سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی فارس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
دوستان شیرازی انشاله به زودی میایم شیراز و تولد 3 سالگی انجمن را در شیراز برگزار می کنیمممممم
آماده باشیدددددددددد کمتر از 2 هفته دیگه میایمممممممممم
من هم شیراز هستم و کار طراحی تم و طراحی جشن رو انجام میدم
10_004
سلام منم 18 ساله از شیراز هستم
امیدوارم بتونیم در کنار هم میلیاردر های اینده شیراز باشیم
من هم شیرازی هستم
و این شهر رو پر از پتانسیل می بینم برای میلیاردر شدن
به نظرم اینجا بهترین سکوی پرش دنیاست
سلام منم دوست دارم جزء میلایاردرهای اینده باشم از کجا شروع کنم

Huhمن تخصص بیست ساله it دارم ولی فقط با اموزش و کار برای دیگران دنباله علاقه بودم حالا میخوام پولدار بشم ؟!!!!
(01-13-2014 01:01 AM)44664466 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام منم دوست دارم جزء میلایاردرهای اینده باشم از کجا شروع کنم

Huhمن تخصص بیست ساله it دارم ولی فقط با اموزش و کار برای دیگران دنباله علاقه بودم حالا میخوام پولدار بشم ؟!!!!

سلام. خوشامدید10_004
میشه گفت شروع کردید دوست من!
اولین قدم خواستنه.(البته کافی نیست!)
(05-06-2013 01:43 PM)mnoosh نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر میرسه گروه استانی فارس خیلی دیر به دیر آپدیت میشه . ولی باز من برای فعال شدن هر چه بیشتر گروه و موفقیت همه ی اعضا دعا میکنم. در ضمن از هم استانیهای عزیز خواهش میکنم در مورد سئوال پایین من نظر بدن هر جوابی یه کمک فکری محسوب میشه.

ما یه مغازه 40 متری که دارای انباری 40 متری هم هست در گویم بر خیابان اصلی داریم . سرمایه هم اگر خودمونو جمع و جور بکنیم میتونیم یه 30 میلیونی بذاریم. توی هیچ کاری هم مهارت و تخصص نداریم. بنظر شما چه کاری اونجا راه بندازیم؟ پیشاپیش از جواباتون ممنونم.

میتونی بری توی کار بیمه سرمایه زیادی هم فکر نمیکنم بخواد.
با سلام خدمت دوستان شیرازی
من بوشهری هستم.
گروه شیراز هم مثل گروه بوشهر فعلا جنبشی جدی به خودش ندیده. اما با همکاری هم میتونیم روابط بسیار خوبی ایجاد کنیم تا انگیزشی باشد برای دیگر کاربران محترم و دوست داشتنی
اگر کاری هست من در خدمتم
یا علی
سلام به همگی دوستان گلم...چسب زخم هستم...در زمینه ترجمه فعالیت می کنم...البته فعلا... و دنبال ایده های ناب هستم
با سلام دوستان
من کارم برق صنعتی و سیم پیچیه
کسی میتونه کمکم کنه از برو بچه های شیراز؟
بیشتر از ده ساله تو این کارم اما سنم27 از بچگی عاشق این کار بودم
ممنون میشم دوستان.منتظرم

---------
ویرایش توسط انضباط
دعوت به تماس تلفنی و ایمیل ممنوع است .
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
لینک مرجع