سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فروش انجیر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
تولید کننده انجیر هستیم و حدود دوتن انجیر دارم برا فروش دوس دارم بازاریابی اینترنتی کنم براش ولی هیچ تجربه ای ندارم میشه راهنمایی کنید
(12-09-2015 01:25 PM)golenarges نوشته شده توسط: [ -> ]تولید کننده انجیر هستیم و حدود دوتن انجیر دارم برا فروش دوس دارم بازاریابی اینترنتی کنم براش ولی هیچ تجربه ای ندارم میشه راهنمایی کنید

عکس و توضیحات لازم رو تلگرام کن برام
09382943061
من میتونم برات بازاریابی کنم
جسارتا شما تو کدوم استان تشریف دارین؟ قصد بازاریابی به چه صورتی دارین عمده یا جزئی؟
انجیر کجاست .. سایز ؟ .. قیمت ؟
انجیر استان فارس هست؛ما برطبق رنگ دسته بندی کردیم یه نمونه صدیک درجه یک هست که مخلوط دهان باز و بسته هست که هم پرک توش هست وهم دهان بسته ؛طبق سایزش مخلوط هست که بیشترش دبل آهست؛یه نمونه دیگشم مخلوط سیاه و سفیده که باز سایزش متغیره از سایز بزرگ هست تا کوچکتر اولی قیمتش بین سی و پنج تا چهل دومی بیست تا بیس و پنجه تو محل فروشمون
یه سوال دارم کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم؛من اگه بخام مثلا یه کیلو انجیر رو ازطریق پست ارسال کنم قیمتش ارسالش خیلی زیاده چطور پست کنم که هزینه پستی کم شه آیا باید با پست قرارداد ببندم یا باید از پست خاصی استفاده کنم که هزینه ارسال کم شه و من درجریان نیستم لطفا راهنمایی بفرمایید
(12-09-2015 08:59 PM)golenarges نوشته شده توسط: [ -> ]یه سوال دارم کسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم؛من اگه بخام مثلا یه کیلو انجیر رو ازطریق پست ارسال کنم قیمتش ارسالش خیلی زیاده چطور پست کنم که هزینه پستی کم شه آیا باید با پست قرارداد ببندم یا باید از پست خاصی استفاده کنم که هزینه ارسال کم شه و من درجریان نیستم لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام .. هزینه پست ویژه و پیشتاز خیلی زیاده ولی با پست سفارشی با هم ارسال میشن و با هم دست مشتری می رسن یه جور کلک پوله که پست زده .. شما با پست سفارشی بفرست هزینه اش کم میشه اینجا ببین چقدر فرق میکنه وقتی تعرفه پست زیاد شد یکی از اشناها که تو پست مرکزی بود گفت با هم می فرستیم شما دستی سفارشها رو تو سایتت سفارشی کن هزینه اش میاد پایین .. هنوز هم من از این روش استفاده میکنم
محاسبه قیمت مرسوله
parcelprice.post.ir
از راهنمایی شما متشکرم
سلام .وقت بخیر.با باربري حمل ونقل هزينتون كمتر ميشه ولی بازم بپرسین.خب یه شماره تماسی بزارين تا بتونيم خريدار خوبي پیدا كنيم
(12-09-2015 04:49 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-09-2015 01:25 PM)golenarges نوشته شده توسط: [ -> ]تولید کننده انجیر هستیم و حدود دوتن انجیر دارم برا فروش دوس دارم بازاریابی اینترنتی کنم براش ولی هیچ تجربه ای ندارم میشه راهنمایی کنید

عکس و توضیحات لازم رو تلگرام کن برام
09382943061
من میتونم برات بازاریابی کنم

سلام شماره تماسي بزارين تا راحت مشتري پیدا شه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع