سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست ایده برای شروع کار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
درضمن میتونی با چند مربی صحبت کنی تا تو سالن به بچه های ابتدایی و راهنمایی و خلاصه تو هر سنی و چه دختر و چه پسر آموزش بدن
مثلا مربی کاراته مربی تکواندو و مربی والیبال که معمولا بین دخترا خیلی طرفدار داره
خیلی ممنون رفیق ، اینایی که گفتی رو آزمایش میکنم ببینم چی میشه .
البته مشکل اینجاست که واسه این جور ورزش ها معمولا بیرون شهر نمیاد کسی.
فقط فوتباله که هرجا باشه پسرا میرن Big Grin
با سلام
دوست عزیز من هم بچه ساری هستم دست بر قضا بر خلاف میلم الان در کرج زندگی میکنم من فکر میکنم بهترین راه برای اینکه ریسک نکنید این هست فعلا همین زمین بازی را ادامه دهید ولی خدمات را به مشتریان بیشتر کنید تا برای آمدن به آنجا با انگیزه تر شوند مثلا دادن توپ عنوان جایزه که میتوانید خیلی ارزان از بازار تهران بخرید همنطور میتوانید یک گوشه از زمینتان چون در جای خوب و پر تردد واقع شده کانکسهای ویلایی پیش ساخته را بگزارید و آنها را پیش فروش کنید بدون اینکه سرمایه ای را به خطر به اندازید اگر خواستید میتوانم در این مورد با شما همکاری هم بکنم و همینطورشرکتهای زیادی هستند که میتوانید با آنها کار کنید امیدوارم موفق باشید بچه ساری
(04-29-2014 08:29 AM)زرین خیز نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
دوست عزیز من هم بچه ساری هستم دست بر قضا بر خلاف میلم الان در کرج زندگی میکنم من فکر میکنم بهترین راه برای اینکه ریسک نکنید این هست فعلا همین زمین بازی را ادامه دهید ولی خدمات را به مشتریان بیشتر کنید تا برای آمدن به آنجا با انگیزه تر شوند مثلا دادن توپ عنوان جایزه که میتوانید خیلی ارزان از بازار تهران بخرید همنطور میتوانید یک گوشه از زمینتان چون در جای خوب و پر تردد واقع شده کانکسهای ویلایی پیش ساخته را بگزارید و آنها را پیش فروش کنید بدون اینکه سرمایه ای را به خطر به اندازید اگر خواستید میتوانم در این مورد با شما همکاری هم بکنم و همینطورشرکتهای زیادی هستند که میتوانید با آنها کار کنید امیدوارم موفق باشید بچه ساری

ممنون دوست عزیز ، خوشحال میشم راجبش بیشتر توضیح بدید .
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع