سجاد منم بابت این همه زحمت هائی که برای پیشرفت انجمن میکشید تشکر میکنم و آفرین میگم به این همه همت و تلاش شما من هم از همون روزی که با انجمن آشنا شدم مدام تبلیغات انجمنو در سایت های مجازی کتاب (bookvc.ir) و بزرگترین سایت اجتماعی مربوط به گوگل با نام (google plus) میکنم و هر ماه ماهنامه های انجمنو در این سایت ها منتشر میکنم امیدوارم مثبت ثمر واقع بوده باشه خوشحال میشم بتونم سهم کوچیکی در موفقیت انجمن داشته باشم .
(03-18-2012 12:28 AM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: [ -> ]تبريـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــك
تبريك ميگم به همه اعضاي انجمن بخاطر رسيدن به اولين هدفم در اين انجمن.بعد از گذشت دوماه بالاخره اعضاي انجمن به تعداد4160 نفر رسيد.در اين مدت دوستان خوبي به انجمن پيوستن.ناراحتي.شادي-خبر بد.خبر خوب همه مدل برنامه اي در اين دوماه در انجمن داشتيم.ولي همه انها در ياد همه اعضا تبديل به خاطره شد.
اميدوارم كه همه اعضا با برنامه ريزي و پشتكار-تلاش زياد به خواسته خودشان برسند.
پيشاپيش عيد نوروز را به همه 4160 نفر ميلياردر اينده تبريك عرض ميكنم.
سالي پر از شادي و موفقيت براي تك تك عزيزان را خواستار هستم.
با سلام
كمتر از 6 ماه پيش بعد از كلي تلاش شبانه روزي.به چيزي كه خواستم رسيدم.
امروز تعداد كاربران9,878
تا سه الي چهار روز اينده تعداد به عدد10000 كاربر خواهد رسيد
تا پايان سال حدود 5000 تا 6000 كاربر جديد به انجمن اضافه ميشود
تعداد پست هاي ارسالي36,892 پست در 3,920 موضوع
بطور متوسط در تعداد كاربران هر كاربر تنها 4 تا پست داده است
بيش از 15000 پست تنها توسط 9 كاربر ارسال شده است.
موفق پيروز باشيد
شايد بد نباشد بعد از نزديك دو سال آماري از ورودي هاي انجمن داشته باشيم.
طبق آمار بخش آمارگر سايت:
بيش از 85 درصد بازديدها و ورودي هاي روزانه از گوگل و موتورهاي جستجو مي باشد كه با جستجو وارد انجمن شده اند كه فكر مي كنم با وجود يك دامنه اصلي و زير دامنه فرعي ديگر، سئوي سايت در حال بهبود است.
بيشترين بازديد پس از ارائه ماهنامه انجمن است كه با جستجوي نام يا آدرس انجمن، وارد سايت شده اند و آمار خوب دانلود اين ماهنامه، گواهي بر استقبال خوبي است كه از آن شده است.
هر كاربر بعد از ورود، حدود 15 دقيقه در سايت صرف مي كند.
در اين چند روزه اخير، تغيير در دامنه اصلي (مجله خبري ميلياردر ايراني) تاثير خوبي در ورود افراد داشته است.
اما هنوز لينك سايت در ساير سايت ها و وبلاگ ها، (حدود 150 لينك واقعي) بسيار كمتر از انتظار است.
البته افزايش كميت ها مطمئنا يك روال عادي سايت است و چندان نبايد باعث دلخوشي شود، اميدوارم در كنار افزايش كميت ها، روز به روز بر كيفيت مطالب نيز افزوده شود، برنامه هايي براي اين موضوع نيز خواهيم داشت كه شامل مصاحبه و طرح گفت و گو با افزاد موفق، كار بر روي "مجله خبري يك ميلياردر" و تبليغات سايت در مجلات حوزه كسب وكار و موفقيت و چند روش و كار ديگر است.
در پايان از همه دوستاني كه با تلاش هاي خود (با نظارت، ارسال مطلب و مشاركت در مباحث در سايت، ماهنامه و فيس بوك) كمك به افزايش كيفي و كمي مجموعه حاضر نمودند كمال تشكر را دارم.