سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی فارس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
ممنون آقا هاشم
واسه تشکیل یک گروه منسجم کمی زمان می بره، چون میبینم دوستان شیرازی که اومدن خودشونو معرفی کردن دیگه تو این تاپیک تشریف نیاوردن. اما لازمه دوستان لطف کنند سر بزنند و اگه هدف و طرح و ایده مشخصی دارن به دوستان معرفی کنند و اگر هم که هنوز در شروع کار مشکلی دارند یا نیاز به کمک و مشاوره دارند اینجا درمیان بذارند . نمیگم باتجربه هستیم. ما همه داریم با هم قدم برمیداریم و میدونم که میتونیم راهنمایی هرچند کوچک به هم داشته باشیم. البته امیدوارم این گروه تشکیل بشه. که اگه تشکیل شد باید مدیون آقای کاظمی بود.5_004
سلام به همه دوستان خوب و خونگرم شیرازی پیوستنتونو به این گروه بزرگ تبریک عرض میکنم امیدوارم این تاپیک همیشه با مطالب خوب و پر محتوائی همیشه ادامه دار باشه و شاهد موفقیت های چشمگیری از طرف دوستان باشیم به هر حال اگه یکی از دوستان هم همت به خرج بدن و یه حرکت تازه و بدیعو استارت بزنن حرکتی میشه برای سایر دوستان تا اونها هم یه مقدار فعالیتشونو بیشتر بکنن من که امیدوارم بزرگترین سایت کارآفرینی بوده و باشیم .
من یک سری طرحهایی رو دارم (از کوچک یعنی با حداقل سرمایه تا بزرگ (با سرمایه کلان) که به زودی در اینجا با توضیحات کامل خواهم نوشت. البته اگه دوستان هم همکاری داشته باشند ممنون میشم.
البته بعضی از اونها تجربه دوستان من هست.
اگه دوستان اعلام حضور کردند حتما شروع میکنم
سلام
سمیرا خانوم ممنون منتظر طرح حاتون هستیم
با سلام خدمت دوستان شیرازی
من شیرازی نیستم ولی چون خیلی علاقمند بودم که گروهی کارکنیم و متاسفانه
بچه های هم استانیم در این انجمن خیلی کم هستند ویا فعالیتی ندارند
اگر مایل بودید باهم همکاری داشته باشیم و ایده ها و طرح هاتون رو تو
شهر همجوار بوشهر اجرایی کنید میتونید رو کمک وهمکاری هم جانبه بنده
حساب کنید .
موفق باشید
(07-02-2012 08:30 AM)HASHEM.H نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
سمیرا خانوم ممنون منتظر طرح حاتون هستیم

وقتی دوستان بیشتری اینجا تشریف آوردند حتما شروع میکنیم.
اگه کسی تا آخر تیرماه اعلام فعالیت نکنه، این تاپیک حذف میشه.
آره بهتره حذف شه.HuhHuhConfused
سلام
به نظر من ایده خیلی خوبیه .من تهران دانشجو ام ولی خیلی خوشحال میشم بتونم تو بحثاتون شرکت کنم
سلام
من تازه تو این فروم عضو شدم البته از اوایل راه اندازیش دربارش شنیده بودم از دوست خوبم آقای ضیایی. اما الان که عضو شدم میبینم جمع دوستانه ای داره. از اینکه همشهریهام هم اینجا گروه خوبی تشکیل دادند خوشحال شدم
سلام به همه ی همشهری های خوب
خوشحالم که در این گروه فعالیت می کنم
دوستان برای اینکه گروه فعال تر بشه ، بهتر هست ایده هامون رو برای شروع ، مطرح کنیم
مرسی از همه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
لینک مرجع