سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با 100 میلیون پول چه کار مثبتی راه بندازم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
به نظرم شما نیاز نیست حتما 100 میلیون رو وارد یک کار کنید چون ریسکش خیلی بالا هست
میتونید فقط 5 تا 10 درصد سرمایه رو برای یک شروع کوچک و ارزیابی اون بزارید
نظر من در مورد صنایع دستی هست حالا نسبت به هر شهری هر چیزی داره باید اونا رو لیست کنید
یک وبسایت ایجاد کنید به صورت دو زبانه یک انگلیسی و یکی فارسی و در اون صنایع دستی رو برای فروش بگذارید اولش صنایع دستی رو بخرید و بفروشید بعد وارد تولیدش بشید
در مورد این که چرا وبسایت زبان انگلیسی داشته باشه چون مردم کشور های اروپایی علاقه ی زیادی به صنایع دستی ایرانی دارند منتها شما باید در درگاه پرداخت و طریق ارسالش حسابی تحقیقات کنید
دوست عزیز اصلا نفروشید
دوستان من مغازرو می خوام بفروشم کسی پیشنهاد نداد الان چه کاری رو بورسه و درامدش خوبه
کسی در مورد کارگاه شیشه و بلوریجات یا تولید وساییل پلاستیکی سر رشته داره
دوستان کسی در مورد کارگاه بلوریجات چیه
رفیق من اگه سرمایه تو رو داشتم میزدم تو کار بوتیک ، خودم 30 میلیون دارم ولی وایسادم زیادش کنم برم تو کار بوتیک ، اگه بتونی لباس مارکو خودت از ترکیه یا چین یا بنگلادش کلا اونور بخری سود خیلی خوبی برات میذاره
شوهر دوست خانمم اینجور ک دوستش بهش میگفت شوهرش تو تهران مغازه بوتیک داره اجاره 25 میلیون میده 10 تومن صافی هم برای خودش میمونه عید ک دیگه میترکونه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع