سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: 15 سال تجربه من برای درآمد شما!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(11-05-2015 04:47 PM)reza1404 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
جناب کاظمی این بسته رو در حال حاضر چطور میشه تهیه کرد؟ ما که هر وقت میایم به ته دیگش هم نمی رسیم. بسته چهارم هم که تکمیل شد

سلام دوست خوبم
روال و روش ثبت نام دوره جدید برایتان ارسال شد.
شاد و پیروز باشید
(11-05-2015 06:39 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
جناب کاظمی این بسته رو در حال حاضر چطور میشه تهیه کرد؟ ما که هر وقت میایم به ته دیگش هم نمی رسیم. بسته چهارم هم که تکمیل شد

سلام دوست خوبم
شاد و پیروز باشید

سلام مهندس
امكانش هست براي بنده هم ارسال فرماييد ؟

تشكر
(11-05-2015 08:47 PM)MultiMoney نوشته شده توسط: [ -> ]
(11-05-2015 06:39 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]

سلام دوست خوبم
شاد و پیروز باشید

سلام مهندس
امكانش هست براي بنده هم ارسال فرماييد ؟

تشكر

سلام
برای شما هم ارسال کردم.
جناب کاظمی اگر امکانش هست لطفا شرایط ثبت نام دوره جدید رو برای من هم ارسال کنید . ممنون .
(11-02-2015 05:19 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]اعضای عزیز برای آشنایی بیشتر با کسب و کارها در اینستاگرام حتما صفحه کسب و کارهای موفق در اینستاگرام را که در ماهنامه خلاقیت چاپ میشه و هر بار به یک کسب و کار میپردازه بخونید.
در این شماره با عزیز مصاحبه کرده اند که در پیجش فقط کارت پستال های دست ساز را میفروشد که خودش هم این کارت پستال ها را می سازه.
سلام
آقای کاظمی من صفحه ماهنامه خلاقیت رو نتونستم در اینستاگرام پیدا کنم
تو اینترنت سرچ زدم سایت های زیادی باز شدن در مورد ماهنامه خلاقیت
لطفا اگر امکان داره لینک بزارید
ممنون
(11-05-2015 10:02 PM)shahram77 نوشته شده توسط: [ -> ]جناب کاظمی اگر امکانش هست لطفا شرایط ثبت نام دوره جدید رو برای من هم ارسال کنید . ممنون .

سلام
برای شما ارسال شد.
(11-06-2015 12:44 PM)bazarganbnd نوشته شده توسط: [ -> ]
(11-02-2015 05:19 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]اعضای عزیز برای آشنایی بیشتر با کسب و کارها در اینستاگرام حتما صفحه کسب و کارهای موفق در اینستاگرام را که در ماهنامه خلاقیت چاپ میشه و هر بار به یک کسب و کار میپردازه بخونید.
در این شماره با عزیز مصاحبه کرده اند که در پیجش فقط کارت پستال های دست ساز را میفروشد که خودش هم این کارت پستال ها را می سازه.
سلام
آقای کاظمی من صفحه ماهنامه خلاقیت رو نتونستم در اینستاگرام پیدا کنم
تو اینترنت سرچ زدم سایت های زیادی باز شدن در مورد ماهنامه خلاقیت
لطفا اگر امکان داره لینک بزارید
ممنون

سلام
اگر فایلی پیدا شد حتما ارسال میکنم
نمایشگاه مطبوعات هم از فردا شروع میشه فکر میکنم اگر دسترسی دارید بتونید تهیه کنید
سلام جناب کاضمی عزیز با تشکر مجدد از شما من مبلغ را هفته گذشته واریز و از طریق مسیج شماره پیگیری ارسال نمودم ولی همچنان تماسی با بنده گرفته نشده است.
"جناب کاظمی " عذر خواهی بابت غلط املایی
(11-07-2015 09:45 AM)kashef51 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام جناب کاضمی عزیز با تشکر مجدد از شما من مبلغ را هفته گذشته واریز و از طریق مسیج شماره پیگیری ارسال نمودم ولی همچنان تماسی با بنده گرفته نشده است.
"جناب کاظمی " عذر خواهی بابت غلط املایی

سلام
بله پرونده ها تشکیل شده و منتظر آماده شدن بسته ها از طرف چاپخانه هستیم
از دفتر تا پایان هفته با همه دوستان تماس گرفته میشود
پیروز باشید
سلام و وقت بخیر
جناب کاظمی ممنون میشم شرایط دوره رو برای من هم ارسال کنید.
موفق و موید باشید
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع