سلام..
چند ماهه روی ایده طراحی منسوجات خانه و آشپزخانه کار میکنم..
برای شروع میخوام سرویس آشپزخانه با طرحهای خاص تولید کنم..
فعلا مشغول طراحی و تهیه پارچه هستم..
ولی میخوام از همین ابتدا برند و بسته بندی شیک داشته باشم..
برای ثبت برند نیاز به مجوز داشتم و برای مجوز سراغ مشاغل خانگی رفتم..
ولی ازم گواهی مهارت میخواستن و مدرک دانشگاهیم که طراحی پارچه و لباس هست نپذیرفتن..
حالا قبل ازینکه دنبال گواهی مهارت برم میخواستم اینجا از اساتید بپرسم اصلا مشاغل خانگی مناسب کاری که میخوام انجام بدم هست؟؟
برای شروع قصد دارم یه تولیدی کوچیک با دو یا سه نفر دوزنده داشته باشم و کم کم به امید خدا گسترشش بدم
حالا نمیدونم مجوز تولیدی بخوام بگیرم باید از چه طریقی اقدام کنم و اصلا مشاغل خانگی بهتره برام یا تولیدی؟؟
جالبه من قبل شروع این کار هم چندبار پست گذاشتم دریغ از یه پاسخ
چی شد دوست عزیز؟
شروع کردی؟
به نظر من که خودت بسته بندی طراحی کن یا بده برات طراحی کنن
برند رو فعلا ثبت نکن
اول ببین ظرفیت بازار چجوری هستش و جنست فروش میره یا نه
(01-20-2017 11:19 PM)saeedhashemi1371 نوشته شده توسط: [ -> ]چی شد دوست عزیز؟
شروع کردی؟
به نظر من که خودت بسته بندی طراحی کن یا بده برات طراحی کنن
برند رو فعلا ثبت نکن
اول ببین ظرفیت بازار چجوری هستش و جنست فروش میره یا نه
سلام .. ممنون از پاسختون

بالاخره دیده شدم..

فعلا مشغول طراحی هستم و دنبال دوزنده ان شاءالله تا یکی دوماه آینده شروع میکنم.. نمیخوام منتظر مجوزها بمونم ولی کاراش و دارم همزمان انجام میدم..
بسته بندی هم دارم طراحی میکنم ..
یعنی میگید تا بازاریابی و فروش انجام ندادم دنبال مجوزها نرم؟؟
مجوز مشاغل خانگی زیاد گرفتنش سخت نیست ولی چون میخوام یه جا بعنوان کارگاه اجاره کنم و دوزنده بگیرم زیاد تو چارچوب خانگی نمیگنجه..
درمورد مجوز تولیدی هم چیزی نمیدونم

کلا به فروشش خیلی امیدوارم چون طرحهای خیلی خاصی دارم که اصلا مشابهشون ندیدم .. بصورت تک دوزی و سفارشی شاید رقیب داشته باشه ولی من میتونم عمده تولید کنم با قیمت تمام شده پایینتر.. و با طراحی خاص تر.. یعنی قصد دارم به همون قیمت نمونه ساده موجود در بازار، کار شیک و خاص ارایه کنم..
ولی خب نگران هم هستم خصوصا که باید تو شهرهای بزرگ هم بازاریابی کنم..
(01-20-2017 09:01 PM)Maryam13012 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام..
چند ماهه روی ایده طراحی منسوجات خانه و آشپزخانه کار میکنم..
برای شروع میخوام سرویس آشپزخانه با طرحهای خاص تولید کنم..
فعلا مشغول طراحی و تهیه پارچه هستم..
ولی میخوام از همین ابتدا برند و بسته بندی شیک داشته باشم..
برای ثبت برند نیاز به مجوز داشتم و برای مجوز سراغ مشاغل خانگی رفتم..
ولی ازم گواهی مهارت میخواستن و مدرک دانشگاهیم که طراحی پارچه و لباس هست نپذیرفتن..
حالا قبل ازینکه دنبال گواهی مهارت برم میخواستم اینجا از اساتید بپرسم اصلا مشاغل خانگی مناسب کاری که میخوام انجام بدم هست؟؟
سلام
بسیار عالی
اولین سوال اینکه تا حالا توی این صنف بودید؟
توی مراحل تولید ، فروش یا بازاریابی این حوزه "منسوجات آشپزخانه" حضور داشتید؟
حضور به این معنی که مثلا این مراحلی که عرض کردم رو از نزدیک دیده باشید یا خودتون در جریانش قرار گرفته باشید
برای مثال کار فروش منسوجات رو انجام دادید قبلا؟ یا اینکه در یک تولیدی که در همین حوزه فعالیت میکنن مشغول به کار بودید؟
[quot
سلام
بسیار عالی
اولین سوال اینکه تا حالا توی این صنف بودید؟
توی مراحل تولید ، فروش یا بازاریابی این حوزه "منسوجات آشپزخانه" حضور داشتید؟
حضور به این معنی که مثلا این مراحلی که عرض کردم رو از نزدیک دیده باشید یا خودتون در جریانش قرار گرفته باشید
برای مثال کار فروش منسوجات رو انجام دادید قبلا؟ یا اینکه در یک تولیدی که در همین حوزه فعالیت میکنن مشغول به کار بودید؟
[/quote]
سلام.. سپاس از همراهیتون
نه راستش دورادور دیدم .. ولی خودم درگیرش نبودم..
تکدوزی زیاد دیدم و حتی در سطح هنرستانی تدریسش هم داشتم ولی درمورد تولید و بازاریابی تجربه ای ندارم..
درمورد سوالی که ابتدای تاپیک پرسیدم البته به نتیجه رسیدم که چون رسما شاغل هستم نمیتونم سراغ مشاغل خانگی برم.. و برند رو میخوام از طریق مجوز یکی از مؤسساتمون بگیرم..
ولی هرچی که جلوتر میرم نگرانیم بیشتر میشه.. که آیا این کار اون طور که من فکر میکنم جواب میده یا نه