با سلام خدمت دوستان
بنده هم اهل یزد هستم و خوسحالم که عضو این سایت شدم
یه زحمت هم برای وستان همشهری
ممنون میشم یکی 2 تا شرکت معتبر که سایت به صورت حرفه ای طراحی میکنند توی یزد رو معرفی کنید.
حتما می خوام این شرکت قابل اعتماد باشه تا با هم مشکلی پیدا نکنیم
با تشکر از لطف شما
یا علی
(01-09-2014 11:28 PM)mirza01 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان
بنده هم اهل یزد هستم و خوسحالم که عضو این سایت شدم
یه زحمت هم برای وستان همشهری
ممنون میشم یکی 2 تا شرکت معتبر که سایت به صورت حرفه ای طراحی میکنند توی یزد رو معرفی کنید.
حتما می خوام این شرکت قابل اعتماد باشه تا با هم مشکلی پیدا نکنیم
با تشکر از لطف شما
یا علی
سلام دوست عزيز اگه خواستين از 0 تا 100 در خدمتم
سلام
هیچکی خو اینجا نیست!
متروکه شده؟
(01-07-2014 05:09 PM)iren نوشته شده توسط: [ -> ] (10-30-2013 12:35 AM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ] (10-23-2013 07:59 PM)سودابه نوشته شده توسط: [ -> ]خداییش یزد مثل شهر ارواحه ،کلا فکر میکنم مردمشون زیاد شاد نیستن البته من اینطوری فکر میکنم.به دل نگیرین ،اخه مهمان شهرتون هستم
یک ساله اومدم تو این شهر .. واقعا ادم دچار یاس میشه .. . هیچ هیجانی و هیچ تفریجی ...
بدو ورودم به این سایت فکر کردم همه اعضا دانشجویان تکنولوژی فکر هستند یعنی انسانهایی که برای هدف والاشون تلاش میکنند وهمواره ایده های جدیدی دارند. ظاهرا اینجا هم مثل بقیه سایتهای اجتماعیه!
دوست عزیز بهتر نیست بجای انتقاد به یک قومیت خاص صرفا در پی راهکاری مثبت باشیم؟
شهر یزد تفریح و هیجان نداره. خب پس باید به فکر راهکاری بود کهعلاوهبر بهبود اوضاع سود خمالی خوبی هم نصیب ما کنه.نظر شما چیه؟
دوست عزیزم،منظورتون رو از دانشجویان تکنولوژیکی متوجه نشدم،کلمه ی جدیدیه یا بنده نشنیدم؟یعنی میفرمایید فقط به کار فکر کنیم بدون گفتن حتی ی حرف دوستانه،یعنی اینکه کل زندگی توی کار خلاصه میشه و حرفی هم که ارزش گفتن داره فقط کاره؟یعنی با ایجاد یک رابطه ی دوستانه نمیشود گروهی تشکیل داد و به کارافرینی فکر کرد؟بنده اینطور برداشت کردم که ما باید مثل یک ربات باشیم کما اینکه با گسترش تکنولوژی سعی در ایجاد ربات هایی با احساساتی انسانی دارن.شما صحبت بنده رو انتقاد دونستین؟در صورتی که فقط یک اظهار نظر ساده بود و نه چیزی بیشتر.بازم معذرت که شما ناراحت شدین
سلام
استان یزد میوه جات و صیفی جاتش رو از کجا تامین میکنه؟
میزان کشاورزی در این استان چطوره؟
من در خوزستان دزفول زندگی میکنم؟
09336013949
نگهداری
سلام ب همه دوستان کار آفرین یزدی
خوبید؟؟
دوستان قصد همکاری ندارند ک یک کار تولیدی و اقتصادی شروع کنیم؟؟
(08-25-2014 12:08 AM)zare313 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ب همه دوستان کار آفرین یزدی
خوبید؟؟
سلام دوست عزيز
من آمادگيش رو دارم لطفا بيشتر توضيح بديد
سلام به تمامی دوستان و همشهریان و میهمانان عزیز این تاپیک
منم یزدیم و دانشجوی تهران، خیلی وقته دنبال یه طرح مناسب می گردم برای کسب و کار، یکی از طرح ها فروش و پخش گیاهان دارویی هست. به نظرم می تونه بازار خوبی داشته باشه
از دوستان که شهرستان هستند و علاقه دارند، در هر شهری که هستید از گیاهان دارویی که مخصوص شهرتون هست یا زیاد از اون یافت میشه رو بپرسید و قیمت خرده و عمده فروشی اون رو هم اگه میشه پیدا کنید
فکر می کنم واسه شروع پیشنهادئ خوبی باشه
منتظر جواباتو هستما
(08-25-2014 08:11 AM)hotdvd نوشته شده توسط: [ -> ] (08-25-2014 12:08 AM)zare313 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ب همه دوستان کار آفرین یزدی
خوبید؟؟
سلام دوست عزيز
من آمادگيش رو دارم لطفا بيشتر توضيح بديد
میشه شرایطتونو بگید و این ک تا حالا ب فکر تولید بودید یا نه؟/؟