سلام دوستان.
با 10 میلیون چه کاری بزنم؟ البته وامه

. 21 سالمه شهرستانی بیکار و الاف.
5 6 ماهی هست که انواع کار هارو میخواستم انجام بدم. مثلا خدمات کامپیوتری که بعد از تحقیقات به عمل اومده

فهمیدم چند نفری جمع کردن و خیلی ریسکش بالاست. چون پولی که دارم وامه.
مرغداری که دیدم اونم رسکش بالاست و ....
دوستان اگه ایده ای دارین لطف کنین راهنمایی بفرمایین.
باسلام

توچه زمینه ای استعداد داری ؟
تحصیلاتت در چه حده ؟
کدوم شهرستانی؟
پس اندازت چقدره ؟
ببین دوست عزیز دنبال ایده نباش تو خودت ایده ای .
چرا میخوای خودت را اذیت کنی ؟به نظرم شما الان اصلا" با وام شروع نکن.
توانایی ها و استعدادها و علایق هایت را بشناس برو دنبال اون کار .
اون سوالاتی کا پرسیدم را جواب بده و یه مقدارهم از خودت بیشتر بگو تا دوستان بتونند کمکت کنند .

(08-01-2016 08:16 PM)omid59 نوشته شده توسط: [ -> ]باسلام
توچه زمینه ای استعداد داری ؟
تحصیلاتت در چه حده ؟
کدوم شهرستانی؟
پس اندازت چقدره ؟
ببین دوست عزیز دنبال ایده نباش تو خودت ایده ای .
چرا میخوای خودت را اذیت کنی ؟به نظرم شما الان اصلا" با وام شروع نکن.
توانایی ها و استعدادها و علایق هایت را بشناس برو دنبال اون کار .
اون سوالاتی کا پرسیدم را جواب بده و یه مقدارهم از خودت بیشتر بگو تا دوستان بتونند کمکت کنند .
1 سالی خدمات کامپیوتری کار کردم و یه دوره چند ماهه برم میتونم خدمات کامپیوتری رو اداره کنم اما بازار کارش خیلی خرابه چون هم تو کارش بودم و دیدم هم 2 تا از دوستانی که میشناختم جمع کردن و یکی از دوستان تو 6 ماه فقط یه ویندوز عوض کرده.
میتونم یه دوره طراحی سایت برم و تا حدودی سر در میارم اما بازار کارشو نمیدونم.
تحصیلات دیپلم کامپیوتر الان ترک تحصیل کردم.
تربت
پس اندازی ندارم همون 10 میلیون وامه. البته شاید پدرم یه 5 6 میلیونی بده.
ایده هایی که من دارم همش دست زیاده یا اصلا بازار کارش خرابه.
توانایی و استعداد هام همون طراحی سایت و کار با فتوشاپ.
برای همین دنبال ایدم. تشکر
طراحی سایت بلدی؟ نمونه کار داری؟ چه زبان هایی مسلطی؟
(08-01-2016 08:29 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ]طراحی سایت بلدی؟ نمونه کار داری؟ چه زبان هایی مسلطی؟
طراحی سایت منظورم علایقه بندس. فتوشاپ تا حدودی. منظورم علایق بود شرمنده.
دوستان دنبال یه ایده خوبم. نمیگم یه ایده ناب چون کسی همچین ایده داشته باشه هرگز نمیگه.
مثلا من شندیم یکی میره از یه شهری ( اسمشو یادم نیست) برگ انگور میخره و تو تهران نمیدونم چیکارش میکنه ماهی 5 میلیون از همین راه در میاره. ( فکر کنم ترشی درست میکنه میفروشه)
یا مثلا روسری میخرن به قیمت خیلی پایین و میرن تو شهرای کوچیک میفروشن.
اینطور ایده ها منظورمه اگه کسی داره بگه.
بازاری معتمد می شناسی؟ می تونی با همون 5-6 تومان باهاش شریک بشی و وارد کار بشی و همین طور که کارو یاد می گیری، سرمایه ت بیشتر بشه.
نظرت؟
(08-01-2016 08:43 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ]بازاری معتمد می شناسی؟ می تونی با همون 5-6 تومان باهاش شریک بشی و وارد کار بشی و همین طور که کارو یاد می گیری، سرمایه ت بیشتر بشه.
نظرت؟
نه تا حالا نشنیدم. میشه یه کم توضیح بدین لطفا.
(08-01-2016 08:43 PM)rezac نوشته شده توسط: [ -> ] (08-01-2016 08:43 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ]بازاری معتمد می شناسی؟ می تونی با همون 5-6 تومان باهاش شریک بشی و وارد کار بشی و همین طور که کارو یاد می گیری، سرمایه ت بیشتر بشه.
نظرت؟
نه تا حالا نشنیدم. میشه یه کم توضیح بدین لطفا.
چیز جدیدی نیست
مثلا یک نفرو می شناسی تو کار لباس هست و موفق هم هست یا تو هر زمینه ای؛
شما بهش پیشنهاد می دی که شما رو در کنار خودش بپذیره تا کارو یاد بگیری. اگر خرید و فروش می کنه، شما هم سرمایه تو وارد کار می کنی و هم کارو یاد می گیری، هم سرمایه ت بیشتر می شه.
مثلا برو یه مغازه فروشنده شو و سرمایه ت هم ببر اونجا و جنس بگیر باهاش و هم دستمزد فروشندگی رو ببر و هم سود فروش جنسای خودت.
متوجه شدم.
راستش بیتشر دوست دارم تنهایی کار کنم.
ایده های تک نفره میخوام