10-29-2015, 10:58 AM
(10-26-2015 02:35 AM)vsma69 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
شغل خانوادگی ما کشت تخمه آفتابگردانه و پخش هم میکنیم.
در مورد سودش اینطور بگم که بسته به منطقه زندگی شما میتونید حداقل فقط با واسطه گری ماهی 3 تومن داشته باشین.
برای مثال: تخمه آفتابگردون دور سفید مرغوب (نه جنس ریز و به درد نخور) شروع قیمتش که ما داریم به فروشنده میدیم 5100 تومن برا هر کیلو و تا 7500 داریم.
++این رو هم بگم بعد از برداشت تخمه بوجاری و همه ریز و درشت ها جدا میشه و تفاوت قیمت به خاطر اندازه تخمه هاست.
همون تخمه 5100 رو ما یه مشتری داریم تو تهران که هم پخش میکنه و هم میفروشه و قیمت تو مغازش رو ماه پیش که تهران بودم دیدم گذاشته 14000 تومن!!!!!!و برا بقیه هم پخش میکنه به قیمت 7000 تومن.همین آقا گاهی هفته ای یک تن خرید میکنه ک میشه 2 میلیون در هفته و ماهی 8 میلیون ناخالص که با کسر هزینه باربری حداقل ماهی 6 تومن.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پیشنهاد من:
شما میتونید برا شروع اول برین با مغازه ها صحبت کنین و ببینین که مثلا اگه تخمه خوبی ببرین با قیمت 7000 تومن ازتون میخرن یا نه.بعد 200 کیلو بخرین بذارین تو خونه و کم کم بفروشین.البت منطقی اینه که شما نمونه تخمه رو هم داشته باشین
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوستانی هم که خودشون میخوان تخمه خام تهیه کنن و بپزن سودش بیشتره.تو منطقه ما که اکثرا تخمه کار هستم تخمه خام رو میتونن به قیمت پایین بین 3500 تا 4500 بخرین.
سوال دیگه ای بود خوشحال میشم کمک کنم: vsma69@yahoo.com
سلام دوست عزیز
در مورد راه اندازی کارگاه تفت تخمه اطلاعاتی داری شما ؟ قیمت دستگاه حداقل فضای مورد نیاز تعداد افراد مورد نیاز ؟
ممنون