سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درامد در اینترنت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
ممنون از alicpuعزیز
راستش شروع به خوندن این تاپیک ارزشمند کردم فعلا اوایل مطالبه اما در همین مدت یه ایده به ذهنم رسید امیدوارم قابل اجرا باشه.

اگه تعریف از خود نباشه به دلیل فرهنگ خانواده و علاقه شخصی و نوع شغلم از دوران نوجوانی عاشق مطالعه بودم و کلی کتاب در زمینه های مختلف از جمله روانشناسی خوندم و با اینکه رشته ام ادبیات انگلیسی هست اما همیشه دلم می خواست تو رشته مشاوره ادامه تحصیل بدم و وارد این حوزه بشم که به دلایلی ازش منصرف شدم. ولی میتونم ادعا کنم از خیلی از افراد تحصیلکرده در این رشته اطلاعات کاربردی تر دارم و در کنارش قلم نسبتا قابل قبولی .
حالا سوالم اینه با توجه به تعریف جامعی که از خودم داشتم!!و نیاز مبرم جامعه به خصوص والدین برای تربیت و پرورش صحیح فرزند و هزینه های بالای مشاوره سایتی رو راه اندازی کنم که با نظارت خودم والدین دارای مشکل مشابه و تجربیات مختلف رو به هم لینک بدم تا از تجربیات عملی همدیگه استفاده کنند؟؟؟؟

پیشاپیش از نظرات همگی متشکرم
(01-10-2014 10:43 PM)samantanaz نوشته شده توسط: [ -> ]بچه ها من خیلی دوس دارم واسه خودم سایت بزنم و فروم راه بندازم اما اصلا بلد نیستم و نمدونم از کجا شروع کنم یکی من و راهنمایی میکنه؟

دوست عزیز شما موضوع و هدفتون از سایت زدن رو بگین من براتون رایگان راه اندازی می کنم.

(01-10-2014 10:49 PM)alma نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از alicpuعزیز
راستش شروع به خوندن این تاپیک ارزشمند کردم فعلا اوایل مطالبه اما در همین مدت یه ایده به ذهنم رسید امیدوارم قابل اجرا باشه.

اگه تعریف از خود نباشه به دلیل فرهنگ خانواده و علاقه شخصی و نوع شغلم از دوران نوجوانی عاشق مطالعه بودم و کلی کتاب در زمینه های مختلف از جمله روانشناسی خوندم و با اینکه رشته ام ادبیات انگلیسی هست اما همیشه دلم می خواست تو رشته مشاوره ادامه تحصیل بدم و وارد این حوزه بشم که به دلایلی ازش منصرف شدم. ولی میتونم ادعا کنم از خیلی از افراد تحصیلکرده در این رشته اطلاعات کاربردی تر دارم و در کنارش قلم نسبتا قابل قبولی .
حالا سوالم اینه با توجه به تعریف جامعی که از خودم داشتم!!و نیاز مبرم جامعه به خصوص والدین برای تربیت و پرورش صحیح فرزند و هزینه های بالای مشاوره سایتی رو راه اندازی کنم که با نظارت خودم والدین دارای مشکل مشابه و تجربیات مختلف رو به هم لینک بدم تا از تجربیات عملی همدیگه استفاده کنند؟؟؟؟

پیشاپیش از نظرات همگی متشکرم

توی گوگل سرچ کنید "انجمن مشاوره" چندین انجمن می بینید که مدیرانشون از روانشناس های برجسته هستند و رایگان به سوالات و مشکلات پاسخ میدن. اینطور نیست که توی نت نباشه. و شما به تنهایی نمی تونید شروع کنید. نه که نشه اما سخت و طاقت فرساست. نمی خوام جسارت کنم اما هرچقدر هم از روانشناسی سردربیارید تا تحصیلات دانشگاهی نداشته باشید نمیشه مردم رو راهنمایی کرد.
ممنون از راهنمایی شما
بله میدونم این نوع مشاوره ها هست اما دقیقا منظورم چیزی غیر از اینه .ببنید خیلی از این مشاوره ها کاربردی نیستند چون افراد در شرایط مختلف و فرهنگهای متفاوت عکس العملهای مختلفی نشون میدن .

هر چند مشاورین بسیار زبده ای وجود دارند که میشه گفت یه راهنمای به تمام معنا هستند اما انگشت شمارند.
ضمنا قرار نیست من به افراد مشاوره بدم اشخاص مشکلاتشون رو مطرح میکنن و عده ای با مشکل مشابه قبلی تجربیات خودشون رو عنوان میکنن و نقش من صرفا یه ف/ی/ل/ت/رینگ هست که معدود راهنمایی های غیر اصولی رو حذف یا طبق تجربه ی شخصی یکی از اونا رو بولد کنم .
خب این رو هم میشه توی انجمن ها مطرح کرد. چندان تفاوتی نمی کنه. واسه این میگم احتمال موفقیتش کمه چون کم پیش میاد پدر و مادری برای مشاوره بیان نت.
اما میشه با تبلیغات زیاد و جذب کاربرهای زبده اینکار رو انجام داد. اما بدون شک صبر ایوب می خواد.
باز به نظر خودم اگه برای کسب درآمد نمی خواین شروع کنید فکر خیلی خوبیه اما اگه به فکر درآمدش هستید خیر. جدا از اینکه مردم(مثل خودم!) کمی عجول هستند. پس همیشه باید آنلاین باشید تا به کاربرا رسیدگی کنید
ممنون از وقتی که میگذارید
با یه سرچ متوجه شدم انجمنی مثل این ایده وجود داره دقیقا افراد مشکلاتشون رو مطرح میکردند و کاربران مختلف نظراتشون رو ارائه میدادن البته تعداد مشاورین اصلی 3دانشجوی مشاوره و روانشناسی بودن که لزوما توی تمام تاپیکها پاسخگو نبودن .چیزی شبیه همین سایتی که ما فعالیم.

خب خوشحالم که برای شروع ایده ی قابل اجرایی به ذهنم رسید.ضمنا کار در نت برای من که هیچ تخصصی در اون ندارم از جنبه ی کسب تجربه حائز اهمیت هست.البته کسی هم که از پول بدش نمیاد مخصوصا ما میلیاردرها12_002
(01-10-2014 10:19 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-10-2014 09:41 PM)alicpu نوشته شده توسط: [ -> ]سرویش زیاد هست . مهین بلاگ . رز بلاگ . و خیلی از سیستم های دیگر
روی عنوان وبلاگ کار بکنید . روی مطالب کار بکنید . روی سئو یا همان کلمات کلیدی کار بکنید
سعی بکنید بک لینک با سایت های مرتبط بگیرید .
ولی حالا چرا وبلاگ روی سایت کار بکنید خیلی بهتره

میشه شما یکی از سایت های خودتون رو معرفی کنید تا ببینیم!

دوست عزیز متاسفانه بنده بیش از 4 ماه نبودم و الان نیز 5 ماهی در گیر هستم یعنی تا تیر فعلا سایتی را راه اندازی نمی کنم . پس فعلا سایت ندارم .

(01-10-2014 10:40 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]من یه خورده از تجربه نداشته ی خودم میگم!
وقتی می خواین یه سایت بزنید اولین چیزی که بهتون میگن چیه؟ به موضوع سایتی که میخوای ایجاد کنی علاقه داشته باش بقیش حله. تا جایی که می دونم این نصف قضیه است. به نظرم هیچوقت به صرف اینکه به یک موضوع خاص علاقه دارید سایتی ایجاد نکنید مگه این که هدفتون از ایجاد سایت کسب درآمد نباشه. شما علاقه ی خاصی به اهرام مصر دارید! حالا یک سایت دربارش درست کنید و روزانه ده تا مطلب اختصاصی و نقد و بررسی بزارین. چندسال هم حسابی روش کار کنید آخرش چی؟؟ اینکه بازدید کننده بدست میارید شکی درش نیست اما چطوری میخواین ازش پول دربیارید؟؟ علاقه مهمه اما نه برای کسب درآمد.
و از اونطرف اگه اراده داشته باشید و یک موضوعی رو شروع کنید که هیچ علاقه ای بهش ندارید اما یک اراده ی قوی داشته باشید می تونید ازش پول دربیارید. البته منظورم اینه که موضوع سایت یک موضوع عامه پسند باشه. خب وقتی علاقه + توانایی + موضوع مناسب در کنار هم قرار بگیرند اونوقت میشه به قله رسید. تولید محتوا هم اسمش یکم سخته! وگرنه چیز خاصی نیست. همین مطالبی که توی این انجمن نوشته میشه 90درصدشون تولید محتواست. پس اینم کار سختی نیست. من چندین سایت داشتم که جز دوتاش بقیش شکست خوردن. دلیلش هم نه علاقه نداشتن بود نه نبود توانایی. علتش این بود که بهشون رسیدگی نمی کردم. میگفتم روزی نهایت یک ساعت کافیه. اما شما تا به بار نشستنش باید روزی 3 - 4 ساعت وقت بزارید. سایت مثل یک دانه می مونه. شب و روز باید ازش مراقبت کنید تا نهال بشه. نهال هم خیلی مراقبت می خواد. اما هروقت میوه داد اونوقت بشینید و لذت ببرید.
سایتتون رو دوست داشته باشید. یکی از دوستان فقط یک روز بود وارد سایتش نشده بود. به محضی که سایتش رو دید گفت وای بچم!!(از بچه های همینجاست ها).
هروقت سایت داشتید و بهش گفتین بچم! اونوقت به آینده امیدوار باشید
فقط باید یک احسنت به شما بگوییم عالی بود . ایول
شما نیز تجربه خوبی دارید .
دوستان می تواننند در این زمینه ها در این تایپک تبادل اطلاعات بکنند .
نویسندگی سایت و وبلاگ و انجمن . مدیریت سایت و انجمن و وبلاگ . خرید و فروش سایت و انجمن و وبلاگ . خرید و فروش بک لینک . خرید فروش دامین . کار با سیستم های همکاری در فروش . بازار یابی ایمیلی . گروپ های یاهو . تایپ . مشاوره تحصیلی . مشاوره در زمینه کسب درامد از اینترنت . هک و امنیت . بازی سازی دو بعدی . و کار های دیگری که به نظرتان می رسد .
(01-10-2014 10:43 PM)samantanaz نوشته شده توسط: [ -> ]بچه ها من خیلی دوس دارم واسه خودم سایت بزنم و فروم راه بندازم اما اصلا بلد نیستم و نمدونم از کجا شروع کنم یکی من و راهنمایی میکنه؟
سایت زدن بالاخره یاد می گیری یا همین انجمن زدن را .
اول باید برای خودتان هدف تعیین بکنید . هدف چیست . برای چی سایت می زنید .
اگر سایت زدید مثلا در سه ماهه هدفتان چیست . از چه راه های می خواهید کسب درامد بکنید
و خیلی از سوال های دیگر . اگر جواب دادید و جواب ها قانع کننده بود
بعد می توانید شروع بکنید به این کار و گرنه اصلا توصیه نمی شود
(01-10-2014 11:39 PM)alma نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از وقتی که میگذارید
با یه سرچ متوجه شدم انجمنی مثل این ایده وجود داره دقیقا افراد مشکلاتشون رو مطرح میکردند و کاربران مختلف نظراتشون رو ارائه میدادن البته تعداد مشاورین اصلی 3دانشجوی مشاوره و روانشناسی بودن که لزوما توی تمام تاپیکها پاسخگو نبودن .چیزی شبیه همین سایتی که ما فعالیم.

خب خوشحالم که برای شروع ایده ی قابل اجرایی به ذهنم رسید.ضمنا کار در نت برای من که هیچ تخصصی در اون ندارم از جنبه ی کسب تجربه حائز اهمیت هست.البته کسی هم که از پول بدش نمیاد مخصوصا ما میلیاردرها12_002

بهترین پیشنهاد بنده به شما با توجه به اینکه می گویید قلم خوبی دارید و در زمینه روانشناسی فعالیت دارید و زبان انگلیسی خوبی نیز دارید . می توانید در سایت های خبر گزاری روزومه خود را بفرستید یا در سایت های زیر 100 ایران و به فعالیت بپردازید . امیدوارم بتوانید در این سایت ها به عنوان نویسنده کار بگیرید . اگر بتوانید درامد های خوبی را می توانید نصیب خود بکنید
خیلی ها این روز ها پیام می دهند و می گویند در اینترنت ایران چه قدر می توان درامد کسب کرد .
من می گویم از صفر تومان تا بالای صد ها میلیون
این اعداد دیگر بستگی دارد به توانایی افراد . تجربه انها. سرمایه افراد. پشتکار انها و غیره
(01-10-2014 09:41 PM)alicpu نوشته شده توسط: [ -> ]سرویش زیاد هست . مهین بلاگ . رز بلاگ . و خیلی از سیستم های دیگر
روی عنوان وبلاگ کار بکنید . روی مطالب کار بکنید . روی سئو یا همان کلمات کلیدی کار بکنید
سعی بکنید بک لینک با سایت های مرتبط بگیرید .
ولی حالا چرا وبلاگ روی سایت کار بکنید خیلی بهتره

سلام
علی جان من خواستم توانایی خودم رو در وبلاگ نشون بدم برای همین وبلاگی در پرشین بلاگ درست کردم و مطالب کپی رو به صورت کاملا اختصاصی درآوردم و توش منتشر کردم که در یک ماه و با 25 مطلب الان روزانه 500 بازدید داره که بخش اعظمیش از گوگل هست و می خواستم این وبلاگ رو به آمار بالاتری برسونم که متوجه شدم پرشین بلاگ تبلیغات رو حرام اعلام کرده Yosef.gif و تهدید به حذف وبلاگ!!!
حالا بنظرتون به رزبلاگ یا میهن کوچ کنم
را مطالب رو روی یک دامنه بالا بیارم؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
لینک مرجع