سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سفر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
انشالله تابستون یه مسافرت خوب میریم همه باهم
محمد جان بعضي از عكسا خيلي هنريه پيشنهاد و سليقه كي بوده؟
در ضمن حسابي دل ما رو سوزونديد بسه.Smile
هی وای!
پس بچه ها آن عکسی که کاملا غیرمتمدنانه! پاچه های شلوارمان را بالا زدیم و رفتیم داخل جوی باغ فین نشستیم!! چی شد! یا عکس ناظم جدید انجمن (عمو سیبیلو!) ( خدا رحم کرد، گویا این عکس ها از قلم افتاد)
(06-05-2012 02:21 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]هی وای!
پس بچه ها آن عکسی که کاملا غیرمتمدنانه! پاچه های شلوارمان را بالا زدیم و رفتیم داخل جوی باغ فین نشستیم!! چی شد! یا عکس ناظم جدید انجمن (عمو سیبیلو!) ( خدا رحم کرد، گویا این عکس ها از قلم افتاد)

ببین یک بار من تنهاتون گذاشتم هاااااااااااااااااااااا سریع جانشین برام پیدا کردید.
عجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ !
[تصویر: ghash2.gif][تصویر: ghash2.gif][تصویر: 54.gif]
وای خدا ، عجب صحنه ای بود ، بچه ها پاچه رو زده بودیم بالا نشته بودیم توی جوی وسط باغ [تصویر: 54.gif]
تازه توی اون موقع گوشی آقای دهقانی افتاد توی آب ، که فکر کنم به فنا رفته تا الان [تصویر: 3.gif]
بگم خدا این امید رو چیکار کنه [تصویر: 27.gif] ، با گوشی اون عکس گرفتیم ، فکر کنم تو گوشی اون باشه
ولی نه ، اون چند تا عکس داخل باغ و مخصوصا ناظم سیبیلو و صحنه بسیار ناپسند جوی آب رو با دوربین آقای دهقانی گرفتیم
(06-05-2012 12:09 AM)parsajoon نوشته شده توسط: [ -> ]محمد جان بعضي از عكسا خيلي هنريه پيشنهاد و سليقه كي بوده؟
در ضمن حسابي دل ما رو سوزونديد بسه.Smile
خوب دادا پارسا ،معلومه دیگه ، پیشنهاد خودم بود !
اگه کسی اومد و گفت پشنهاد خودش بوده ، بدون که ادعای کذب هست [تصویر: 19.gif] [تصویر: 3.gif]
عموی گلم تو که تو همه عکسها هستی پس این هنر عکاس که چه جوری عکس بندازهTongue
نه آقا محمد گوشی من سالمه

فکر کنم دست منه . سرم شلوغ بوده در اسرع وقت می فرستم
آقاي دهقاني شما هم ماشا ا... بزنم به تخته خوشتيپ و خوش عكسيد. البته افتخار داشتم شما را در همايش دو برابر كردن پول زيارت كنم.
خوشحالم كه دوستاني در نقاط مختلف ايران عزيز داريم.
اااااااااا يادش بخير وي اون عكس دار گليمه نزديك بود منو بخاطر تخريب اموال تاريخي بگيرن!!! جنبه ديدن ابزارهاي تاريخي را نداشتم Smile
اميد آقا مي بيني اين عموي شما همه عكساي هنري را داره به حساب خودش مي زنه يادش نيست داشت از گرما مي پخت حوصله عكس انداختن نداشتSmile
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
لینک مرجع