با سلام فرزاد هستم لیسانس حسابداری و دوره دیده تعمیرات کامپیوتر از سال 90 کاسبی در زمینه کامپیوتر رو شروع کردم با 0 شروع کردم پدرم 2 میلیون داد و خودمم 5 میلیون جور کردم یه مغازه اجاره کردم اوایل کاسبی خوب بود و طی 4 سال تونستم از طریق وام گرفتن یه مغازه به مبلغ 60 میلون خریداری کنم البته 25 میلیون وام گرفتم و الان قسطاش تموم شده .. ولی الان بازار کامپیوتر افتضاح هست و از عید به این ور از جیب خوردم و جیب هم تموم شده هههههه به حر حال ادم نسبتا زرنگی هستم ولی الان یه مقدار تنبل شدم به خاطر نبود کاسبی. و اینکه مغازم 110 میلیون ارزش داره که می خوام بفروشم ولی نمیدونم با پولش چه شغلی بزنم .
حالا که من راه کاسبی رو بلدم می خوام مغازرو بفروشم چون خیلی صبر کردم بازار خوب بشه ولی نشد ..
قیمت مغازه 110 میلیون
شهر محل سکونت شهرستان ملارد استان تهران سمت شهریار میشه
یه نفر از دوستام پیشنهاد پیشنهاد بورس داد ولی من سر رشته ندارم ولی خیلی مستعد و سخت کوش هستم . راستش ریسک بورس خیلی زیاده و باید بدونم چه سهامیرو کی بخرم و بفروشم
با این تفاسیر دوستان چه کاری پیشنهاد میدن فقط تروخدا نگید تو همین شغل بمون که تنفر پیدا کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام مهندس مستعد و سخت کوش
درود بر شما
ان شاالله خدا خیر و برکت روزافزون بهت بده
به هیچ وجه سمت بورس نرو.
نظرت در مورد لوازم جانبی موبایل یا کامپیوتر چیه؟
(09-02-2016 09:59 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام مهندس مستعد و سخت کوش
درود بر شما
ان شاالله خدا خیر و برکت روزافزون بهت بده
به هیچ وجه سمت بورس نرو.
نظرت در مورد لوازم جانبی موبایل یا کامپیوتر چیه؟
با سلام اصلا دور و بر این شغل نمیخوام برم خسته شدم کار پیر کننده ای هست یه شغل دیگه پیشنهاد بدید ممنون از توجهتون
(09-02-2016 11:36 PM)karshenasiy نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام اصلا دور و بر این شغل نمیخوام برم خسته شدم کار پیر کننده ای هست یه شغل دیگه پیشنهاد بدید ممنون از توجهتون
خودتون بهترین کسی هستید که می تونه بهتون کمک کنه در انتخاب
چون هر شغلی می تونید موفق بشید اما لازمه ش علاقه ست، استعداده، سرمایه ست که خودتون بهتر می دونید اینارو. و همچنین اطراف خودتون رو بهتر می شناسید. شما اطلاعاتی بدید، ما هم همفکری می کنیم باهاتون.
(09-02-2016 11:44 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ] (09-02-2016 11:36 PM)karshenasiy نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام اصلا دور و بر این شغل نمیخوام برم خسته شدم کار پیر کننده ای هست یه شغل دیگه پیشنهاد بدید ممنون از توجهتون
خودتون بهترین کسی هستید که می تونه بهتون کمک کنه در انتخاب
چون هر شغلی می تونید موفق بشید اما لازمه ش علاقه ست، استعداده، سرمایه ست که خودتون بهتر می دونید اینارو. و همچنین اطراف خودتون رو بهتر می شناسید. شما اطلاعاتی بدید، ما هم همفکری می کنیم باهاتون.
با تشکر می خوام ببینم دلیلتون از اینکه گفتید دنبال بورس نرم چیه
2 من خودم علاقه به زدن کارگاه دارم . یکی از بچه ها پیشنهاد کارگاه تولید بلوریجات یا شیشه جات داده ولی نمیدونم سود ده هست یا نه
کسی از دوستان در این مورد اطلاعاتی داره
تولید خوبه، منم به تولید علاقه دارم و تصمیم به راه اندازی تولیدی پوشاک داشتم
و جنساتون هم می فروشید اما پولشونو چه طور می خواید بگیرید؟
همه ی بازاری ها جنس رو نسیه و امانی می گیرن و باید بدویی دنبال پول و حقت
البته اگر تولید کنی و تولیداتو خودت بفروشی عالیه.
این که چه چیزی تولید کنی هم باید اطلاعات و دانشش رو داشته باشی و به بازارش آشنا باشی
از تهیه ی مواد اولیه تا تولید و عرضه.
امروز شما یه کالا تولید می کنی که قیمت تموم شده برات می شه هزار تومان، بعد می بینی توی بازار دارن 500 تومان خرده می فروشن!
این که وارد چه کاری بشید رو دقت کنید. ضمن این که مدیر و صاحب هر کاری باید از اون کار سردربیاره.
(09-03-2016 01:38 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ]تولید خوبه، منم به تولید علاقه دارم و تصمیم به راه اندازی تولیدی پوشاک داشتم
و جنساتون هم می فروشید اما پولشونو چه طور می خواید بگیرید؟
همه ی بازاری ها جنس رو نسیه و امانی می گیرن و باید بدویی دنبال پول و حقت
البته اگر تولید کنی و تولیداتو خودت بفروشی عالیه.
این که چه چیزی تولید کنی هم باید اطلاعات و دانشش رو داشته باشی و به بازارش آشنا باشی
از تهیه ی مواد اولیه تا تولید و عرضه.
امروز شما یه کالا تولید می کنی که قیمت تموم شده برات می شه هزار تومان، بعد می بینی توی بازار دارن 500 تومان خرده می فروشن!
این که وارد چه کاری بشید رو دقت کنید. ضمن این که مدیر و صاحب هر کاری باید از اون کار سردربیاره.
ممنون از پاسختون و دلیل شما برای وارد نشدن به بورس چیه ای ایا الان موقع این کار نیست یا کلا این کار مناسب و سوده نیست
کسی پیشنهادی راهکاری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه دوستان جواب ندادن که چرا بورس فایده نداره دلیل خاصی داره
(09-04-2016 08:42 PM)karshenasiy نوشته شده توسط: [ -> ]متاسفانه دوستان جواب ندادن که چرا بورس فایده نداره دلیل خاصی داره
یه سری مسائل اخلاقی و اعتقادی هست که بستگی به اعتقاداتتون هم داره و اگر مایل هستید جستجویی کنید در مورد مخالفت ها و نظرات در مورد بورس.
جدای از اون بحث ها، خدارو بی نهایت شکر اوضاع خوبی نداره بورس اینروزا
توی آپارات هم سرچ کنید در مورد بورس