سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سفر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
هرکجاشد من حاضرم.
اگر تور باشه نفری 120000 با صبحانه نهار شام 2 شب اقامت .
شتر سواری صحرا نوردی اقامت در کویر ... ساعت حرکت 5 صبح برگشت جمعه ظهر
نظر آقای کاظمی و دیگر دوستان چی هست؟
آقای کاظمی شرمنده
زحمت میکشید به همه دوستان پیغام بدید و نظر همه رو بپرسید و ببینید چه کسانی برای تور کویر گردی موافق هستند؟
خانم صدفی فکر میکنم بهتر است برای شروع یک سفر یکروزه را با دوستان هماهنگ کنیم تا سفرهای با مدت طولانی تر.
معمولا در این سفرهای یکروزه استقبال بهتر است و برای کسب تجربه جهت مسافرت های طولانی تر بهتر خواهد بود.
ضمن آنکه برای بسیار افراد چند روز دور بودن از کار مشکل است.
منم حرفتونو قبول دارم پس زحمت هماهنگی رو میکشید چون من همه دوستانو نمیشناسم هم گلابگیری هم نمک آبرود تور یکروزش عالیه
بنده هم با سفر یک روزه در مرحله اول موافقم
من هم با سفر يك روزه جمعه ساعت 5 صبح حرگت و جمعه شب تهرا باشيم موافقم. به نظرم گلابگيري كاشان بايد جالب باشه، هم نزديكه هم دوستمون آقاي دهقاني را مي بينيم
دوستان عزیز همه ی کار سفرو بسپارن به من . آشنا دارم تو آژانس و خودمم تو این کار بودم.
در مرحله اول یک روزه خوبه.نمک آبرود به نظر من خوبه.یا حتی دریاچه شورمست.
و اگر یه روز موافق بودید میبرمتون سمت کوهستان های شمال ایران برای پاراگلایدر .خیلی خوش میگذره.
خداراشکر
محمد رضا جان پس با شما هماهنگ میکنم.
دوستان پس برای اردیبهشت، کاشان گلاب گیری عالیست که بنده و محمدرضا سعی میکنیم سفر را برنامه ریزی کنیم و با اقای دهقانی نیز هماهنگ میکنیم.
دوستا احتمالا برای اردیبهشت یک جلسه حضوری در نمایشگاه کتاب و به امید خدا یک همایش نیز داریم.
عالیست
اتفاقا میخواستم پیشنهاد بدم که یک جلسه حضوری هم در نمایشگاه کتاب داشته باشیم ، من که حتما میام
هم برای سفر هم نمایشگاه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
لینک مرجع