سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تغییر رتبه کاربری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
استااااااااااااد عزیز تبریک میگم.
من هم تبریک میگم
ممنون از لطف همه ی عزیزان

امیدوارم قدمی برای بهتر شدن انجمن و آموزش هایی درباره با تجارت بدهم

و میخواهم در آینده ی نزدیک به آموزش رویه ی گمرک و ترخیض کالا که یک رشته ی بسیار پولساز هست بپردازم
امیدوارم بتونم زحمات تک تک دوستان و علی الخصوص آقای کاظمی رو هر چند ناچیز جبران کنم
تبريك ميگم خدمت دوستان عزيزم احمدآقا و محمدآقاي گل. اميدوارم بتوانيم از تجربيات باارزششان بيش ازپيش استفاده كنيم.از آقا كاميار هم بخاطر اين حركت خوب ممنونم.
باسلام
جناب قربانیان (jahanagahi) عزیز به علت زحمات زیادشان در راهنمایی و مشاوره اعضای انجمن و مطلع کردن اعضا از تجربیات بسیار ارزشمندشان در این مدت، به "استاد بزرگ" تغییر رتبه دادند.
باتشکر از ایشان
به عزیزانی که واقعا به حق رتبه دریافت کرده اند صمیمانه تبریک عرض میکنم.ادمین عزیز ضمن اداره انجمن در زمانهای مختلف چنان انرژِ ی مثبت به انجمن تزریق میکند که انجمن سراسر شور و اشتیاق برای یاد دهی و یادگیری می شود.
از عنوانی که بمن داده شده ممنونم و امیدوارم بتوانم بنحو احسن موثر باشم.
آقاي قرباني جوان هميشگي انجمن تبريك ميگم بهتون
سلام به استاد بزرگ جناب قربانیان.
تبریکات بنده حقیر رو پذیرا باشید. واقعا با زحماتی که می کشید و و وقت و دقتی که برای راهنمایی ما صرف میکنید لایق این عنوان هستید. آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون را برای حضرتعالی دارم.10_004
من هم به جناب آقای قربانیان گرامی شادباش می گویم
امیدوارم کاربران انجمن ار تجربیات ارزشمند شما بیشتر بهره مند بشوند .
از همه عزیزان ممنونم.امیدوارم بتوانم خدمتی انجام دهم.ضمنا بیشتر عزیزان برایم پیغام خصوصی فرستاده و می فرستند که البته من در جواب دادن کوتاهی نکرده ام .حتی زمانی هم که بعلت برنامه های کاری نمی توانستم به انجمن سر بزنم , برای جواب پیغام خصوصی عزیزان به انجمن مراجعه و جواب را ارسال کرده ام.تقاضا دارم سئوالات عمومی را در انجمن مطرح تا همه عزیزان درجریان جواب آن بوده و خود نیز راهنمائیهای خود را بنویسند.موفقتر باشید.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
لینک مرجع