(08-01-2016 08:58 PM)rezac نوشته شده توسط: [ -> ]متوجه شدم.
راستش بیتشر دوست دارم تنهایی کار کنم.
ایده های تک نفره میخوام 
تقریبا همه همینو می خوان
فعلا ایده ای با 5-6 تومان ندارم که بهت بگم.
اما اینو بهت بگم که شروعت با وام نباشه. اگر کاری با اون 5-6 تومان شروع کردی و به مسیر رضایت بخشی رسیدی، و مطمئن بودی پول قرض گرفته می تونه باعث پیشرفتت بشه، قرض بگیر.
اگر ایده ای به ذهنم رسید، بهت می گم حتما
(08-01-2016 09:13 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ] (08-01-2016 08:58 PM)rezac نوشته شده توسط: [ -> ]متوجه شدم.
ایده های تک نفره میخوام 
تقریبا همه همینو می خوان
اما اینو بهت بگم که شروعت با وام نباشه. اگر کاری با اون 5-6 تومان شروع کردی و به مسیر رضایت بخشی رسیدی، و مطمئن بودی پول قرض گرفته می تونه باعث پیشرفتت بشه، قرض بگیر.
ممنونم از توجهتون.
به نظرت همون 5 6 میلیونو خرج دوره های آموزشی موشن گرافیک یا طراحی سایت یا فتوشاپ یا برنامه نویسی کنم چطوره؟
(08-01-2016 09:19 PM)rezac نوشته شده توسط: [ -> ] (08-01-2016 09:13 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ] (08-01-2016 08:58 PM)rezac نوشته شده توسط: [ -> ]متوجه شدم.
ایده های تک نفره میخوام 
تقریبا همه همینو می خوان
ممنونم از توجهتون.
به نظرت همون 5 6 میلیونو خرج دوره های آموزشی موشن گرافیک یا طراحی سایت یا فتوشاپ یا برنامه نویسی کنم چطوره؟
خیلی ها اینا هم بلدن و بیکارن
نه این که کار براشون نیست
خیلی ها هم با همین مهارت ها دارن پول پارو می کنن
باید بلد باشی یا یادبگیری چه طوری مهارتت رو تبدیل به پول کنی.
گزینه هایی که به ذهنت میاد رو حتما روی کاغذ بنویس و فهرست کن و دونه دونه بسنج و یکی شو انتخاب کن و ثابت قدم و با پشتکار ادامه بده و پیش برو.
(08-01-2016 09:27 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ] (08-01-2016 09:19 PM)rezac نوشته شده توسط: [ -> ] (08-01-2016 09:13 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ] (08-01-2016 08:58 PM)rezac نوشته شده توسط: [ -> ]متوجه شدم.
ایده های تک نفره میخوام 
تقریبا همه همینو می خوان
ممنونم از توجهتون.
خیلی ها اینا هم بلدن و بیکارن
نه این که کار براشون نیست
خیلی ها هم با همین مهارت ها دارن پول پارو می کنن
باید بلد باشی یا یادبگیری چه طوری مهارتت رو تبدیل به پول کنی.
گزینه هایی که به ذهنت میاد رو حتما روی کاغذ بنویس و فهرست کن و دونه دونه بسنج و یکی شو انتخاب کن و ثابت قدم و با پشتکار ادامه بده و پیش برو.
دمت گرم که اهمیت دادی و جواب سوالامو دادی.
(08-01-2016 08:26 PM)rezac نوشته شده توسط: [ -> ] (08-01-2016 08:16 PM)omid59 نوشته شده توسط: [ -> ]باسلام
توچه زمینه ای استعداد داری ؟
تحصیلاتت در چه حده ؟
کدوم شهرستانی؟
پس اندازت چقدره ؟
ببین دوست عزیز دنبال ایده نباش تو خودت ایده ای .
چرا میخوای خودت را اذیت کنی ؟به نظرم شما الان اصلا" با وام شروع نکن.
توانایی ها و استعدادها و علایق هایت را بشناس برو دنبال اون کار .
اون سوالاتی کا پرسیدم را جواب بده و یه مقدارهم از خودت بیشتر بگو تا دوستان بتونند کمکت کنند .
1 سالی خدمات کامپیوتری کار کردم و یه دوره چند ماهه برم میتونم خدمات کامپیوتری رو اداره کنم اما بازار کارش خیلی خرابه چون هم تو کارش بودم و دیدم هم 2 تا از دوستانی که میشناختم جمع کردن و یکی از دوستان تو 6 ماه فقط یه ویندوز عوض کرده.
میتونم یه دوره طراحی سایت برم و تا حدودی سر در میارم اما بازار کارشو نمیدونم.
تحصیلات دیپلم کامپیوتر الان ترک تحصیل کردم.
تربت
پس اندازی ندارم همون 10 میلیون وامه. البته شاید پدرم یه 5 6 میلیونی بده.
ایده هایی که من دارم همش دست زیاده یا اصلا بازار کارش خرابه.
توانایی و استعداد هام همون طراحی سایت و کار با فتوشاپ.
برای همین دنبال ایدم. تشکر
داداش من طراحی سایت بدجور خوابیده عمرتو تلف نکن پای اینچیزای نرم افزاری من مهندس نرم کامپیوترم
و12ساله شرکت طراحی سایت و نرم افزاری دارم اینو گفتم تا بدونی از روی بد هوا نگفتم
بنظرم برو توکار دلالی و توی دیوار بفروش اگر تونستی کارتو وسعت بده
نون تو دلالیه
همه ی کارها خوابیده چون نوآوری کمه و تو هر بازاری که وارد بشی، تعداد افراد زیادی هستن و این یعنی مازاد عرضه که به نفع کاسبان اون کسب و کار نیست.
مگر این که کار جدیدی انجام بدی یا کارهای قدیمی رو متفاوت انجام بدی. البته فرصت ها در جای جای شهرها و روستاها و کشورها متفاوته.