سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ****کمک فوری*****
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
بزن تو کار بازاری . خرید و فروش . حالا اینکه چی بخری چی بفروشی بستگی به این داره که کجا و چه منطقه ای زندگی میکنی. به نظر من فروش جنس به سوپری ها کار خوبیه . شما یه سر به سوپرمارکتها بزن ببین چه اجناسی رو سخت تهیه میکنن. یا چه اجناسی رو شرکتها واسشون نمیارن. شما اونارو تهیه کن و بهشون برسون.
اقایون نظر بدید لطفا 2 روز بیکاری کار تو آژانس یا بار بری؟ و یه سوال آژانس ها یا مراکز بار و پیک وانت چطور تو طرح ترافیک کار میکنند
آقا چرا هیچکس یه کار جمع و جور تولیدی پیشنهاد نمیده به ایشون؟یه کار کوچیک با یه دستگاه کوچیک؟
دستگاه های صنعتی زیادی برای راه اندازی یه خط تولید کوچیک هست

کافیه یه جستجو انجام بدید تو اینترنت سایت های فروش کامل شرایط رو توضیح دادن
گشتم تو نت یه کار که تضمین شده باشه سراغ دارید تولیدی؟نمیگم همه جا ولی بعضی فقط فکر قالب کردن دستگاه به ملت هستن
کار فروش تو نت هم خوبه به خصوص شبکه های اجتماعی
(02-17-2016 11:15 PM)Playstation نوشته شده توسط: [ -> ]گشتم تو نت یه کار که تضمین شده باشه سراغ دارید تولیدی؟نمیگم همه جا ولی بعضی فقط فکر قالب کردن دستگاه به ملت هستن

دیدتون رو رو عوض کنید
تضمین کلر تولیدی همت و پشتکار شماست.هیچکس لغمه اماده در اختیار شما نمیگذاره.
شرایط خودتون و شهرتون.جمعیت و نیازمندی هاش رو بسنجید.
(09-21-2015 02:28 AM)Playstation نوشته شده توسط: [ -> ]سلام و عرض ادب من شاغل هستم به صورت شیفت و دو روز بی کارم چون درآمدم کم هست و دو روز آزادم میخوام یه شغل دوم داشته باشم اول به سرم زد وانت پیکان بگیرم برم تو کار پخش یا بار بعد هم نظرم عوض شد برم سمت آژانس تجربه تو هیچ کدوم رو ندارم بچه صفر کیلومتری هم نیستم فوق العاده کاری هستم قبلا زیاد کار کردم حالا شما چی پیشنهاد میدید؟ تا 15 میلیون هم میتونم هزینه کنم .
سلام
به نظر من اگر دربورس سرمایه گذاری کنید بهتر موفق می شوی
کار با بورس خیلی ساده است وبه راحتی یاد می گیری و اگر اطلاعات
بیشتر می خواهی به لینک زیر بیا
..10_004
سلام دوست عزیز. نمایندگس پخش یک محصول رو بگیر و برو تو کار پخش. ولی در حال حاضر پول تو کارای اینترنتیه مثلا فروشگاه آنلاین. موفق باشی
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع