سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: انواع دلالی با ۵ میلیون تومن؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(05-11-2016 05:19 PM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-11-2016 03:47 PM)saadati نوشته شده توسط: [ -> ]یه سری ها میرن توی گاراژ های ضایعاتی پلاستیک های یک دست و خوب رو میخرن میفروشن به آسیابی ها یا خودشون آسیاب میکنند

حالا اگر بخوای بدونی پلاستیک خوب چیه باید بری دنبالش و یاد بگیری خواستی پخ بده راهنماییت کنم برای یادگیری البته

سلام
می شه بیشتر توضیح بدید؟
چه پلاستیک هایی؟ و در مورد آسیاب پلاستیک توضیح بدید؛ از مراحل بازیافته؟ چرا آسیاب می شه؟ و بعدش به کجا فروخته می شه؟

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=14950
(05-11-2016 03:47 PM)saadati نوشته شده توسط: [ -> ]یه سری ها میرن توی گاراژ های ضایعاتی پلاستیک های یک دست و خوب رو میخرن میفروشن به آسیابی ها یا خودشون آسیاب میکنند

حالا اگر بخوای بدونی پلاستیک خوب چیه باید بری دنبالش و یاد بگیری خواستی پخ بده راهنماییت کنم برای یادگیری البته

ممنون دوست عزیز
علاقه ای به این کار ندارم
(05-10-2016 11:06 PM)محمد یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]میخوام یه لیست از انواع دلالی که با سرمایه ۵ میلیون تومن بشه انجام داد رو به دست بیارم و یکی رو که بهتر بتونم انجام بدم رو انتخاب کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
با 5میلیون میتوانی سکه یا سهام خرید و فروش کنی
لازم نیست عملی این کار را انجام بدی با کامپیوتر خونه هم می توانی
انجام بدی و معامله با سود خوبی داشته باشید و اگر اطلاع بیشتر میخواهید می توانید
به لینک زیر بیایید .
..10_004
(05-11-2016 08:39 AM)babak_pl777 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خسته نباشید
بهترین کار دلالی که سود عالی داره
خرید چایی ایرانی و برنج ایرانی هستش
چایی ایرانی از 1هزارتومن هستش تا 28 هزارتومن که شما راحت میتونید 2 برابر بفرئشید
برنج هم از 8تا 10شروع میشه که میتونید 13 بفروشید
با دیدن این تاپیک خیلی حسرت خوردم. الان کیسه برنج بیشتر از 8 تومن درمیاد
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع