سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پیشنهاد ویژه برای اعضای انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(03-03-2012 10:55 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-03-2012 12:31 AM)sajad1441 نوشته شده توسط: [ -> ]منكه زبانم مو در اورد و صندوق خصوصيم پر شد از از بس به جنابعالي پيام دادم. و بي جواب موند.چند نفر رو هم جمع كردم كه با بي توجه اي شما همه از دست من ناراحت شدند و رفتند.

سجاد جان منکه بهت گفتم من آماده همکاری هستم فقط آدرس بده نمونه هارو برات بفرستم
مهدي جان لطفا قيمت تمام شده بسته با هزينه پستش رو برام به صورت پيام خصوصي ارسال كن.تا من تماس بگيرم با چند نفر بببينم.باز ميان يا نه.
نكته بعدي هم.قبلا از ارسال بسته.هر كسي كه اعلام امادگي ميكنه.بايد اسم و شمارشو فكر كنم براي شما بفرسته تا روي كارت ويزيت چاپ بشه.بعدش بسته رو ارسال كنيد به مقصد مورد نظر.
آقا مهدی ماشالله ماشالله طرحای خوبی تو ذهنت داری، انشالله به امید پروردگار و همکاری دوستان، چاپ راکا رو به همه ایران معرفی میکنیم.
من استان فارسی ام و از دوستانی که استان فارس هستند هم بیان که یه تیم تشکیل بدیم و حوزه های کاری رو مشخص کنیم و شروع به کار کنیم.انشالله.
اصلا من دوست دارم با آقا مهدی همکاری کنم.
با سلام خدمت دوست عزیزم آقا محمدی من کارتو پسندیدم کار عالی و خوبی در آینده خواهد شد برام پکچ رو بفرست من توی تهران کار می کنم تا جایی که بتونم کمکتون می کنم 3612_002Angel
جناب اقای مهدی گل محمدی:تعدادی از پکیج تون رو برام بفرستید.من میدم دست فروشگاه ها و مشتریانم. از شما پورسانت نمیخوام.هر کی از گیلان زنگ زد و سفارش داد و معامله تون به خوبی انجام شد.جای پورسانت من ،به انجمن کمک کن. مرسی
لطفا به تاریخ تاپیک یه نگاهی بیاندازید.تاپیک قدیمی است و بدلیل همکاری نکردن دوستان همه لغو شد...
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع