سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(01-31-2016 04:55 PM)alirezakhaki نوشته شده توسط: [ -> ]اتفاقا چقد کامپیوتر بیکار داریم ...
صنایع یکی از بهترین رشته های کاری هس در حال حاظر ...
خب چ کنم اخر ...

دوست عزیز من نیومدم تو تاپیکت باهم کل کل کنیم Huh پس شما خیلی از شرکت های صنایع رو نرفتین که داره خاک میخوره !
همین صنایع هم چند روز دیگه اشباع خواهد شد.
حاظر یا حاضر!Huh
موفق باشید
کل کل چیه اینطوری باشه کلا رشته ریاضی همه اشباهن !!!
من دنباله راهکار واسه این سرمایم هستم
تو این دوره زمونه کار دولتی فقط در زمینه بهداشت اشتغالزایی داره!
به این سایت مراجعه کنید!
http://www.*****.com
(01-31-2016 07:09 PM)business_nuts نوشته شده توسط: [ -> ]تو این دوره زمونه کار دولتی فقط در زمینه بهداشت اشتغالزایی داره!
به این سایت مراجعه کنید!
http://www.*****.com

سایت دکتر جهانگیری
سلام چرا ذهن خودت رو روی ده تومن میبندی؟
اینجوری فکرت فقط رو یه جا متمرکز میشه و سایر فرصتهایی که در اطرافت هست رو دیگه نمیبینی.باید راهی پیدا کنی که حتی بدون سرمایه بتونی به پول برسی .یا علی
دوستان کسی نمیخاد منو راهنمایی کنه با این 10 تومن چ میشه کرد ؟
به نظر من مقداری از این پولی که داری صرف یادگیری و رفتن به دوره به صورت حرفه ای کن و بیا توی همون حرفه کار کن ...مثلا میگی توی موبایل علاقه دارم برو تعمیر تخصصی موبایل یاد بگیر و بیا مدرکشو بگیر دستت برو چند ماه توی یه مغازه کار کن تا دستت پر بشه و بعد واسه خودت کار کن ... و یه ایده دیگه که خودم میخوام توی شهرمون راه اندازیش کنم و توی شهر های بزرگ هم الان هست این کار ...تعمیرات کامپیوتر توی محل مشتری هست ...هیچ سرمایه ای به جز تبلیغات هم نمیخواد ...حالا یه دفتر توی یه جای پرت و ارزون هم گرفتی بد نیست که اطمینان کنن بهت .دوره تعمیرات کامپیوتر برو ...بیا از توی نت مشکلات عمده ی کامپیوتر رو پیدا کن به صورت ارشیو در بیار و با امید به خدا شروع کن ...لنگ نمیمونی
سلام دوستان من یه ورشکستم با بدهی دو میلیارد تومانی و هیچ راهی نمیتونم پیدا کنم و دوستانه بهتون میگم هیچ وقت دنبال ارزوهای که قد قوارش نیستید نرید
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع