سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست ایده برای شروع کار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
سلام
به نظر من يه جاي خدماتي رفاهي بزني جواب مي ده .
سرمایتون چقدره؟ می تونید یه تالار یا باغ تالار راه بندازین؟ اگر هنوز درخت نداره میتونید با یه طرح ابتکاری پیش برین.
اگر به مشاغلی مثل دامداری و اینا علاقه دارین میتونید یه دامداری توش راه بندازین. از کم شروع کنید. براش وام هم میدن. حدود 30 تومن وام 7 درصد
دوست من در مورد کارواش هم تحقیق کن که کنارش خدمات تعویض روغن و آپاراتی و .. هم داشته باشه
سلام دوستان عزیز ، امیدوارم در سلامت باشید.
من توی این زمینی که خدمت شما ارز کردم سالن مینی فوتبال راه انداختم الان2سالی میگذره
و چندان هم چشمگیر نبوده درآمدش، یکی از دلایل این بوده که توی همنون اوایل همراه ما و بعد ما چندین سالن فوتبال توی
همین مسیر احداث شد و خب این اصلا خوب نبود چون دیگه مراجعه کننده برای سانس ها کم شد و در حال حاضر بعد از 2 سال تقریبا
6 یا 7 سالن توی این مسیر داشته باشه . هرچد که سالن هنوز هم نسبت به بقیه در مکان بهتری هست کنار جاده اصلی .
یه دلیل دیگه هم این بوده که چمن اون بعد از این مدت داره به تدریج کیفیت خودش رو از دست میده و خراب میشه.
قصد من از بالا آوردن این تاپیک این بوده که از شما دوستان کمک بگیرم برای اینکه ایا از این کار دست بکشم و دست به کار دیگه ای بزنم
البته کاری که بشه توی همین زمین و سوله ای که موجود هست انجام داد ترجیها و یا راهی برای بالا بردن میزان مشتری پیدا کنم ،
که بعید میدونم باشه چون وقتی سانس های خوب پرباشه دیگه کسی مراجعه نمیکنه مثل الان که سانس ها از ساعت 18:30 تا 12:30 شب پر هست
و از صبح تا ساعت 18:30 خالی و بدون استفاده .
ممنون میشم باز هم منو راهنمایی کنید.
(04-16-2014 05:41 PM)i-like-ddd نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز ، امیدوارم در سلامت باشید.
من توی این زمینی که خدمت شما ارز کردم سالن مینی فوتبال راه انداختم الان2سالی میگذره
و چندان هم چشمگیر نبوده درآمدش، یکی از دلایل این بوده که توی همنون اوایل همراه ما و بعد ما چندین سالن فوتبال توی
همین مسیر احداث شد و خب این اصلا خوب نبود چون دیگه مراجعه کننده برای سانس ها کم شد و در حال حاضر بعد از 2 سال تقریبا
6 یا 7 سالن توی این مسیر داشته باشه . هرچد که سالن هنوز هم نسبت به بقیه در مکان بهتری هست کنار جاده اصلی .
یه دلیل دیگه هم این بوده که چمن اون بعد از این مدت داره به تدریج کیفیت خودش رو از دست میده و خراب میشه.
قصد من از بالا آوردن این تاپیک این بوده که از شما دوستان کمک بگیرم برای اینکه ایا از این کار دست بکشم و دست به کار دیگه ای بزنم
البته کاری که بشه توی همین زمین و سوله ای که موجود هست انجام داد ترجیها و یا راهی برای بالا بردن میزان مشتری پیدا کنم ،
که بعید میدونم باشه چون وقتی سانس های خوب پرباشه دیگه کسی مراجعه نمیکنه مثل الان که سانس ها از ساعت 18:30 تا 12:30 شب پر هست
و از صبح تا ساعت 18:30 خالی و بدون استفاده .
ممنون میشم باز هم منو راهنمایی کنید.
سلام به نظر من اشتباه کردید که سالن ورزشی احداث کردید چون خود من یه سال بود به این فکر میکردم که اگه کسی سالن مینی فوتبال احداث کنه نونش تو روغنه ولی تازگیا متوجه شدم که ارزش نداره چون هم هزینه ساختش بالاست و اینکه اون چیزی که فکرشو میکنید و مطمئن بودید که چقدر بازیکن هر روز خواهید داشت اشتباه ارآب در میاد چون معمولا ساعات خاصی همه افراد میخوان سالن رو اجاره کنن و اکثرا ساعت هشت بعدازظهر تا دوازده هستش و ساعات دیگه معمولا کسی نمیاد
خب دوست عزیز کاریه که انجام شده 2ساله !
شما نظری نداری در مورد کاری که بشه تو این سوله انجام داد ؟
(04-17-2014 05:37 PM)i-like-ddd نوشته شده توسط: [ -> ]خب دوست عزیز کاریه که انجام شده 2ساله !
یه پیشنهاد دارم که اگه بتونید اجرا کنید خیلی عالی میشه ولی نمیدونم امکانش هست یا نه

اگه سالن شما سرپوشیده هستش میتونید آگهی بدید و تبلیغات کنید تا خانم ها قبل از ظهر بیان و ورزش کنن یعنی قبل از ظهر خانم ها و بعد از ظهر آقایون و مطمئنم از طرف خانم ها خیلی خوب استقبال میشه
(04-20-2014 11:21 AM)afshin67 نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-17-2014 05:37 PM)i-like-ddd نوشته شده توسط: [ -> ]خب دوست عزیز کاریه که انجام شده 2ساله !
یه پیشنهاد دارم که اگه بتونید اجرا کنید خیلی عالی میشه ولی نمیدونم امکانش هست یا نه

اگه سالن شما سرپوشیده هستش میتونید آگهی بدید و تبلیغات کنید تا خانم ها قبل از ظهر بیان و ورزش کنن یعنی قبل از ظهر خانم ها و بعد از ظهر آقایون و مطمئنم از طرف خانم ها خیلی خوب استقبال میشه
ممنون دوست عزیز ، چرا این فکر رو هم داشتیم ولی عملی نکردیم ، نمیدونم جواب میده
یا نه ... چون توی فامیل به چند نفر گفتیم ولی استقبال نشد .
(04-21-2014 09:46 AM)i-like-ddd نوشته شده توسط: [ -> ]

به هیچ وجه شک نکن چون شما این کارو انجام دادی و فقط کمی هزینه باید بکنی واسه تبلیغ و اگه کسی هم استقبال نکنه چیز مهمی رو از دست ندادی پس حتما این کارو انجام بده و بدون دخترا والیبال روهم خیلی دوست دارن

(04-21-2014 09:46 AM)i-like-ddd نوشته شده توسط: [ -> ]

ه هیچ وجه شک نکن چون شما این کارو انجام دادی و فقط کمی هزینه باید بکنی واسه تبلیغ و اگه کسی هم استقبال نکنه چیز مهمی رو از دست ندادی پس حتما این کارو انجام بده و بدون دخترا والیبال روهم خیلی دوست دارن
به هیچ وجه شک نکن چون شما این کارو انجام دادی و فقط کمی هزینه باید بکنی واسه تبلیغ و اگه کسی هم استقبال نکنه چیز مهمی رو از دست ندادی پس حتما این کارو انجام بده و بدون دخترا والیبال روهم خیلی دوست دارن
به این پیشنهاد هم خوب فکر کن اگه تو شهرتون مربی کاراته یا تکواندو هست میتونی باهاشون صحبت کنی که بیان به دخترا تمرین بدن که تا جایی که من میدونم دخترا خیلی دوس دارن که تکواندو یا کاراته یاد بگیرن
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع