سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پیش خرید سکه از بانک ملی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
به نظر دوستان 4 ماهه بهتره يا 6 ماهه؟
پيش فروش تا كي ادامه داره؟
به نظر شما ميشه با توجه به شرايط اميدوار بود كه به موقع تحويل بشه؟
بنده نظرم به خريد كردن نزديك تر است.
ترنج جان بنظرم بهتر است 4 ماهه بگیرید باز تصمیم شماست.
خیلی مشخص نیست تا کی ادامه دارد شایعه شده است که ممکن است حراج سکه برای هفته بعد در بانک کارگشایی قطع شود!!
معاملات آتی سکه نیز در روزهای گذشته بخاطر ضرر میلیاردی کارگزاری ها باطل اعلام شده!
در مورد تحویل نیز ، از رئیس بانک سوال کردم دقیقا آنها نیز نمیدانند! (شخصا به این موضوع دید خوبی ندارم)
دوستان بهتره دقت و تامل بیشتری نمایند, اما من نظرم منفی است, چطور در این وضع نابسامان که دولت هیچ قدرتی در جلوگیری از ثبات این تورم و بازار نابسامان ندارد حالا می خواهد به مردم سکه بدهد.
کمره ای (مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی) در واکنش به برخی شایعاتی که در مورد امکان عدم توزیع سکه های پیش فروش شده در موعد مقرر گفت: با قطعیت اعلام می کنم که بانک مرکزی جمهوری اسلامی از ذخائر طلای کافی برخوردار است و برای ضرب و توزیع سکه های پیش فروش شده، هیچ مشکلی ندارد.بنابراین تا این لحظه در بانک مرکزی هیچ صحبتی مبنی بر احتمال عدم توزیع سکه ها یا قرعه کشی و... حتی مطرح هم نشده است.

منبع
چه خوب
باید منتظر اتفاقات جدید بعد از سخنرانی فردای وزیر اقتصاد باشیم
قیمت سکه بالاتر از ارزش واقعی است. وضعیت مشخصی ندارد. خرید ریسک است.ممکن است خوب باشد و ممکن است سودی نداشته باشد.
لطفا در خصوص شرايط فروش پس از تحويل هم اظهار نظر بفرماييد آيا براحتي قابل نقد كردن خواهد بود ياخير؟
بله آقاي پولكي سكه در عرض يك روز قابل نقد شدن هست
(01-24-2012 11:36 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]بله آقاي پولكي سكه در عرض يك روز قابل نقد شدن هست
ممنون آبجي آخه شهرستان وضعش كمي فرق ميكنه يه روز ميگن خريد نداريم يه روز ميگن فروش نداريم يادمه چند سال پيش تهرانم كه بودم براي فروش چند تا سكه كلي تو زحمت افتادم و آخرشم زير قيمت بازار فروحتم
رضا جان الان هم با توجه به شرایط ممکن است این مشکلات باشد, خصوصا در شهرستانها.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع