05-20-2014, 12:55 PM
05-20-2014, 05:21 PM
اگر به کاری علاقه داری دو میلیون که سهل است با دست خالی هم می توانی شروع کنی و آرام آرام درآمدت را زیاد کنی.
اما اگر به کاری علاقه نداری عاقلانه ترین کار آن است که سکه بخری!
05-21-2014, 09:54 AM
(05-20-2014 05:21 PM)abdolhossein نوشته شده توسط: [ -> ]اگر به کاری علاقه داری دو میلیون که سهل است با دست خالی هم می توانی شروع کنی و آرام آرام درآمدت را زیاد کنی.
سلام:
این فرمایش دوستمان حقیقتی محض است و به آن من اعتقاد کامل دارم
با دستی خالی و اراده ای کامل میتوان شروع کرد
بهترین کار برای این خانم التفات به جنسییتشان به نظرم بورس و خرید سهم هایی در کف قیمتی است(با مطالعه و بررسی کامل)البته من توصیه نمی کنم چون روح آدم را راضی نمی کنه باید ببینی مذاکرات 5+1 چی می شه وسایر فاکتورهایی از این دست و..... کلا"حال آدم رو می گیره
بعضی موارد من خودم در اوقاتی که در بورس فعال بودم گاهی آرزو می کردم ایکاش یک حیاطی پشت حیاطی داشتم و توش مرغ و خروس می ریختم تا اقلا" بدونم آخر هفته چقدر استحصال گوشت و تخم مرغ دارم
متصدیان یک شرکت متخلف در ارائه اطلاعات شرکت تعلل می کنندو مدیران بورس نماد معاملاتی شرکت را متوقف می کنند و در نهایت سهامدار خرد به خاک می شیند
گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسکری و ....
تایپ و ترجمه نیز در منزل خوب است
تولید مرباهای خانگی هم خوبه
فعالیتی کنید که به آن واقعا" علاقه داشته باشید و هر روز در آمد آن برایتان ملموس باشه و این امر خیلی برای آدم روحیه بخش و شیرینه
موفق باشید و پیروز
شاد زی مهر افزون

05-22-2014, 10:40 AM
سلام دوستان،
شاید جدا از اینکه خانم یا آقا این سوال رو پرسیده باشن، دوستان لطف کنن راه حلی ارائه بدن که کلی نباشه و من بنظرم بهتر این بود که اونهایی که تونستن با این مقدار پول کاری انجام بدن، چی بوده؟
با سپاس از همراهی دوستان.

شاید جدا از اینکه خانم یا آقا این سوال رو پرسیده باشن، دوستان لطف کنن راه حلی ارائه بدن که کلی نباشه و من بنظرم بهتر این بود که اونهایی که تونستن با این مقدار پول کاری انجام بدن، چی بوده؟
با سپاس از همراهی دوستان.