سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: كارها و شغل هاي براي روزهاي اخر سال(كسب درامد)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
قبلا گفته بودم طرح هامو براي عيد

قبلا ميخواستم با يكي از دوستام تو شهرهاي اطراف اجيل فروشي بزنيم(( اينجا معدن اجيل ايران هست))

بعددو نفر ديگه رو به جمعون اضافه كرديم شديم...4 نفر......پا فراتر گذاشتيم..... تو بابلسر 2 تا غرفه اجاره كرديم........ براي فروش بهاره اجيل.....

اقا سجاد ايده هاي خوبي دادن.... ولي بنظر من وگروه همون( 10 روز داريم فكر ميكنيم براي ايده اي جالب در كجاي ايران)
پوشاك ديگه لوس شده...... همه اولين فكري كه به ذهنشون ميرسه...پوشاك ولوازم خانگي هست

ولي ما بعد از كلي فكر كردن ودرنظر گرفتن كلي پارامتر....... براي بابلسر اجيل با سود بالاي 300% رسيدم....
دو تا طرح ديگه هم داريم كه اگر غرفه وتامين بودجه اوليه هل بشه زديم
يكي روسري.......... يك لوازم دكوري

دوتاي بالا بسيار استقبال خوبي ميشه ازش

روسري كه زنانه هست ...براي عيد خيلي استقبال ميشه بشرطي كه مدل هاي قشنگ و به روز وبا كيفيت باشه...... بستگي به شهرش هم داره
لوازم دكوري هم خيلي كم متقاضي عرضه تو اين طور موقع ها داره ولي متقاضي براي خريد بسيار بالا....... اينم تو اكثر شهرها استقبال خوبي داره

فروش عسل هاي طبيعي هم تو اكثر شهرها استقبال ميشه

يك جمع بندي كه ما بهش رسيدم...... چون ما از خراسان داريم مي رويم شمال.... سعي ميكنيم چيزي باخودمون براي عرضه ببريم كه بشه سوغاتي خراسان.... تا هم تبليغ منطقه ما بشه.... هم تك باشين تو بازار

شايد بعضي ها نتونن شهر و عوض كنند

اينطور گروه ها ميتوند سوغات شهر هاي ديگه رو براي فروش بيارن به شهر خودشون........
مثلا براي تهراني ها.... سوغات اصفهان ويزد بسيار استقبال كننده داره...... كلاس خانواده ها رو مي بره بالا

موفق باشند همه بچه ها براي عيد
اقاي گلدمن اگر ميشود در مورد غرفه روسري و شال توضيحات كاملي رو بفرماييد.
ممنون ميشم.
من با یک تولیدکننده پشمک صحبت کردم نوقای تبریز هم اگه برای غرفه هاتون بخواهید میتونم جور کنم فقط به شرط نقد
واقعا خوشحال شدم که بالاخره با آن همه تاکیدم بر بازار شب عید، یکی از دوستان همت انجام کار را کردند.
گلدمن عزیز همیشه موفق باشید
(02-13-2012 04:22 PM)sajad1441 نوشته شده توسط: [ -> ]اقاي گلدمن اگر ميشود در مورد غرفه روسري و شال توضيحات كاملي رو بفرماييد.
ممنون ميشم.

اگر ديروز اخبار رو ديده باشين.. يك نمايشگاه دائمي مد ولباس ايراني تو تهران افتتاح شد...... اولين منبع وبروز ترين منبع فعلي براي روسري اين نمايشگاه

دوما متاسفانه بدليل نراسانات دلار.... ونزديك شدن به اخر سال....نرخ ها صعودي دارند ميشند.... نسبت به هفته پيش 30% روسري ها گرون شدن(( نرخ بازار مشهد))

اقا سجاد براي نمايشگاه گرگان پرسيدن:
ما اول ميخواستيم گرگان بزنيم.... بعد كلي فكر كرديم...بابلسر چون هم شهر توريستي هم خودش شهر بزرگي هست... خيلي راحت تر هست كارمون

براي اجاره غرفه تو گرگان499200 ت براي 10 روز
جا خالي هنوز كلي دارند

براي خريدش......... ميتوني يك سربه بندرتركمن بزني....... جنس هاي خوبي داره وبا نرخ پايين.... ميتوني بازار تركمن هاروهم بگيري........(( مدل هاي روسري اونا با ما فرق ميكنه))

قبل از اينكه بفكر هزينه هاي ديگرش باشي
بايد بتوني ريسك رو مديريت كني
اول يك توليد كننده يا يك توزيع كننده بزرگ رو پيدا كن.... باهاش قرار بزار من روسري ميبرم هر چي موند بر ميگردونم....... اينطوري اگر هم فروش نداشتي بعد ميتوني جنستو برگشت بزني وجلوي ضرر احتمالي رو بگيري((( ولي قطعا همه رو مي فروشي))

بعد براي هزينه بايد يكم جستجو كني
اگر پول نقد داري....... بستگي به پولت و محل فروشت... و فروشنده هات داره....... ميتوني تا 20 ميليون هم تو گرگان روسري هاي ارزون قيمت بفروشي...خيلي بيشتر ازاين ها جا داره محدود نكن خودتو

اگر پول نداري..... ميتوني از اعتبار ديگران استفاده كني

ما حتي يك ريال هم پول نقد نداريم........ ولي تا دلت بخواد اعتبار
50 ميليون اجيل سفارش داديم...... تا اخر هفته ميرسه دستمون.... براي چند روز اول نمايشگاه((( الان خريد كرديم چون تو اسفند باز نرخ ها ميره بالا... همين طوري سود ميكنيم))) يك چك داديم براي بعد از تعطيلات عيد

5 ميليون شكلات....... اونم براي بعد عيد
5 ميليون ديگه مخلفات........ اونم براي بعد عيد

براي روسري هم يك توليد كننده تو مشهد پيدا كرديم.... هنوز نظر قطعي رو نداده.... بهش گفتيم مي فروشيم....... بعد درصد خودمون رو برميداريم......پول اوليه رو بعداز نمايشگاه بهت ميديم.......

ولي چند تانكته رو بايد در نظر بگيري:
زن ها خيلي به زيباي خودشون اهميت ميدن.......سعي كنيد جنس زيبا وبه روز بيارين
سعي كني تونع محصول بسيار زيادي داشته باشين.... زن ها دوست ندارند چيزي روكه دارند دست يكي ديگه ببيند...
سعي كنيد تو بازده هاي مختلف جنس تهيه كنيد.......هم جنس هاي ارزون..... هم جنس هاي شيك و گرون قيمت

رنگ بندي تو روسري بسيار مهم هست...... هرچي تنوع رنگ بيشتري داشته باشه مشتري راضيتر واحتمال اينكه تعداد زيادي ازيك مدل با رنگ هاي مختلف برداره بسيار زياده

دكور غرفه هم براي روسري خيلي تاثير ميزاره..... چون فقط روسري عرضه ميكني...خيلي سخت هست يك دكور شيك وزيبا زد كه همه رو جچذب كنه
خوش بحالتون تجربه عملي خوبي براي شما ميشه.من هم خيلي دوست داشتم تو نمايشگاه بهاره شهرمون غرفه بگيرم. ولي بعد از پرس و جو منصرف شدم. اول اينكه مجموعه نمايشگاه از شهر خيلي فاصله داره براي همين مردم ترجيح ميدن براي خريد به بازار و پاسازهاي داخل شهر مراجعه كنند.اينجور كه فهميدم در نمايشگاه بهاره اينجا به نسبت بازار جمعيت خيلي كمتري مراجعه مي كنند. و دليل دوم اينكه (بعد از پرس و جو) اعتقاد دارند توي نمايشگاه اجناس بنجل خيلي زياده. براي همين ترجيح ميدن نه وقت و نه بنزين اضافه صرف اين كار كنند.
(02-14-2012 10:46 AM)aaftaab24 نوشته شده توسط: [ -> ]خوش بحالتون تجربه عملي خوبي براي شما ميشه.من هم خيلي دوست داشتم تو نمايشگاه بهاره شهرمون غرفه بگيرم. ولي بعد از پرس و جو منصرف شدم. اول اينكه مجموعه نمايشگاه از شهر خيلي فاصله داره براي همين مردم ترجيح ميدن براي خريد به بازار و پاسازهاي داخل شهر مراجعه كنند.اينجور كه فهميدم در نمايشگاه بهاره اينجا به نسبت بازار جمعيت خيلي كمتري مراجعه مي كنند. و دليل دوم اينكه (بعد از پرس و جو) اعتقاد دارند توي نمايشگاه اجناس بنجل خيلي زياده. براي همين ترجيح ميدن نه وقت و نه بنزين اضافه صرف اين كار كنند.

افتاب خانوم :
اولا هنوز منتظر اون طرحي كه قرار بود بدين هستم

دوما: اينطور كارها يك سرمايه گذاري مخفي هست براي اينده
شما بنزين وهزينه و وقت ميزارين.... ولي در عوض تجربه كسب... مي كنيد....تجربه خيلي گرون ترازاين حرف هاست كه به اين راحتي گير ادم نمياد.......چي خوب چي بد....

ايده شماره 2 كه ميخوايم تو بابلسر راه اندازي كنيم رو ميگم......... اين ايده رد خور نداره بخصوص تهران
رفتيم ميراث فرهنگي شهرمون......گفتيم يك ميخوايم تو بابلسر تو عيد يك نمايشگاه از صنايع دستي فاروج بزنيم.....حمايت كنيد.......((( منظورم همون اجيل بود))) قول همكاري بيسار شديد ازاين طرف تاييد شد

مونده بابلسر هم موافقت كنه......
چه ميكنيم...... اول يك جاي مناسب كه مزاحم شهر وترافيك... مراجع كنندگان نباشه پيدا ميكنيم تو بابلسر....بعد يكم داربست ميزنيم...... بعد هم كلي تبليغات درخصوص بهترين سوغات خراسان.....اجيل((( سعي كرديم سوغات هاي معروف شهرهاي اطراف هم جمع كنيم... مثلا سمنو.....شيره انگور قوچان....آبنبات بجنورد....))
هم يك تبليغ ميشه براي خراسان.... هم خود ما كه اگر سال هاي ديگه هم چنين كارهايي كرديم.....سريع مراجع كنندگان بيان......شايد سال اول سودي زيادي نداشته باشيم... ولي يك تبليغ ميشه براي سال هاي بعدي

اين طرح هنوز قطعي نشده...... چون هنوز با بابلسر هيچ صحبتي نكرديم

تواين طرح يك نكته ديگه هم هست....چون بابلسر يك شهر توريستي هست....يك جوراي تبليغت كشوري ميشه....ميتوني هم مشتري ها رو به شهر خودت بكشوني.... هم اگر تو شهرهاي ديگه چنين طرح هايي داشتي سريع استقبال بشه
در مورد طرح الان براي شما پيام فرستادم.لطفا چك كنيد.
در مورد نمايشگاه منظورم از جمله "نه وقت و نه بنزين اضافه صرف اين كار كنند" مراجعه كنندگان به نمايشگاه هستش. نه غرفه دارها. توي شهر ما اينجوري هستش.نمايشگاه بهاره خيلي شلوغ نميشه.
منم یک غرفه گرفتم برای فروش آجیل
جناب گلدمن اگه میشه لیست قیمت آجیل رو که اونجا میفروشند بدید تا مقایسه کنم ببینم میصرفه یا
نه
اگه اشتباه نکنم شما اهل فاروج باید باشید درسته؟
(02-15-2012 01:45 AM)arash67 نوشته شده توسط: [ -> ]منم یک غرفه گرفتم برای فروش آجیل
جناب گلدمن اگه میشه لیست قیمت آجیل رو که اونجا میفروشند بدید تا مقایسه کنم ببینم میصرفه یا
نه
اگه اشتباه نکنم شما اهل فاروج باید باشید درسته؟

آرش خان شرمنده....... سفارش دادم.. هنوز فاكتور خريد وجنس ها دستم نرسيده..... اول هفته بعد حاضر ميشه
بياد در خدمت هستم

اره عزيز....بچه اصيل فاروج هستم
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع