سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: لطفا دوستان حتما نظر بدهند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
آیا شما حاضر به خرید با قیمت 1500 تومان هستید یا نه ؟ چرا؟

حتما دلیل و نظرتان را ذکر کنید - ممنون از همکاری

[تصویر: 91314380767630597135.jpg]
خیر خیلی به دنبال وسایل جانبی نیستم
اما بعضی افراد بشدت دنبال این نوع ابزارآلات میگردند.
بسیار جالب ... به نظر من تا دوتومان هم مشتری داره
بارها پیش اومده به خاطر کشش سیم وقتی موبایل تو شارژه و موبایل رو روی زمین یا حتی بالش چیزی گذاشته باشیم سیم شارژ در دراز مدت خراب شده با این ایده دیگه کسی نباید غم خراب شدن سیم شارژر رو داشته باشه .
من به شخصه تا حالا نديم كسي تو اقوام از اين محصول استفاده كنه.
اكثرا گوشي رو ميذارن روي خود شارژ.يا روي ميز.
خودم چون بيشتر كنار سيستم هستم.روي ميز هست.
اين محصول فقط يك زماني كاربرد خواهد داشت.
اونم زماني هست كه اندازه كابل رو كم كنند.دقت كرده باشيد چند سال پيش اندازه كابل گوشي ها نيم متر تا 1 متر بود ولي الان شده 10 سانت.و به شخصه اين مشكل رو دارم كه وقتي گوشي رو وصل ميكنم.گوشي كج ميشه و اين حالت باعث خراب شدن كابل هست.

واضحتر بخواهم بگم.كالايي نيست كه حتما از10 نفر خريدار 10 نفر خريداري كنند.نهايت 1 تا 2 نفر
مورد ديگر همگاني بودنش هست.براي يك خانواده 4 نفره كه چهارتا گوشي دارند.يكي كافي هست
آقاي شهسواري اول يه توضيح ميفرماييد در مورد كارآيي اين كالا. ممنون
نگهدارنده موبایل موقع شارژه -موبایلتان آویزان نمیمونه ، سیمش کشیده نمیشه ، زیر پا نمیمونه و... قراره این محصول تولید بشه نظرتان برایمان مهم است
من 1000 تومان حاضرم بخرمش.
گفتم شايد نوآوري كرده باشند كه بنظرم بهتره قبل از توليد در موردش صحبت و آنرا خلاقانه تر كنيد تا بهتر فروش بره.
ظاهر(طراحي و رنگ)هم تاثيرگزاره.
موفق باشيد
ابتکار جالبی است. بله من تا 2000تومان هم قیمت داشته باشد خریداری خواهم کرد.
بدرد موبایلهای ریزه میزه میخوره .
مثلا به درد من اصلا نمی خوره . چون گوشیم x10 هست و سایزش بزرگه - لمسی هم هست و خیلی حساسه . اگه از روی اون نگهدارنده بیفته هم کابلش داغون می شه هم خودش صد تیکه می شه و هیچی دیگه - در ضمن دو شاخه گوشی من یه تبدیل هم داره که دو شاخه + تبدیل داخل اون قسمت بالایی نگهدارنده جاشون نمیشه .

در ضمن برای گوشی های ریزه میزه هم خطر ساز هست چون هیچ قسمتی نداره که گوشی رو ثابت و محکم نگهداره و در صورت کج شدن یا وارد شدن ضربه احتمالی و یا حتی وقتی گوشی روی حالت ویبره باشه و زنگ بخوره گوشی از اون بالا میفته و کابل و گوشی هر دو مشکل دار میشن .

البته میشه گوشی رو خاموش کرد که حالت ویبره نداشته باشه ولی در کل ریسک خریدش 50 - 50 هست .

من جزو کسانی هستم که نمی خرم . ( چه برای گوشی کوچیک چه بزرگ )
سلام
ابتکار خیلی جالبیه به قول دوستان فقط سایز وزنگ طرح خیلی مهم است
من 2000 خریدارم
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع