سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: لطفا دوستان حتما نظر بدهند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
دوستان عزیز این عکس محصول اصلی نیست مشابه آن است کوچک یا بزرگ بودن هنوز مشخص نیست ولی در حال حاضر آنچه شما میپسندید مهمه واز اینکه نظرات کارسازی میدهید ممنونیم
البته ایده جالبه و برای اجرا می توان بشکل حیوانات و یا مدلهای مختلف گوشی هم قالب سازی کرد.
با سلام خدمت دوستان عزیز:
ضمن تشکر از جناب آقای شهسواری عزیز اطلاعاتی که از این محصول میشه داد اینه که محل نشیمن موبایل در اندازه 50*100 می باشد. و چون زاویه داره باعث میشه موبایل به طرف دیوار سر بخوره و نذاره که موبایل بیفته. در مورد رنگ محصول اگه دوستان نظر بدن می تونیم از آن استفاده کنیم. رنگهای مورد نظر سبز،صورتی و سفید می باشد.
اگه بتوني تنوع رنگ بدي بهتره.در ضمن يه چيزايي هست كه روي جلو داشبرد ماشين ميزارن و موبايل را روي اون قرار ميدن تا سر نخوره ميتوني تو نشيمنگاه از اون جنس استفاده كني.
واقعیتش رو بخوای من باشم نمیخرم(البته این نظر منه)
خب وقتی میزنیم به شارژ میتونیم بذاریم رو میز و جای دیگه
خدا رو شکر سیم این شارژر ها هم اونقدر بلنده که هیچ وقت کشیده نمیشه.پریز برق هم دیگه الان هر جای خونه هستش.
منم حاضر میشم بخرم.(ولی هزار تومان) به قول بچه ها سیم گوشی بلنده.اونو کجا جاش کنیم؟؟یعنی اگر میخاید بسازید یه فکری هم به حال آویزون موندن سیم گوشی کنید.یعنی اگر بشه یه جا سیمی هم روش طراحی کنید که طرف موقع شارژ سیمو جمع کنه بزار اونجا.مثل این کابل های یو اس بی....
تو رنگ هم فقط حاوست باشه که پلاستیکی که میخره.نوع رنگ بندیش فلوئوری باشه.یعنی(شبرنگی)که رنگ ها رو شاد نشون بده
اگه یه طوری بشه که سرشارژر باشه به نظر من بهتره. قیمتش باید بهش بیاد . شما می تونی اونو طوری طراحی ( بزک دوزک) کنی که بالاتر نشون بده
منم میخرم.شاید حتی 3000 ت.
اما بعضی از اشکالات دوستان بهش وارده.وچیز دیگه اینکه مراقب کپی کارها ی فرصت طلب هم باید بود.بیکار نمیشینن.
نمیخرم
(04-14-2012 11:43 PM)sherafati نوشته شده توسط: [ -> ]نمیخرم

اگه یه پسر بچه 6-7 ساله سر چهارراه بیا جلو والتماس کنه اینو از من بخر تورو خدا خوشبخت بشی خواهش میکنم خدا پدرو مادرتو برات نگه داره- بازم نمیخرید ؟ چرا ؟
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع