03-28-2016, 01:02 AM
03-28-2016, 09:43 PM
سلام، من متخصص الکترونیک هستم وبعداز تلاش وازازمایشات چند ماهه بالاخره دیروز موفق به ساخت لامپ فوق کم مصرفی شدم که 75 وات قدرت داره وباقیمت بسیارپایین ساخته شده تقریبا 15 هزارتومان. که این نمونه لامپ نه درایران وجود داره ونه اینکه اگرهم میبود قیمتش بالای 60 هزارتومان میرسه، حالا دوستان من دراین سایت عضوشدم که بتونم یک کارگاه تولیدی بزنم که این لامپ رو تولید کنم لطفا راهنمایی کنید. ناگفته نماند این گونه لامپها طول عمری بالغ بر 50000 ساعت دارند که من توجه خاصی بهش کردمه.
04-11-2016, 03:16 PM
با سلام
من تصمیم دارم یه واحد تولید اسانس و عرقیات گیاهی راه اندازی کنم البته با وام
میخواستم بدونم از بازار این محصول اطلاعاتی دارین؟
و ایده دیگه ام هم رنگ های خوراکی طبیعیه
دانش هر دوش رو دارم تقریبا
ممنون میشم در مورد بازار این دو محصول و شرایط کارش اگه اطاعاتی دارین راهنمایی بفرمایین
ممنون میشم در مورد بازار این دو محصول و شرایط کارش اگه اطاعاتی دارین راهنمایی بفرمایین
04-11-2016, 05:37 PM
(04-11-2016 03:16 PM)sepehri نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
سلام دوست عزیز
در مورد واحد تولیدی اسانس و گیاهان دارویی بازار خوبی داره و همچنین ایران هم دارای گونه های متفاوت گیاهان دارویی هست و در قسمت تکنولوژی این واحد تولیدی و همچنین بسته بندی رقابت کنی با کشورهای رقیب بهترین پل هست برای موفقیت شما..
این لینک رو هم مطالعه بفرمایید:
تولید عرقیات گیاهی و اسانس ها
در مورد بازار رنگهای خوراکی زیاد درجریان نیستم ولی صنایع غذایی میتونه یکی از خریداران محصولات شما باشه .
شاد باشین
04-11-2016, 09:43 PM
دوستان عزیز، اگه قصد اجرای کاری تولیدی دارید برای استفاده از تسهیلات با حداقل کارمزد این تاپیک رو ببینید
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=15077
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=15077
04-13-2016, 12:38 PM
سلام
اینجانب کارمند هستم می خوام با وامی اداره می خواد بده (حدود 40 میلیون )یک کار تولیدی راه بندازم لطفا راهنماییم کنید
اینجانب کارمند هستم می خوام با وامی اداره می خواد بده (حدود 40 میلیون )یک کار تولیدی راه بندازم لطفا راهنماییم کنید
04-26-2016, 11:28 PM
سلام خسته نباشی عزیز
من یه اطلاعاتی در مورد کارخونه ی فراوری زیتون میخواستم اگه در مورد ماشین آلاتش و قیمتاش هم صحبت کنین ممنونتون میشم
من یه اطلاعاتی در مورد کارخونه ی فراوری زیتون میخواستم اگه در مورد ماشین آلاتش و قیمتاش هم صحبت کنین ممنونتون میشم
05-09-2016, 06:56 PM
سلام. من تصمیم گرفتم تولید لیوان و بشقاب یکبار مصرف کاغذی انجام بدم. به نظر شما بازارش خوبه؟
05-09-2016, 07:37 PM
(05-09-2016 06:56 PM)Mohamadi88 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام. من تصمیم گرفتم تولید لیوان و بشقاب یکبار مصرف کاغذی انجام بدم. به نظر شما بازارش خوبه؟
من یه مدت دنبالش بودم ولی فهمیدم تو شهر من خیلی اشباع شده
شما هم چون اول باید بازار فروش از شهر خودت شروع کنی برو تو منطقه که میخوای تولید کنی ببین وضع رقبا چطوریه....
06-11-2016, 05:38 PM
(08-09-2015 04:56 PM)Teimouri نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.من به کار تولید کیف و کفش چرم با کیفیت بالا علاقه دارم.میخوام بدونم چه دستگاههایی لازمه و قیمتشون چقدر درمیاد تقریبا؟ و دوم اینکه به کدوم کشور میشه تولیدات رو صادر کرد؟
کلا الان این بازار یا تبریز می شناسد که خریدش نقد است یا دوزنده افغان که چک شش ماه میگیرد مهم تولید نیست مهم فروش و برگشت سرمایه است