سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام
خواهشا دوستان کسانی که واردن راهنمایی بفرماین
بنده حدود 5 تومن برام جور شده + 5 تومن وام که در اینده (اخر سال 94) دستم میرسه مجموعن 10 تومن از تابستون هم که درسام سبک شن کارهای جزئی مثل فروشگاه اینترنتی از پایه + اش فروشی لب جاده رو میخام استارت بزنم منتها میخام بدونم با این 10 تومن چ کاری غیر تلمبار کردن تو بانک میتونم بکنم صددرصد اطمینانی که به شرایط درسی ایندمم هم لطمه نزنه ؟(دوستان خواهشا تو پ.خ بورس و لاین فوتبال رو پیشنهاد ندن) عاجزانه تقاضای یاری دارم (البته اول و اخر عاجز اوستا کریم هستیمHeart)
??????
ینی کسی نیس جواب مارو بده
تا الان کاری که توش ریسک نداشته باشه رو ندیدم خداییش
برای پیشرفت باید خطر کنی و گرنه یه جورایی درجا میزنی همیشه
سلام دوست عزیز
به قول دکتر جهانگیری سوالتون کلی هست
از خودتان تواناییتون, رشته تحصیلی, چندسالتونه , کدوم شهر هستین و اینکه خودتون به چه حرفه ای علاقه دارین...
این سوالات رو پاسخ بدید تا خودم و دوستان عزیز شما رو راهنمایی کنند.
موفق باشید
رفیق . اگه منتظری یکی بهت بگه اینکارو بکن میلیونر بشی یه شبه . باید بگم وقت خودتو تلف نکن. هیچکی جز خودت نمیتونه کمکت کنه. کسی نمیدونه چه استعدادی داری چه طرز فکری داری. کجا زندگی میکنی . محیط اطرافت چطوریه .انگیزت چقدره و .....
(01-19-2016 01:29 PM)alirezakhaki نوشته شده توسط: [ -> ]ینی کسی نیس جواب مارو بده

همه ی دوستان هستند, ولی شما نیستید!
موفق باشید.
کجا هستن ما نمیبینمشون
؟
بنده فعلا تصمیم ب کنکور مجدد دادن دارم ینی تابستون فارغ میشم و اماده واسه دانشگاه که (سراسری های شمال رشته هم صنایع یا عمران)
20 سالمه والا تو نرم افزار علاقه دارم کار های گیمینگ و گوشی و پی سی کلا علاقه مندیم
لطفا یه راهکار بدید واقعا هر چی فک میکنم چیزی که بودجم برسه و قطیعی پیدا نکردم
(01-31-2016 01:32 PM)alirezakhaki نوشته شده توسط: [ -> ]کجا هستن ما نمیبینمشون
؟
بنده فعلا تصمیم ب کنکور مجدد دادن دارم ینی تابستون فارغ میشم و اماده واسه دانشگاه که (سراسری های شمال رشته هم صنایع یا عمران)
20 سالمه والا تو نرم افزار علاقه دارم کار های گیمینگ و گوشی و پی سی کلا علاقه مندیم
لطفا یه راهکار بدید واقعا هر چی فک میکنم چیزی که بودجم برسه و قطیعی پیدا نکردم

سلام دوست عزیز
کجا هستن که حتما" نباید در تاپیک شما پاسخ داده بشه ، و اینکه سوالتون کلی بود!
در کنار اینکه تاپیک زدین میتونید به ارشدهای این انجمن پیام خصوصی بدید تا راهنماییتون کنند.
به نظرم با 10میلیون شما میتونید تو کاری که علاقه و سررشته دارید سرمایه گذاری کنید من دقیق نمیدونم چه مهارتی رو تخصص دارید و نکته بعد اینکه فرض اینکه وارد بازار میخواین بشید سمت بازاری بروید که اجناس مستقیم تهیه کنید ( البته قبلش باید بازاریابی کنید تا جنستون به قول گفتنی آب کنی )
شما که به رشته کامپیوتر و گیمینگ و گوشی علاقه دارید چرا رشته تحصیلی کامپیوتر و it رو دنبال نمیکنید؟
ماشالله تو کشور پر از رشته های عمران و صنایع هست و بیکار !
رشته کامپیوتر هم در سربازی بدرد میخوره میتونی امریه بگیری و هم بازارکار خوبه و میتونید مستقل باشید.
موفق باشید
اتفاقا چقد کامپیوتر بیکار داریم ...
صنایع یکی از بهترین رشته های کاری هس در حال حاظر ...
خب چ کنم اخر ...
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع