سلام و عرض ادب من شاغل هستم به صورت شیفت و دو روز بی کارم چون درآمدم کم هست و دو روز آزادم میخوام یه شغل دوم داشته باشم اول به سرم زد وانت پیکان بگیرم برم تو کار پخش یا بار بعد هم نظرم عوض شد برم سمت آژانس تجربه تو هیچ کدوم رو ندارم بچه صفر کیلومتری هم نیستم فوق العاده کاری هستم قبلا زیاد کار کردم حالا شما چی پیشنهاد میدید؟ تا 15 میلیون هم میتونم هزینه کنم .
وانته خوبه آزانس هم بد نیست !
ولی اگه بتونی وارد کارهای اینترنتی بشی خیلی بهتره! دردسرت کمتره از همه جا هم قابل کنترله!
کار اینترنتی یعنی فروشگاه بزنم؟
با وانت میخوام کار پخش انجام بدم مثلا برا بقالی ها نون پخش کنم چطوره؟
به نظرم برو به یه تعداد خیلی زیاد سوپری سر بزن. ازشون بپرس آقا من می خوام وانت بخرم جنس پخش کنم. شما چه محصولاتی رو از همچین کسی می خری؟ چون پخش کننده های حرفه ای قبل شما دیگه همه جا رو گرفتن. باید یه تحقیق کنی اولش. نه مثل من وانت خریدم بعدشم فروختم. از وانتی ها هم بپرس
هر کاری قلق داره. باید ببینی اون وانتی که روزی 150 درمیاره چی کار میکنه؟ یه سری هم تو کار سمسارین. تراکت می زنن در و دیوار. بهشون زنگ می زنن و اینا میرن جنسو می خرن به سمساریا یا ضایعاتی ها می فروشن
تخم مرغ سیمرغ بگیر ، از پخش دست اول
بفروش به سوپری ها ، هر کارتون رو 2 هزار تونمن کمتر بدی ازت برمیدارن ، پولش هم نقده ، برای چند کارتون در روز که نیاز دارند خودشون نمی رند بیارند
=============
یا اینکه همون آزانس فکر بدی نیست
=======
ببین شرکت های مواد غذایی ویزیتور با شرایط شما میخوان !؟ اینم بد نمی تونه باشه
میشه بپرسم در حال حاضر شغلتون چیه؟