به گزارش پرتال دانشگاهی کشور و به نقل از انتخاب، زمانی که "موریس هراری" دانشجوی دانشگاه نیویورک خبر مرگ بن لادن را در روز یکشنبه شنید، او مستقیم به خانه رفت و سایتی به نام "تی شرت های بن لادن مرد" را افتتاح کرد.
این سایت در ساعت 3:30 بعد از ظهر روز دوشنبه آغاز به کار کرد. این دانشجو تا اواخر روز سه شنبه موفق به فروش 10 هزار تی شرت به قمیت 12 دلار شد. این دانشجوی خلاق در طول یک روز 120 هزار دلار سود کرد.
وی که فردی 23 ساله می باشد، دانشجوی رشته بیزینس است.
![[تصویر: 25401_973.jpg]](http://www.unp.ir/images/news/25401_973.jpg)
چطوری 10 هزار تی شرت درست کرده؟
قطعا خود این تی شرتها هزینه ی بالایی برای طرف داشته ولی در کل ایده جالبی بوده که در عرض یک روز 10 هزار فروش واقعا خوبه میگم آقای مدیر ما هم روی یک ایده کار کنیم یک چیزی تولید کنیم که زود فروشش بره بالا سود کنیم در این باره فکر کنیم
(05-13-2011 02:50 AM)MoneyMaker نوشته شده توسط: [ -> ]چطوری 10 هزار تی شرت درست کرده؟
قطعا خود این تی شرتها هزینه ی بالایی برای طرف داشته ولی در کل ایده جالبی بوده که در عرض یک روز 10 هزار فروش واقعا خوبه میگم آقای مدیر ما هم روی یک ایده کار کنیم یک چیزی تولید کنیم که زود فروشش بره بالا سود کنیم در این باره فکر کنیم
موافقم.
لطفا ایده بدهید.
lز ماه مهرماه به بعد تولید سررسید و تقویم های دیواری و هزاران شی دیگر برای تبلیغات آغاز می شود
ما می توانیم با تشکیل تیم بازاریابی از فروش و چاپ این محصول درآمد میلیونی داشته باشیم
به عنوان مثال تقویم های دیواری هر کدام برای فروش از جنس چینی اش 1300تومان می باشد که بنده با تولید کننده ای که در چین می باشد آشناییت دارم و هر تقویم را به بنده 880تومان می دهد اگر ما بازاریابی کنیم بتوانیم هر کداممان حداقل 10000عدد از این تقویم ها را بفروشیم (که مطمئن باشید می توانیم چون هر مغازه ای که سفارش بگیریم حداقلش 500 عدد می باشد) چیزی حدود 4میلیون در یک یا دو هفته برای هرکداممان خواهد ماند
یا فروش و چاپ سررسید :
در هر سررسید چیزی حدود 1500تومان سود می ماند یعنی اگر بتوانیم هر کدام حداقل5000سررسید بفروشیم سود آن در دو یا سه هفته 7.5میلیون تومان خواهد شد.
در طول سال می توان از چاپ خودکار و کارهای گرافیکی می توان ماهی حدودا 4 میلیون تومان بدست آورد.
تمامی این مواردی که ذکر شد فقط در کار گروهی امکان پذیر می باشد وگرنه بنده الان باید میلیادر بودم
و این را مطمئن باشید که که این کار در سال های بعدی سودش تضمین شده می باشد
موفقیت شما آرزوی من است
فکر خوبیست.لطفا دوستان همفکری کنند.
سلام
فكر خوبي . ميتونيم سفارش بديم تقويمها رو مثلا تصوير ناصر حجازي به عنوان طرح گرافيكيش داشته باشه چاپ كنند .
خوشبختانه عزیزان همه دارند همفکری میکنند. ادمین عزیز نظر عزیزان عالی است . لطفا این ایده ها دسته بندی شده و پس از ارائه چند نظر , رو تک تک آنها بحث نمائیم.
(06-08-2011 08:45 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]خوشبختانه عزیزان همه دارند همفکری میکنند. ادمین عزیز نظر عزیزان عالی است . لطفا این ایده ها دسته بندی شده و پس از ارائه چند نظر , رو تک تک آنها بحث نمائیم.
چشم پس دوستان بیشتر همکاری کنند.
من بطور کامل با این حرفه آشنا هستم و جزیی از زندگی من شده است.
من با تمام قوا می توانم این طرحها را اجرایی کنم مطمئن باشید اگر ما از این روش شروع کنیم کم کم به هدفمان که تأسیس بزرگترین شرکت تبلیغاتی و بازاریابی در ایران است خواهیم رسید.
بنده موضوعی را ایجاد می کنم تا دوستان آمادگی خود را جهت شروع این کار اعلام کنند
لطفا به دوستانتان اطلاع رسانی کنید
برای من یک افتخار است که با شما دوستان عزیز کار کنم
این جا چقدر انرژی مثبت هست
من با اینکه فرصت کمی دارم اما شاید بتونم توی بخش بازاریابی مفید باشم