید من واسطه ای دارم که از روستا و خود عشایر کرمانشاه روغن کرمانشاهی رو تهیه کنه . اگر خواستید در این زمینه همکاری کنیم پیغام خصوصی بدید خوشحال میشم
دم هرچی کرمانشاهیه گرم که با این همه اجحافی که در حق شهرمون شده باز سرمون همیشه بالاست.
سلام،عرض ادب.
حقیر فوق لیسانس معماریم .در حال حاضر با لقمه نونی از طریق ساختمون سازی خودمونو سیر میکنیم
دوستان من دنبال ی ملک هستم برا مشارکت ساخت.رک و بی تعارف بابت معرفی شما و به شرط تنظیم قرارداد مبلغ قابل توجهی و البته ناقابل به عنوان حق الزحمه و کمیسیون پرداخت میکنم.از حسن همکاری شما کمال تشکر رو دارم.
شماره تماس حقیر :
09186188191
09128116982
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع