12-30-2015, 09:33 AM
شرمنده به فروش رسید ولی ان شالا تو فصل جدید اگه کسی مایل به همکاری و خرید بود من میتونم به قیمت باغی با سود کم واسش محصول تهیه کنم ولی درحال حاضر چون تقریبا همه باغدارا محصولاتشون رو فروختن محصولی دیگه در دسترس نیست.
(12-30-2015 09:33 AM)golenarges نوشته شده توسط: [ -> ]شرمنده به فروش رسید ولی ان شالا تو فصل جدید اگه کسی مایل به همکاری و خرید بود من میتونم به قیمت باغی با سود کم واسش محصول تهیه کنم ولی درحال حاضر چون تقریبا همه باغدارا محصولاتشون رو فروختن محصولی دیگه در دسترس نیست.
(12-30-2015 09:54 AM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.شما تو کار خرید و فروش خشکبارین ؟اطلاع از بازارش دارین؟من قصد دارم اگه بهم وام بدن یه کارگاه بوجاری و بسته بندی راه بندازم که تو فصل انجیر کار بسته بندی انجیر انجام بدم و بقیه سال هم بوجاری و بسته بندی اجیل به نظر شما این کار سود داره ضمن اینکه من بی تجربم و اولین تصمیم کاری ای هست که واسه خودم گرفتم.(12-30-2015 09:33 AM)golenarges نوشته شده توسط: [ -> ]شرمنده به فروش رسید ولی ان شالا تو فصل جدید اگه کسی مایل به همکاری و خرید بود من میتونم به قیمت باغی با سود کم واسش محصول تهیه کنم ولی درحال حاضر چون تقریبا همه باغدارا محصولاتشون رو فروختن محصولی دیگه در دسترس نیست.
سلام
بله
منم زیاد می خواستم که یکی از هم استانی هاتون گفتن که تموم شده، مشتری دارم.
بگذریم
شما چند نوع بسته بندی درست کن در طرح ها و اندازه های مختلف.
یکی شو تولید کنید و تابستان که برداشت می کنید، بسته بندی کنید. سایت و فروش اینترنتی رو براتون راه اندازی می کنم.
(12-30-2015 04:36 PM)golenarges نوشته شده توسط: [ -> ](12-30-2015 09:54 AM)soheyl_ir89 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.شما تو کار خرید و فروش خشکبارین ؟اطلاع از بازارش دارین؟من قصد دارم اگه بهم وام بدن یه کارگاه بوجاری و بسته بندی راه بندازم که تو فصل انجیر کار بسته بندی انجیر انجام بدم و بقیه سال هم بوجاری و بسته بندی اجیل به نظر شما این کار سود داره ضمن اینکه من بی تجربم و اولین تصمیم کاری ای هست که واسه خودم گرفتم.(12-30-2015 09:33 AM)golenarges نوشته شده توسط: [ -> ]شرمنده به فروش رسید ولی ان شالا تو فصل جدید اگه کسی مایل به همکاری و خرید بود من میتونم به قیمت باغی با سود کم واسش محصول تهیه کنم ولی درحال حاضر چون تقریبا همه باغدارا محصولاتشون رو فروختن محصولی دیگه در دسترس نیست.
سلام
بله
منم زیاد می خواستم که یکی از هم استانی هاتون گفتن که تموم شده، مشتری دارم.
بگذریم
شما چند نوع بسته بندی درست کن در طرح ها و اندازه های مختلف.
یکی شو تولید کنید و تابستان که برداشت می کنید، بسته بندی کنید. سایت و فروش اینترنتی رو براتون راه اندازی می کنم.