(07-03-2015 04:20 PM)حامد یزدی نوشته شده توسط: [ -> ] (07-03-2015 01:40 AM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ] (07-02-2015 01:40 AM)حامد یزدی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان یزدی میخوام یه مغازه شیک بستنی سنتی با یه برند خاص خودم که بعد از مدتی خوب هم محبوب میشه راه بندازم نیاز به یک شریک با تجربه و مطمن دارم اطلاع بدید
من دو سال پخش مغز پسته به تمام بستنی و اب میوه های غرب تهران داشتم زیاد دقت کردم روی کاراشون ...
تهران تقاطع ازادی نواب. یه بستنی هست به اسم بهار ترافیک خیلی خوب مشتری داره .. فقط رازش تو اینه که یه معجون میزنه که دو سه نفری باید بخوریش البته بیشترش خامه و ژله هست روش رو پر می کنه از پسته و بادوم هندی .. معجون تهش رو هم با یه سری مواد نظیر انجیر خشک و پودر گل سرخ و یه سری چیزا میزنه.. مشتری میگیره کف میکنه چقدر پر و پیمونه ... شیر پسته هم میزنه پر از پسته ... ظاهرش مغازه کوچیکیه در حد 5-6 متر ولی چند تا کوچه پایینتر یه پارکینگ بزرگ گرفته کلی پرسنل داره ... من یه مدت بهش جنس میدادم .. تو یزد جای این کار رو داره ... فقط حرفه ای باید عمل کنی ...
یه خورده سرمایه داشه باشی خوبه . .. برای انتخاب جاش هم باید یه اصول خاص این کار رو رعایت کنی اگه جدی شد بهت میگم
ممنون ولی توی یزد نمیشه یه معجون داد مشتری 20 هزار تومان شاید توی تهران راه به راه بخرن ولی باید تنوع داشت و دقیقا هم ایده فکردی خودم رو این مسله هستش
اولا یه سر تهران بزنید کجا بیست هزارتومانه؟ ..
بعدش هم قرار نیست همه یزدی ها مشتری شما باشن.. اونا که شبا تو نعل اسبی و چهارراه پژوهش با ماشینای چنصد میلیونی دوردور می کنن مشتری شما هستن .
بعدش هم تو قیمت گذاری باید جوری باشه که کسی دیکه از هم صنف های خودت جرات نکنه این قیمت بزنه ... کار عالی و قیمت بالا مشتری داره ...
به نظرت کسی که اومده تو یزد بلوار پاکنژاد فقط نمایشگاه BMW زده اگر مثل شما فکر می کرد الان شروع نکرده بود ولی می بییند که حسابی هم کار و بارش سکه است ... تو یزد پولدار فراوانه و قشر جوان هم عادت به خرج کردن دارند ..
(07-03-2015 09:42 PM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ] (07-03-2015 04:20 PM)حامد یزدی نوشته شده توسط: [ -> ] (07-03-2015 01:40 AM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ] (07-02-2015 01:40 AM)حامد یزدی نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان یزدی میخوام یه مغازه شیک بستنی سنتی با یه برند خاص خودم که بعد از مدتی خوب هم محبوب میشه راه بندازم نیاز به یک شریک با تجربه و مطمن دارم اطلاع بدید
من دو سال پخش مغز پسته به تمام بستنی و اب میوه های غرب تهران داشتم زیاد دقت کردم روی کاراشون ...
تهران تقاطع ازادی نواب. یه بستنی هست به اسم بهار ترافیک خیلی خوب مشتری داره .. فقط رازش تو اینه که یه معجون میزنه که دو سه نفری باید بخوریش البته بیشترش خامه و ژله هست روش رو پر می کنه از پسته و بادوم هندی .. معجون تهش رو هم با یه سری مواد نظیر انجیر خشک و پودر گل سرخ و یه سری چیزا میزنه.. مشتری میگیره کف میکنه چقدر پر و پیمونه ... شیر پسته هم میزنه پر از پسته ... ظاهرش مغازه کوچیکیه در حد 5-6 متر ولی چند تا کوچه پایینتر یه پارکینگ بزرگ گرفته کلی پرسنل داره ... من یه مدت بهش جنس میدادم .. تو یزد جای این کار رو داره ... فقط حرفه ای باید عمل کنی ...
یه خورده سرمایه داشه باشی خوبه . .. برای انتخاب جاش هم باید یه اصول خاص این کار رو رعایت کنی اگه جدی شد بهت میگم
ممنون ولی توی یزد نمیشه یه معجون داد مشتری 20 هزار تومان شاید توی تهران راه به راه بخرن ولی باید تنوع داشت و دقیقا هم ایده فکردی خودم رو این مسله هستش
اولا یه سر تهران بزنید کجا بیست هزارتومانه؟ ..
بعدش هم قرار نیست همه یزدی ها مشتری شما باشن.. اونا که شبا تو نعل اسبی و چهارراه پژوهش با ماشینای چنصد میلیونی دوردور می کنن مشتری شما هستن .
بعدش هم تو قیمت گذاری باید جوری باشه که کسی دیکه از هم صنف های خودت جرات نکنه این قیمت بزنه ... کار عالی و قیمت بالا مشتری داره ...
به نظرت کسی که اومده تو یزد بلوار پاکنژاد فقط نمایشگاه BMW زده اگر مثل شما فکر می کرد الان شروع نکرده بود ولی می بییند که حسابی هم کار و بارش سکه است ... تو یزد پولدار فراوانه و قشر جوان هم عادت به خرج کردن دارند ..
با نظرت تا حدودی موافقم ولی واسه شروع و بدون تجربه نباید بالای شهر رو انتخاب کرد
ضمنا یه شریک مطمن هم میخوام البته چنتا سراغ دارم ولی به درد این کار نمیخورن
سلام به یزدیهای عزیز
من ساسان هستم از ساری
مایلم که با شما در زمینه گیاهان داروئی و میوه های جنگلی شمال همکاری کنم
میتونید در آمد خوبی تو شهر خودتون به دست بیارید ....
اگه کسی مایل بود واسم پیام بذاره اینجا پست نفرستید شاید نتونم بخونم چون فراموش میشه
پيشگامان هر 1 ميليون 25 تومان ميده
(07-07-2015 03:43 PM)katayoon.es نوشته شده توسط: [ -> ]کی میدونه پیشگامان چقد بهره میده ؟
مبلغ پولتون رو بگین چقدره اگه مایل باشید یه شرکت حمل ونقل هست سود رو بیشتر از موسسات میده میتونم بهتون کمک کنم
یا علی
(07-11-2015 10:20 AM)حامد یزدی نوشته شده توسط: [ -> ] (07-07-2015 03:43 PM)katayoon.es نوشته شده توسط: [ -> ]کی میدونه پیشگامان چقد بهره میده ؟
مبلغ پولتون رو بگین چقدره اگه مایل باشید یه شرکت حمل ونقل هست سود رو بیشتر از موسسات میده میتونم بهتون کمک کنم
یا علی
سلام
پونزه تومن
جناب یزدی - شما احیانا برادر ِ مهسا خانم نیسید ؟
(07-11-2015 10:26 AM)katayoon.es نوشته شده توسط: [ -> ] (07-11-2015 10:20 AM)حامد یزدی نوشته شده توسط: [ -> ] (07-07-2015 03:43 PM)katayoon.es نوشته شده توسط: [ -> ]کی میدونه پیشگامان چقد بهره میده ؟
یا علی
سلام
پونزه تومن
جناب یزدی - شما احیانا برادر ِ مهسا خانم نیسید ؟
با سلام خیر مهسا خانم رو نمیشناسم
سلام دوستان الان فلافلی تو یزد چطوره؟؟؟