سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: وقتی یک بازاریاب چینی ایرانیان را گرد مغز! می خواند.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
درختان جنگل را گفتند چرا از تبر رنج می برید؟گفتند ما از تبر رنج نمی بریم ،از دسته ی آن رنج میبریم که از جنس خودمان است.

واقعا جای شرم داره.

از ماست که بر ماست

ما نباید اجازه بدیم که این افراد چنین کارایی رو با جامعه ی ما بکنن.خواهشا از این به بعد قبل از اینکه بخوایم محصولی رو بخریم قبلش کلی تحقیق انجام بدیم.تا بتونیم بهترین خرید رو انجام بدیم
از چی بگم .....
(12-28-2011 09:40 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز وقتی ما قبول می کنیم , دولت چه گناهی دارد.خواهش میکنم مسائل را از دید اجتماعی مطرح فرمائید.ممنون.
واقعا ممنونم استاد عزيز كه از دولت و دولتمردان دفاع كرديد من هم عضو ناچيزي از دولت هستم در ثاني اينجا يك سايت اقتصادي و اجتماعي هست و ربط دادن اين مسايل به دولت كه مجموعه بزرگي را شامل ميشود اصلا منصفانه نيست
ببینید ما نمی تونیم تداخل برنامه های اشتباه دولت با بعضی مسایل ل نادیده بگیریم . ولی این حرفی که زده شده ربطی نداره .
Huh
اون اقا یه کلاه برداری بزرگ کرده و کلاه بردار که شاخ و دم نداره همینجوری کلاه برداری می کنن
مقصر مردم نیستند تو همه دنیا یه ابزاری هست به نام رسانه که برای آگاهی مردم هر کشور به کار میره
رسانه هر کشوری هر چقدر برای آگاهی مردمش تلاش کنه اون کشور از لحاظ فکری رشد میکنه و در سطح بین الملل شکوفا میشه
اما دولت مردان ما ابدا ارق ندارند و برای بهبود نام ایرانی هیچ تلاشی نمی کنند
با ساخت چند برنامه مستند و گزارش و خبر و... می تونن مردم رو آگاه کنند
کافیه یکی دوسال هر هفته واسه تبلیغات شبکه های برون مرزی و کلاه برداریها برنامه تهیه کنند اونوقت دیگه هیچکس از این شبکه ها چیزی نمی خره و اگرم کسی واقعا جنس خرید واقعا نادونی از خودشه و حقشه سرش کلاه بره
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع