سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تبليغات انجمن در سايت ها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
ممنون سجاد جان
واقعا خدا قوت
این کار شما حتما تاثیر خوبی خواهد داشت
آفرین به این پشتکار
در اینجا لازم می دانم از جناب اقای عنبران بخاطر آنکه مار را در سایت خود لینک نمودند کمال تشکر را داشته باشم.
http://www.faramarzanbaran.com
ارسال دعوت نامه براي مديران سايت و انجمن هاي زير.
-نگارخانه ايراني-رسانه اجتماعي هنرمندان تجسمي ايران
-كانون گفتگوي قران
-جامعه مجازي گفتمان قران ديني
-باشگاه مهندسان ايران
-جامعه مجازي متخصصين
-شبكه اجتماعي متخصصان ايران-يو24
(مژده مژده.سايتي پر از افراد متخصص و شاغل در تمام زمينه ها. اين سايت بيشتر از10000 نفر عضو دارد.انشالا همه شون رو دعوت ميكنم به مرور زمان بيان در انجمن.با ورود شان به انجمن.انجمن متحول خواهد شد به اميد خدا)
بيش از 1000 دعوت نامه براي طراحان وب ارسال شد.
بيش از 1000 دعوت نامه براي مشاوران تبليغات و افرادي كه در چاپ بسته بندي مشغول به كار هستند.ارسال شد.
سجاد جاد آفرین به این پشتکار
با اجازه امروز در جلسه حضوری به دوستان عرض کردم که اقا سجاد کاری را انجام دادند که واقعا نشانه تلاش و علاقه ایشان به انجمن خودشان است و کمتر کسی انجام داده است.
(02-04-2012 11:55 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]سجاد جاد آفرین به این پشتکار
با اجازه امروز در جلسه حضوری به دوستان عرض کردم که اقا سجاد کاری را انجام دادند که واقعا نشانه تلاش و علاقه ایشان به انجمن خودشان است و کمتر کسی انجام داده است.
تا جايي كه بتوانم از دوستان خوبي دعوت به عمل ميارم.
دوستان خوبي به انجمن در حال پيوستن هستند و به پيشرفت انجمن كمك خواهند كرد.فقط بايد برنامه ريزي هاي لازم رو انجام بديم.
در مورد اين كار هم در تايپيك اگر مدير انجمن بوديد هم گفتم.بازم اينجا ميگم.بايد برنامه ريزي و سازمان دهي گروه ها رو شروع كنيم.كار محول كنيم.مسئوليت بديم.كار بخوايم.جواب بخوايم.تا كارها پيش برود.
خوشحالم كه امشب تعداد اعضاي انجمن به 3600 رسيده تا الان.450 نفر در اين دوهفته اگر اشتباه نكنم كه كار تبليغ انجمن شروع شده اضافه شدند.دعوت نامه ها ارسالي حدودا به 10000 تا ميرسد.ولي خوب چون بيشتر اعضاي سايت ها در حالت افلاين قرار دارند.
ميانگين در هر روز 32 نفر به انجمن پيوستن.
و از ميان اين 450 نفر چند نفر دوستان خوب و فعال هميشگي وجود دارد.
واقعا يك خسته نباشيد ويژه به شما كه در امر تبليغات ياري رسان ما بوديد
بسيار عالي ست
تبريـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــك

تبريك ميگم به همه اعضاي انجمن بخاطر رسيدن به اولين هدفم در اين انجمن.بعد از گذشت دوماه بالاخره اعضاي انجمن به تعداد4160 نفر رسيد.در اين مدت دوستان خوبي به انجمن پيوستن.ناراحتي.شادي-خبر بد.خبر خوب همه مدل برنامه اي در اين دوماه در انجمن داشتيم.ولي همه انها در ياد همه اعضا تبديل به خاطره شد.
اميدوارم كه همه اعضا با برنامه ريزي و پشتكار-تلاش زياد به خواسته خودشان برسند.
پيشاپيش عيد نوروز را به همه 4160 نفر ميلياردر اينده تبريك عرض ميكنم.
سالي پر از شادي و موفقيت براي تك تك عزيزان را خواستار هستم.
واقعا خسته نباشی سجاد جان
به این همه همت و اراده تبریک میگم
ممنون از زحماتت
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع