(08-17-2015 06:27 PM)BEHDAD70 نوشته شده توسط: [ -> ]برآورد کنید کف سرمایه لازم چقدره برای این کار ؟
غير بهداشتي بخواي كار كني دستگاه با 8 تومن +مواد اوليه+جاي كار.هر 20 دقيقه 20 كيلو
یک کار شسته رفته چقدر میشه به نطرتون ؟
تقريبا فقط دستگاه ميشه بين 18-20 تومن فقط پخت انواع تخمه و كدو
ببیند حالا تو شهری که من هستم یکی از سوغاتیاش تخمه اش هست اکثر مغازه ها دستگاه پخت رو دارن و مردم وقتی تخمه گرمن هست می خرن
باید یک جور کار کنید که نوآوری توش باشه
حالا مثل قبل نیست افرادی که مشغول این کار هستند خیلی زیاد شده قبلا انگشت شمار بودن کسایی که این کار رو می کردند
اگه بتونید به صورت بسته بندی ارائه بدید عالی تر هستش و سودش چند برابر میشه
یعنی آجیل بسته بندی مغز های بسته بندی
فقط یک دستگاه بسته بندی حجمی بایه تاریخ زن لازم دارید همین
(08-18-2015 01:19 PM)mehran121 نوشته شده توسط: [ -> ]ببیند حالا تو شهری که من هستم یکی از سوغاتیاش تخمه اش هست اکثر مغازه ها دستگاه پخت رو دارن و مردم وقتی تخمه گرمن هست می خرن
باید یک جور کار کنید که نوآوری توش باشه
حالا مثل قبل نیست افرادی که مشغول این کار هستند خیلی زیاد شده قبلا انگشت شمار بودن کسایی که این کار رو می کردند
اگه بتونید به صورت بسته بندی ارائه بدید عالی تر هستش و سودش چند برابر میشه
یعنی آجیل بسته بندی مغز های بسته بندی
فقط یک دستگاه بسته بندی حجمی بایه تاریخ زن لازم دارید همین
نههههه شما توپت زيادي پره وايسا با هم بريم

بسته بندي خيلي خيلي كوچيك بايد باشه مثل مزمز.دستگاه بسته بندي نوز قيمت نگرفتم چون الان به كارم نمياد.شما كه ميگيد سوغات شهرتون تخمه بريد بع جاي بسته بندي يه دستگاه بوجاري بگيريد تخمه بوجاري كن سودشم خوبه.
سلام
دوست گرامی
توی شهر ما تخمه زیاد میخرند از 3-4 هزار تومان هست تا 12 هزار تومان . شهرمون شهر افتابگردان هر جایی بری میتونی ببینی بزرگترین میدان فروش تخمه داره برای همین کمی رقابت سخت هست اما کسانیکه نواوری میکنند کم نیستن بعضی اب لیمو میزنند بعضی فلفل بعضی ..... در کل اونی برنده هست که مردم از طعمش خوششون بیاد در شهرهای دیگه اینطوری نیست من زیاد مسافرت میکنم و میبینم تخمه های ارزون در شهرهای دیگه به قیمتهای بالایی فروخته میشند و استقبال زیادی دارند این بگم هر منطقه تخمه خاص خودشو داره اگه کسی خواست اینکار بکنه بیایین شهر ما بهتون قول میدن هر قیمتی از عمده فروش گرفتین نصف اون قیمت اینجا بهتون میدن
(08-21-2015 06:09 AM)باورسبز نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
شماکدوم شهر هستید؟
صدای باران شه شما خوی ست؟
سلام دوست عزيز هر كسي كه تو كار تخمه هست ميدونه كه خوي مركز تخمه ايران هستش و حرفت كاملا درست.
(08-21-2015 06:09 AM)باورسبز نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
شماکدوم شهر هستید؟
اگر عمده فروش آشنا داري شماره تلفنشو پي وي بفرس ممنون