سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با مرگ بن لادن این دانشجو میلیونر شد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
(06-15-2011 02:41 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]این جا چقدر انرژی مثبت هست
من با اینکه فرصت کمی دارم اما شاید بتونم توی بخش بازاریابی مفید باشم

امیدوارم با حضور مستمر خود انژی مثبت بیشتری به انجمن دهبد. موفقتر باشی.
کد:
[quote='madar' pid='1281' dateline='1308132689']
این جا چقدر انرژی مثبت هست
من با اینکه فرصت کمی دارم اما شاید بتونم توی بخش بازاریابی مفید باشم
[/quote]

همین لطف دوستان است به همه اعضای انجمن انرژی کار کردن می دهد.
دوستان من 3 سالی تو کانون تبلیغاتی کار کردم /. فکر کنم تو این زمینه بتونم همکاری کنم .
دلشاد عزیز منتظر ایده های خوب شما هستیم.موفقتر باشی.
(06-18-2011 03:11 PM)delshad1522 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان من 3 سالی تو کانون تبلیغاتی کار کردم /. فکر کنم تو این زمینه بتونم همکاری کنم .

سلام دوست عزیز بنده هم در امر تبلیغات فعالیت دارم.دوست دارم با هم کار کنیم .بنده طرحهای زیادی در ذهنم دارم امیدوارم با هم فکری هم بتوانیم موفق شویم
(06-18-2011 07:59 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-18-2011 03:11 PM)delshad1522 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان من 3 سالی تو کانون تبلیغاتی کار کردم /. فکر کنم تو این زمینه بتونم همکاری کنم .

سلام دوست عزیز بنده هم در امر تبلیغات فعالیت دارم.دوست دارم با هم کار کنیم .بنده طرحهای زیادی در ذهنم دارم امیدوارم با هم فکری هم بتوانیم موفق شویم

من در خدمتم .. قطعا با هم فکری هم میشه کارهای بزرگ انجام داد .
(06-08-2011 12:03 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]lز ماه مهرماه به بعد تولید سررسید و تقویم های دیواری و هزاران شی دیگر برای تبلیغات آغاز می شود
ما می توانیم با تشکیل تیم بازاریابی از فروش و چاپ این محصول درآمد میلیونی داشته باشیم
به عنوان مثال تقویم های دیواری هر کدام برای فروش از جنس چینی اش 1300تومان می باشد که بنده با تولید کننده ای که در چین می باشد آشناییت دارم و هر تقویم را به بنده 880تومان می دهد اگر ما بازاریابی کنیم بتوانیم هر کداممان حداقل 10000عدد از این تقویم ها را بفروشیم (که مطمئن باشید می توانیم چون هر مغازه ای که سفارش بگیریم حداقلش 500 عدد می باشد) چیزی حدود 4میلیون در یک یا دو هفته برای هرکداممان خواهد ماند

یا فروش و چاپ سررسید :
در هر سررسید چیزی حدود 1500تومان سود می ماند یعنی اگر بتوانیم هر کدام حداقل5000سررسید بفروشیم سود آن در دو یا سه هفته 7.5میلیون تومان خواهد شد.

در طول سال می توان از چاپ خودکار و کارهای گرافیکی می توان ماهی حدودا 4 میلیون تومان بدست آورد.

تمامی این مواردی که ذکر شد فقط در کار گروهی امکان پذیر می باشد وگرنه بنده الان باید میلیادر بودم
و این را مطمئن باشید که که این کار در سال های بعدی سودش تضمین شده می باشد

موفقیت شما آرزوی من است
بله
.سال گذشته بنده با کمک اقا مهدی بافروش این محصولات سود خوبی نصیبمان شد.
با تشکر از ادمین عزیز بخاطر ایده پیاده کردن این سایت با ارزش باستحضار تمام عزیزان عضو این انجمن می رسانم که این سایت اولین سایت در رابطه با سرمایه گذاری مستقیم اعضا برای ایده های خودشان در دنیای مجازی است. در این دنیای مجازی که کمتر کسی به مطالب و برنامه ها اعتماد میکند در زمان بسیار کوتاهی اعتماد ها بحدی زیاد شده که برای من هم تعجب آور بود . من مخصوصا این طرح را تضمین کردم تا عزیزان بهتر و با شناخت بیشتر سرمایه گذاری های بعدی خود را انجام دهند.موفقتر باشید
پیش بطرف میلیاردر شدن.
خواهشا اگر عزیزی زودتر میلیاردر شد به بقیه برای رشد کمک کند.Smile
سلام
ببخشید من تازه واردم ، از این همه فاز مثبت خوشم اومد ، با اجازه بزرگتر ها ایدم رو مطرح کنم
به نظر من تو ایران و کلا کشور های در حال توسعه بیشتر فروش مختص کالا هایی با کیفت متوسط به بالا و با قیمت کالا های لوکس هست . البته این قیمت باید تا حدی بالا بره که توان خرید برای عموم ازاد باشه . به طور مثال ام وی ام 530 خودرویی متوسط ولی در بازار ایران خودرویی لوکس برای طبقه ی متوسط به پایین هست که فروشش رو تضمین میکنه . مطمئن باشید اگه به جای سررسید 1300 تومنی روی سررسید 3000 تومنی با کیفت بالاتر نسبت به سر رسید 1300 تومنی سرمایه گذاری کنید ، موفقیت بیشتری خواهید داشت .
یه نکته دیگه اگه به جای به طور مثال 10000 تا کالای با یک کیفیت و یک قیمت 10 بسته ی هزار تایی با 10 نوع کیفیت و 10 نوع قیمت وارد کنیم ضرر نمیکنیم از اون جهت که برای هر قشر محصولی جدا داریم و چون قیمت ها نزدیک میشود ، فرد وسوسه میشود و میگوید این اختلاف قیمت ناچیز ، چیزی نیست که کیفت کالای گرانتر را به ان ترجیح دهم .
این نظر من بود ، امیدوارم مفید واقع بشه
روانشناسی مشتریان ایرانی شما خوب و دقیق بود.اما برای فروشنده هم وقتی تیراز بالا برود قیمت پایین می آید و شاید به همین دلیل است که فروشندگان تنوع کالایی را ایجاد نمیکنند.
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع