سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
سلام خدمت همراهان هميشگي انجمن
دوستان 5 شنبه روز پاياني نمايشگاه بسته بندي، چاپ، بازاريابي و صنايع وابسته مي باشد
با توجه به اين كه موضوع اين نمايشگاه همراستا با برخي از ايده هاي دوستان و مطابق با حوزه كاري دوستان مي باشد يك بازديد عمومي از اين نمايشگاه در تاريخ 5 شنبه 1 دي ترتيب داده شده است از دوستان علاقمند دعوت به بازديد از اين نمايشگاه مي شود.
با سپاس
خوش بدرخشيد

ساعت یازده و نیم - درب شمالی نمایشگاه بین المللی
جهت هماهنگی : 09192640208
اگر امکانش هست روز چهارشنبه بریم.
من 5 شنبه ساعت 11 تا 13 کلاس آموزش رانندگی دارم.
انشالله 5شنبه خدمت دوستان ميرسيم...
ممنون می شم اگه ساعت و محلی که باید همدیگه رو ببینیم رو اعلام کنید چون ما داریم از شهرستان میایم 09189875141
(12-20-2011 12:31 AM)mohamad javad نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون می شم اگه ساعت و محلی که باید همدیگه رو ببینیم رو اعلام کنید چون ما داریم از شهرستان میایم 09189875141

محمد جان:
ساعت یازده و نیم - درب شمالی نمایشگاه بین المللی
جهت هماهنگی : 09192640208
خوش به حالتون كه تهران زندگي ميكنيد.ما كه دستمون از همه جا كوتاهه
(12-20-2011 12:21 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]اگر امکانش هست روز چهارشنبه بریم.
من 5 شنبه ساعت 11 تا 13 کلاس آموزش رانندگی دارم.
برادر خوب نرو يك جلسه كلاس رانندگيت را يا اينكه پس از پايان كلاس بيا
دوستان شهرستاني فقط 5شنبه و جمعه مي تونند بيان كه به دليل اينكه 5 شنبه روز پايانيش هست اين روز بهترين روز براي دوستان بود
خواهشی داشتم از دوستانی که از نمایشگاه بازدید میکنن لطفا در صورت امکان تصاویر و گزارشی کامل از نمایشگاه برای کسانی که نمیتونن بیان برای بازدید تهیه بشه
دوستان عزیز برای یافتن درب شمالی از بزگراه چمران، می توانید از نقشه خود نمایشگاه به آدرس زیر استفاده کنید :
http://www.iranpack-print.ir/map.htm
مهمانهائی دارم اگر فردا صبح بدرقه اشان کردم حتما شرکت میکنم.البته 5 شنبه هم خیلی شلوغ میشه.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع