سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بازديد اعضا از نمايشگاه بسته بندي و بازاريابي
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
من برای فردا همراه با اقای قربانیان عزیز برای نمایشگاه میام تهران
ما شدیم 3 نفر:
من - شهرام جان و نوید جان
نویدجان ساعت 8/30دقیقه سرکوچه و ساعت 8/45دقیقه میدان ولی عصر آقا شهرام و ساعت 10/30دقیقه پمپ بنزین میدان آزادی تهران آقا مهدی.
آقا هوشنگ اگر من بیام فکر کنم جا نمیشیم.
من خودم میام نمایشگاه.بجای من آبجی مریم و کامیار جان میان.که ظریفیتتون تکمیل میشه.

برا من فرقی نمیکنه.ساعت 11/30 تو نمایشگاه میبینمتون.
ممنونم مهدی جان.
من با اجازه . شب خوش. طبق قرار فردا من در خدمتم.
اقاي قربانيان خيلي خوشحال شدم كه فردا باهم يريم
بازديد عالي بود
جاي همه ي عزيزان خاليييي
عاليييييييييييي بود
آقاي محمد جواد زماني و دوست بسيار محترمشون از اراك تشريف آورده بودند و بسيار از آشناييشون خوشحال شديم. آقاي سجاد هم امروز براي اولين بار در جلسه حضور پيدا كردند و حضور ايشون هم ما را بسيار خوشحال كرد.
مهتاب جان و آقا شهرام و علي آقا و آقاي قربانيان و آقا نويد و برادر مهدي هم ياران هميشگي انجمن در جلسه حضور داشتند.
واقعا جای دوستان خالی بود.
بسیار عالی بود.
دیدار با جناب رفوگران و توصیه هایش از یادم نخواهد رفت.
کاش دوستان عکس های گرفته شده را سریعتر آپلود کنند.
جای عزیزانی که نتوانستند حضور پیدا کنند خالی بود. 11 نفر در جلسه هماهنگی شرکت داشتند. از غرفه های مختلف بازدید شد و و با افراد محترمی که کار آفرین بود ند صحبتهای داشتیم . این دوستان مجازی وقتی همدیگر را می دیدند حس میکردند سالها است با هم آشنا هستند. جو بسیار صمیمی و خوبی بود.
ادمین عزیز از خوشحالی فقط لبخند می زد و حس کرده بود زحماتش بهدر نرفته. برای ایشان آرزوی موفقیت هر چه بیشتری را دارم.
واقعا چقدر بد شد که نتوستم بیام.در گیر کارهای شخصی بودم البته شکر که اگر هم نیومدم 2 تا کار مفید انجام دادم.
چه عالی که با دوستان جدیدی آشنا خواهیم شد،دلم براتون تنگ شده خصوصا مهدی جان و استاد قربانیان(ببخشید آخه از کم سعادتی است که مابقی عزیزان را نمیشناسمBig Grin)کامیار و بانوان عزیز هم که روی سر ما جا دارن، انشاالله به زودی افتخار آشنایی با شما بزرگواران را داشته باشم.
البته من هم به نحوی در جلسه حضور معنوی داشتم.شما که اونجا بودید یه مسولیت خطیر و مهم به استاد کاظمی سپردم که انجام بده هنوز از کیفیت انجام کار مطلع نیستم باید پیگیری کنم،امیدوارم که به نحو احسن انجام شده باشهBig GrinBig Grin
عکس ها را هم بذارید تا سعادت دیدار روی ماهتان را داشته باشیم و بیشتر حسرت بخوریم.Heart
خوش بدرخشید.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع