دوستان لازم دیدم تا در مورد پیش بینی سود شرکت و سرمایه نهایی شرکت تا انتهای سال سوم اطلاعاتی رو ارائه بدم
************************************** سال اول ************* سال دوم ************ سال سوم
مبلغ سرمایه گذاریدر هر سال 400 میلیون 84 میلیون 168 میلیون
سود سالیانه در پایان هر سال 192 میلیون 268 میلیون 364 میلیون
مبلغ بهره سالیانه وام ( 24 درصد سالیانه) 96 میلیون 96 میلیون 96 میلیون
باقیمانده سود پس از کسر بهره سالیانه وام 96 میلیون 172 میلیون 268 میلیون
سرمایه شرکت در پایان هر سال 496 میلیون 668 میلیون 936 میلیون
سرمایه شرکت پس از بازپرداخت وام 400 میلیونی در پایان سال سوم 536 میلیون
سلام آقای نصیری اگه شخصی باشه که این مبلغ رو داشته باشه و نیازی به وام گرفتن از بانک نباشه امکان همکاری هست؟
(11-23-2015 01:24 PM)yaserkalar نوشته شده توسط: [ -> ]سلام آقای نصیری اگه شخصی باشه که این مبلغ رو داشته باشه و نیازی به وام گرفتن از بانک نباشه امکان همکاری هست؟
-------------------------------------------------------------------------------------------
سلام بستگی به شرایط شما داره - لطفا شماره تماس خودتون رو برام بفرستین تا باهاتون تماس بگیرم و در این زمینه مذاکره کنیم
برجام اجرایی شد ، یعنی میشه ؟
سلام شهرام خان من 15 دیماه تهران هستم و دوست دارم در شرکت شما سرمایه گذاری کنم اما باید از نزدیک کارگاه تولیدی شما رو ببینم و با هم برای چگونگی شراکت صحبت کنیم اگر مایل باشید وقت و زمان و مکان را برای دیدار هم اعلام نمائید
(01-20-2016 03:14 PM)شهر آشوب نوشته شده توسط: [ -> ]سلام شهرام خان من 15 بهمن تهران هستم و دوست دارم در شرکت شما سرمایه گذاری کنم اما باید از نزدیک کارگاه تولیدی شما رو ببینم و با هم برای چگونگی شراکت صحبت کنیم اگر مایل باشید وقت و زمان و مکان را برای دیدار هم اعلام نمائید
(01-20-2016 03:21 PM)شهر آشوب نوشته شده توسط: [ -> ] (01-20-2016 03:14 PM)شهر آشوب نوشته شده توسط: [ -> ]سلام شهرام خان من 15 بهمن تهران هستم و دوست دارم در شرکت شما سرمایه گذاری کنم اما باید از نزدیک کارگاه تولیدی شما رو ببینم و با هم برای چگونگی شراکت صحبت کنیم اگر مایل باشید وقت و زمان و مکان را برای دیدار هم اعلام نمائید
سلام دوست عزیز - به امید خدا وقتی تشریف آوردین تهران با بنده تماس بگیرین تا هماهنگی های لازم انجام شود .
شماره تماس خود را از طریق ایمیل برای بنده اسال کنید
shahramnon@gmail.com
(11-21-2015 11:51 AM)Shahramnon نوشته شده توسط: [ -> ] (11-21-2015 01:30 AM)آرمین نوشته شده توسط: [ -> ]خدا به شما برکت بده، تولیدکننده متوسط که با این بازار هنوز تولید میکنه واقعا یک میلیاردره! حتی اگه یه ملیون هم تو حسابش نباشه!
موفق و پیروز باشی دوست من
----------------------------------------------
سلام - خیلی ممنون
کشور ما انباشته از ثروته - پول، دانش، منابع طبیعی و زیر زمینی، نیروی انسانی
تنها چیزی که باعث شده از این همه ثروت استفاده درست نشه استفاده نکردن از مدیران شایسته است و بس
اگر مدیریت کشور به شکلی بود که همه این امکانات در کنار هم و متناسب با هم حرکت کنن کشور ما جز 5 کشور اول دنیاست
بسیار موافقم
ضعف کشور ما نبود(البته نمیشه گفت کمبود چون ما واقعا مدیران خوب داریم اما جایی که باید باشند نیستند) مدیران خوب و دلسوز و شایسته است.
با سلام خدمت تمام دوستان
سپاسگذارم از لطف تمام دوستانی که برای همکاری با بنده تماس گرفتند و خوشحالم که از نظرات این دوستان کمال استفاده را بردم
به اطلاع میرسانم که این پست منقضی شده و دیگر موضیعیتی ندارد
با تشکر