سلام .
می خواسم بدونم با دو میلیون تومان چیکار میشه کرد ؟
یه سری به انجمن زدم . یه نفر گفته بود اتوبلاگ عالیه !!!
ولی یه نفر دیگه گفته بود عمر این کارا تموم شده .
یه سری نظر دیگه هم بود مثل بسته بندی حبوبات و این چیزا که من علاقه ای به این چیزا ندارم .
در کل می خوام بدونم کسی نظر جدیدی داره ؟
شما خوتون اگه دو میلیون تومان داشتین باهاش چیکار می کردین ؟
ببین دوست من،ما نمی دونیم که شما چه تخصص ،مدرک،موقعیت کاری و..... داری؟
هزاران ایده تو انجمن هست که بارها روش بحث شده.شما با یه تجزیه تحلیل میتونید یه ایده رو انتخاب کنید و شروع کنید.
خود من با 1 و نیم میلیون شروع کردم بعد از 1 ماه سرمایم هم برگشت.کار من چاپ هستش.
با اين مبلغ سرمايه براي سود كردن تو ايران فقط 4 كار ميشه كرد....
- واسطه گري و دلالي ( مثلا بري تو بازار ببيني كدوم دكون چه جنسي ميخواد براش با اون قيمتي كه ميخواد از جاي ديگه جور كني...كه خيلي درد سر داره )
- چتر باز شدن (برين بندر جنس بيارين )
- يه موتور جور كنين برن تو پيك موتوري روزي 30 كاسبين
- فروش مواد مخدر ( كه اين پر درآمد ترينشه

ولي بدترين كار ممكنه )
(03-27-2012 09:41 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]ببین دوست من،ما نمی دونیم که شما چه تخصص ،مدرک،موقعیت کاری و..... داری؟
هزاران ایده تو انجمن هست که بارها روش بحث شده.شما با یه تجزیه تحلیل میتونید یه ایده رو انتخاب کنید و شروع کنید.
خود من با 1 و نیم میلیون شروع کردم بعد از 1 ماه سرمایم هم برگشت.کار من چاپ هستش.
میشه روش کارتون رو توضیح بدین ؟
چطور شروع کردین ؟ تنها بودین یا با همکار ؟
يك ايده جديد
بورس آشنايي داري؟
2 ميليون تومانت رو بدي يك كارگزاري.ازش20 ميليون اعتبار بگير
سود معالت براي خودت
(03-27-2012 01:06 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]يك ايده جديد
بورس آشنايي داري؟
سود معالت براي خودت
متاسفانه اصلا با بورس آشنایی ندارم .
=
به نظرتون فروش آنلاین کتاب و سی دی اورجینال خوبه ؟ جواب می ده ؟
(03-27-2012 01:14 PM)369369 نوشته شده توسط: [ -> ] (03-27-2012 01:06 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]يك ايده جديد
بورس آشنايي داري؟
سود معالت براي خودت
=
سي دي اورجينال به چي ميگي؟ چي موضوعاتي هست؟
كتاب هنوز جا نيافتاده ولي خيلي راحت ميتوني جا بندازي
از هر كتاب يك مختصري توضيح بدي...از كل كتاب يا از هرفصل يابخش تا مراجعه كننده راحت تر با محتويات كتاب آشنا بشود
حتما هم بايد با چند تا انتشاراتي يا يك كتاب فروشي بزرگ كار كني تا بتوني سريع تقاضاي مشتري رو براش فراهم كني.....هرچي زمان تحويل كتابت كمتر باشه يك تبليغ مناسب تري براي خودت مي شود
شروع كن مشكلي داشتي در حد توان بچه هاي انجمن هستند بهت كمك كنند
(03-27-2012 01:22 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ] (03-27-2012 01:14 PM)369369 نوشته شده توسط: [ -> ] (03-27-2012 01:06 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]يك ايده جديد
بورس آشنايي داري؟
سود معالت براي خودت
=
سي دي اورجينال به چي ميگي؟ چي موضوعاتي هست؟
كتاب هنوز جا نيافتاده ولي خيلي راحت ميتوني جا بندازي
از هر كتاب يك مختصري توضيح بدي...از كل كتاب يا از هرفصل يابخش تا مراجعه كننده راحت تر با محتويات كتاب آشنا بشود
حتما هم بايد با چند تا انتشاراتي يا يك كتاب فروشي بزرگ كار كني تا بتوني سريع تقاضاي مشتري رو براش فراهم كني.....هرچي زمان تحويل كتابت كمتر باشه يك تبليغ مناسب تري براي خودت مي شود
شروع كن مشكلي داشتي در حد توان بچه هاي انجمن هستند بهت كمك كنند
خیلی ممنون از لطفتون .
سی دی اورجینال مثله آموزشی .
و کتابهای مثل کتابهای داخل این سایت :
http://www.kala3.ir
بعضی از سایتها کتاب و سی دی می فروشن ولی فکر نمیکنم اگه ازشون سوال کنم جواب بدن .
می ترسم این مبلغ رو که وام هم هست هزینه کنم و سی دی اورجینال و کتاب بخرم ولی فروش اینترنتی نداشته باشم !!! ولی دیگه از بیکاری خسته شدم باید یه کاری رو شروع کنم .
اولا:
متاسفانه درايران سي دي اروجنيال بخواي پيدا كني بايد كلي بگردي......
سي دي اورجينال در نوع خاص سي دي يا دي وي دي رايت وعرضه ميشه
با بسته بندي خاص خودش
با ضمنات وپشتيباني تضميني
زير نظر قانون كپي رايت عرضه ميشه
دچار كمترين نقص ودستكاري ساختاري توسط بيگانگان هست
شوخي نيست سي دي اورجينال ويندوز شركت ماكروسافت نزديك به 70 دلار ارزش داره
اين سي دي هاي كه در بازار به اسم اورجنيال عرضه ميشود اكثرا رايت شده با يك برچسب هستند كه راحت ميشه شناسايي كرد
دوما درخصوص كتاب:
اين سايتي كه معرفي كردي خوشبختانه يا متاسفانه بسيار گران فروش تشريف داشتند
شما بايد حتما با انتشاراتي ها صحبت كنيد..تا بتوانيد با درصد پايين تري از نرخ پشت جلد كتاب..كتاب رو تهيه كنيد(( به خرده فروشها معمولا20% تخفيف مي دند ولي تا40% هم من ديدم كه از نرخ كتاب پايين تر داده باشند))
وقتي اينكار رو ميكني .با يك مديريت درست وحسابرسي مالي درست هزينه هاتو ميتوني بياري پايين..هزينه هاي پست وبسته بندي...ومديرت سايت وتبليغات...و ميتواني يكم هم ازنرخ پشت جلد بالاتر عرضه كني ولي نه بيشتر
سوما اينكار رو با وام انجام ندي
اول مطمن باش كه اين سايت اصلا برات سود نداره.توانايي پرداخت اقساط وام روداري؟
بعد اگر سايت به سود رسيد كمك ماليت مي شود...... درغير اينصورت اصلا بفكر وام نباش
به نظرم تماس با یه تولید کننده, حالا هر چی باشه, برای تهیه کفش, لباس و ..., الان که بیشتر مردم از نظر اقتصادی بیشتر سرشون تو حساب کتابه میتونه موفق باشه.